γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

22-06-24

00:38
Ε κοιτα ειναι μια μικροβιακη λοιμωξη του δερματος... αυτη μπορει να ειναι σπυρι οπως το δικο σου ή και κυστη αν ηταν σε πιο ευαισθητο σημειο.Και πονάει η μαλακία![]()
Ματωνει γιατι το πειραζεις
3 λυσεις υπαρχουν
1) Αφηνεις την οργανισμο να το θεραπευση μονος του και το βοηθας με καθαριοτητα εκει με σαπουνι ουδετερου Ph
2) Αντιβιωση απο το στομα .. τυπου Augmentin ή Fugitin..6 μερες , χαπι ανα 12 ωρο + ενα ultra levure την ημερα για να μην κανεις τσιρλιπιπι (3,30€)
3) Επιτοπια αντιβιωτικη αλοιφη οπως αυτη παρακατω (3€)..μια φορα την ημερα.. την τριβεις γιατι απλα θα στην παρει το εσωρουχο.
και κατι αδιακριτο... αν εχεις βρακακια κινεζικης κατασκευης πετατα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

22-06-24

00:41
Αχαχαχ, όχι καλέ, 100% βαμβάκι.Ε κοιτα ειναι μια μικροβιακη λοιμωξη του δερματος... αυτη μπορει να ειναι σπυρι οπως το δικο σου ή και κυστη αν ηταν σε πιο ευαισθητο σημειο.
Ματωνει γιατι το πειραζεις
3 λυσεις υπαρχουν
1) Αφηνεις την οργανισμο να το θεραπευση μονος του και το βοηθας με καθαριοτητα εκει με σαπουνι ουδετερου Ph
2) Αντιβιωση απο το στομα .. τυπου Augmentin ή Fugitin
3) Επιτοπια αντιβιωτικη αλοιφη οπως αυτη παρακατω (3€)..μια φορα την ημερα.. την τριβεις γιατι απλα θα στην παρει το εσωρουχο.
View attachment 134084
και κατι αδιακριτο... αν εχεις βρακακια κινεζικης κατασκευης πετατα
Δεν το πείραξα, αλλά δεν είναι και σπυράκι, σαν το δέρμα είναι σχεδόν, πολύ μικρούλι. Δεν ματώνει πολύ, καμιά σταγονίτσα.
Θα το αφήσω μπας και γίνει σε λίγο..
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

22-06-24

00:51
Μα και τα κινεζικα 100% βαμβακι ειναι αλλα εχουν χρωστικες δηλητηρια για να αντεχει το χρωμα και να εχουν γιαλαδα.Αχαχαχ, όχι καλέ, 100% βαμβάκι.
Δεν το πείραξα, αλλά δεν είναι και σπυράκι, σαν το δέρμα είναι σχεδόν, πολύ μικρούλι. Δεν ματώνει πολύ, καμιά σταγονίτσα.
Θα το αφήσω μπας και γίνει σε λίγο..
Αν ειναι καλτσες κανουν φαγουρα...αν ειναι στον ζημαρουλη σπυρια και αν ειναι σε πιο ευθαισθητα σημεια..ξερεις ... κανουν πυωδεις κυστες.
Ε αστο κανε πλυσεις μια -δυο την ημερα με σαπουνι τυπου lactacil ή αναλογο.
Ε οταν λεμε πλυσεις δεν μπαινεις στην μπανιερα .. μια σταγόνα σε ενα χαρτακι-βαμβακι το αλείβεις και μετα με ενα αλλο χαρτακι- βαμβακι νερακι .
Εχετα εσεις βαμβακακια που κανεται το ξεβαψιμο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

22-06-24

00:58
Οινόπνευμα έβαλα λίγο σήμερα.. θα δω αν δεν φύγει.Μα και τα κινεζικα 100% βαμβακι ειναι αλλα εχουν χρωστικες δηλητηρια για να αντεχει το χρωμα και να εχουν γιαλαδα.
Αν ειναι καλτσες κανουν φαγουρα...αν ειναι στον ζημαρουλη σπυρια και αν ειναι σε πιο ευθαισθητα σημεια..ξερεις ... κανουν πυωδεις κυστες.
Ε αστο κανε πλυσεις μια -δυο την ημερα με σαπουνι τυπου lactacil ή αναλογο.
Ε οταν λεμε πλυσεις δεν μπαινεις στην μπανιερα .. μια σταγόνα σε ενα χαρτακι-βαμβακι το αλείβεις και μετα με ενα αλλο χαρτακι- βαμβακι νερακι .
Εχετα εσεις βαμβακακια που κανεται το ξεβαψιμο
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-06-24

