kosgan10
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.

19-08-12

14:17
Γεια σας
Θέλω να δημιουργήσω το δικό μου website και forum 
1) Domain name αγορά ξέρω, αλλά θέλω να ρωτήσω, αν δεν περάσω την έγκριση της ΕΕΕΤ γίνετε κάτι;
2) Πλατφόρμα δημιουργίας site ξέρω, καμία ερώτηση
3) Δημιουργία forum ψάχνω ακόμη λογισμικό... είμαι ανάμεσα Invision Power, BuddyPress και vBulletin
Ποιο είναι καλύτερο;
4) Αν φτιάξω forum θα το βάλω μέσα σε μια page του site ή σε καινούρια; Μπορώ μέσα στο site μου;
5) Μπορώ να φτιάξω το site μου με theme του WordPress; Αντιγραφή κώδικα;
6) Μπορώ να κάνω μια σελίδα για donate; Με SMS και PayPal μόνο
7) Που μπορώ να βρω hoster για το forum και το site(ή μπορεί να πάρω από το papaki με την αγορά domain) μου;
8) Είναι δύσκολη η αναζήτηση συνεργατών(authors, Chat moderators, admins κλπ);
9) Πως μπορώ να βρω μια ωραία ονομασία και logo;
Δεν μπορώ καθόλου
Η θεματολογία του θα είναι σχολείο(από Δημοτικό, δημιουργία σχολικών blogs, άρθρα, νέα, chat κλπ)
Ευχαριστώ για τον χρόνο και συγνώμη

1) Domain name αγορά ξέρω, αλλά θέλω να ρωτήσω, αν δεν περάσω την έγκριση της ΕΕΕΤ γίνετε κάτι;

2) Πλατφόρμα δημιουργίας site ξέρω, καμία ερώτηση
3) Δημιουργία forum ψάχνω ακόμη λογισμικό... είμαι ανάμεσα Invision Power, BuddyPress και vBulletin

4) Αν φτιάξω forum θα το βάλω μέσα σε μια page του site ή σε καινούρια; Μπορώ μέσα στο site μου;
5) Μπορώ να φτιάξω το site μου με theme του WordPress; Αντιγραφή κώδικα;

6) Μπορώ να κάνω μια σελίδα για donate; Με SMS και PayPal μόνο
7) Που μπορώ να βρω hoster για το forum και το site(ή μπορεί να πάρω από το papaki με την αγορά domain) μου;

8) Είναι δύσκολη η αναζήτηση συνεργατών(authors, Chat moderators, admins κλπ);
9) Πως μπορώ να βρω μια ωραία ονομασία και logo;

Ευχαριστώ για τον χρόνο και συγνώμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.