01:04
το οινοπνευμα δεν συνιστάτε στα σπυρια.Οινόπνευμα έβαλα λίγο σήμερα.. θα δω αν δεν φύγει.
και δεν θα φυγει τωρα ...η υφεση ( μαραζωμα) θελει 7-10 μερες..στο προσωπο ειναι πολυ ταχυτερη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

22-06-24

01:05
Αν ήταν μολυσμένο δεν θα είχε πύον; Αυτό δεν έχει τίποτα, σαν σπυράκι από κουνούπι είναι, απλά ματώνει που και που.το οινοπνευμα δεν συνιστάτε στα σπυρια.
και δεν θα φυγει τωρα ...η υφεση ( μαραζωμα) θελει 7-10 μερες..στο προσωπο ειναι πολυ ταχυτερη.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-06-24

01:09
Το πυον ειναι πεθαμενα λευκα αιμοφαιρια..δεν εχει πυον γιατι ο οργανισμος σου δεν το θεωρει ακομα απειλη να του επιτεθει...αν μεγαλωσει ομως θα τις φαει.Αν ήταν μολυσμένο δεν θα είχε πύον; Αυτό δεν έχει τίποτα, σαν σπυράκι από κουνούπι είναι, απλά ματώνει που και που.
Το ματωμα ...σου ειπα ειναι που το γαργαλας να δεις αν ειναι εκει.... ειναι που δεν εχεις και οπτικη επαφη..
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-06-24

11:51
Έχω πολλές ελιές σε όλο μου το σώμα και με έχει πιάσει ένας φόβος για καρκίνο του δέρματος τελευταία...Κάποιες τις παρακολουθώ τακτικά, αλλά έχω μια ελιά που στην αρχή νόμιζα ήταν κάποιο birth mark...κοντά στην ευαίσθητη περιοχή...που μοιάζει σαν μελάνωμα και έχω την εντύπωση ότι έχει μεγαλώσει. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν είναι περιοχή που βλέπει ο ήλιος ποτέ. Τα τελευταία χρόνια φοράω αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Αν και στο χωριό που μεγαλωσα, μικρότερη έτρεχα πάνω κάτω και κυκλοφορούσα στον ήλιο όλη μέρα χωρίς καμία προστασία φυσικά...
Με τόσο άγχος που τρώω τα τελευταία χρόνια, ε δεν θα με εξέπληττε πια αν το πάθαινα κι αυτό. Υπάρχει κάποια ξεκάθαρη ένδειξη, ή θα μπορούσε να γίνει διάγνωση μέσα από φωτογραφίες; Σύμφωνα με αυτά που βλέπω στο διαδίκτυο δεν έχω πολλά χρόνια ζωής κι έχω αγχωθει.
Η αλήθεια είναι ότι το έχω αμελήσει πολύ. Ξέρω ότι δεν παίζουμε με την υγεία μας αλλά παιδιά διστάζω πολύ να πάω σε δερματολόγο, και δεν έχω και κάποια γυναίκα δερματολόγο κοντά μου... Γνωρίζει κανείς τίποτα;
Με τόσο άγχος που τρώω τα τελευταία χρόνια, ε δεν θα με εξέπληττε πια αν το πάθαινα κι αυτό. Υπάρχει κάποια ξεκάθαρη ένδειξη, ή θα μπορούσε να γίνει διάγνωση μέσα από φωτογραφίες; Σύμφωνα με αυτά που βλέπω στο διαδίκτυο δεν έχω πολλά χρόνια ζωής κι έχω αγχωθει.

Η αλήθεια είναι ότι το έχω αμελήσει πολύ. Ξέρω ότι δεν παίζουμε με την υγεία μας αλλά παιδιά διστάζω πολύ να πάω σε δερματολόγο, και δεν έχω και κάποια γυναίκα δερματολόγο κοντά μου... Γνωρίζει κανείς τίποτα;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

22-06-24

12:04
Υπάρχει online υπηρεσία που στέλνεις φωτογραφία και αξιολογεί δερματολόγος εαν είναι κάτι.Έχω πολλές ελιές σε όλο μου το σώμα και με έχει πιάσει ένας φόβος για καρκίνο του δέρματος τελευταία...Κάποιες τις παρακολουθώ τακτικά, αλλά έχω μια ελιά που στην αρχή νόμιζα ήταν κάποιο birth mark...κοντά στην ευαίσθητη περιοχή...που μοιάζει σαν μελάνωμα και έχω την εντύπωση ότι έχει μεγαλώσει. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν είναι περιοχή που βλέπει ο ήλιος ποτέ. Τα τελευταία χρόνια φοράω αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Αν και στο χωριό που μεγαλωσα, μικρότερη έτρεχα πάνω κάτω και κυκλοφορούσα στον ήλιο όλη μέρα χωρίς καμία προστασία φυσικά...
Αλλά θεωρώ την φυσική εξέταση πολύ καλύτερη. Εκτός αυτού δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα γυναίκα. Πιθανότατα απλώς έχεις αγχωθεί χωρίς λόγο όμως

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-06-24

12:07
Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχεις μελανωμα.Έχω πολλές ελιές σε όλο μου το σώμα και με έχει πιάσει ένας φόβος για καρκίνο του δέρματος τελευταία...Κάποιες τις παρακολουθώ τακτικά, αλλά έχω μια ελιά που στην αρχή νόμιζα ήταν κάποιο birth mark...κοντά στην ευαίσθητη περιοχή...που μοιάζει σαν μελάνωμα και έχω την εντύπωση ότι έχει μεγαλώσει. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν είναι περιοχή που βλέπει ο ήλιος ποτέ. Τα τελευταία χρόνια φοράω αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Αν και στο χωριό που μεγαλωσα, μικρότερη έτρεχα πάνω κάτω και κυκλοφορούσα στον ήλιο όλη μέρα χωρίς καμία προστασία φυσικά...
Η διαγνωση γινεται με το ματι ,αντε και με μεγενθυτικο φακο και η πρωτη ερωτηση ειναι αν ματωνει.
Αν δεν ηταν εκει απο παιδακι τοτε μπορει να ειναι μια κερατωση η οποια με μια αλειφουλα φευγει σε 10 μερες.
Για να σου φυγει και η ιδεα με την ''βουλα'' θα κλεισεις ραντευουν στο Συγγρος ( σε μια εβδομαδα σε κλεινουν..δωρεαν ειναι) εκει ειναι ενας επιμελητης και 5 κοριστια ειδικοτητας ή μεταπτυχιακου ή διδακτορικου...και αυτα θα σε δουν χωρις να ντρεπεσαι.
Guest 246973
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-06-24

13:41
Αχ δεν ξέρω, μακάρι να μην είναι τίποτα. Θα προσπαθήσω να βρω το θάρρος να πάω σε έναν γιατρό το συντομότερο δυνατόν.
Κανονικά πρέπει όλοι να κάνουμε εξονυχιστικό δερματολογικό έλεγχο...αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο διαδεδομένο εδώ...
Κανονικά πρέπει όλοι να κάνουμε εξονυχιστικό δερματολογικό έλεγχο...αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο διαδεδομένο εδώ...
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

22-06-24

14:01
Οχι ουτε διαδεδομενο ειναι και ουτε ο ηλιος ειναι καταστροφικος ..με μετρο ειναι πολυ ευεργετικος.Αχ δεν ξέρω, μακάρι να μην είναι τίποτα. Θα προσπαθήσω να βρω το θάρρος να πάω σε έναν γιατρό το συντομότερο δυνατόν.
Το σιγουρο ειναι οτι ειναι κατι φυσιολογικο... αν ηταν μη φυσιολογικό εσυ θα το ειξερες ...και θα ειχε δωσει σημαδια και εσυ εισαι κοριτσι που τα σημαδια δεν τα αγνοεις..
Οχι δεν θελει εξωνυχιστικο ελεγχο..θελεις να μην αγνοεις τα επαναλαμβανομενα σημαδια. Τα οποια εσυ δεν εχεις.
Το πρωτο βημα θαρους ειναι να σηκωσεις το τηλεφωνο να παρεις το 1535
ή κλικ στο σαιτ
Γραμμή για την υγεία
Αμα εχεις φραγκα πχ 70 € μπορεις και απογευμα που ειναι πιο ηρεμα αλλα δεν εχει κοριτσακια ...κυριως ειναι αντρες εμπειροι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.