η βονταφον ρεντ ειναι εξισου ηλιθια διαφημιση, κανεις δε συγκινειται, ποσο μαλλον οταν στη ραδιοφωνικη η τυπισσα ειναι παιδι κι ο αλλος ακουγεται σα μαντραχαλος, και αντιστοιχα οταν η τυπισσα ειναι γρια αυτος ακουγεται ακομα το ιδιο. παιδεραστια και βονταφον λοιπον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aleχrapak
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που εχω μονο να προσθεσω ειναι οτι η διαφημιση , χωρις την εικονα σε ξεκουφαινει!!!Οταν την βαζει στο ραδιοφωνο αλλαζω σταθμο...δε τη μπορω

Gate4
Επιφανές μέλος

Όταν την πετυχαίνω αλλάζω κανάλι ή κλείνω τη φωνή

Dias
Επιφανές μέλος

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για όμορφη και πανέξυπνη διαφήμιση. Το αγόρι και το κορίτσι παίζουν τέλεια και εντελώς φυσικά. Είναι μια διαφήμιση που σε κάνει να χαμογελάς. Άλλωστε αυτό το "όλα στο μπαμπά" έγινε ατάκα. Άρα πέτυχε απόλυτα ο σκοπός του διαφημιστή.
Βάζω αυτή τη διαφήμιση για συζήτηση, καθώς από πολλούς (μεταξύ των οποίων και η κ. Κανέλλη) διατυπώθηκαν άκρως αρνητικά σχόλια, όπως "μάθημα για καλά καρφιά", "δημιουργία ρουφιάνων", "εθίζει στον εκβιασμό", "τα παιδιά νουθετούνται στην ατιμία" , "καταντήσαμε να θεωρούμε τη ρουφιανιά χαριτωμένη" κ.α.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Νταξει ,μη δαιμονοποιουμε και τα παντα!

"μάθημα για καλά καρφιά", "δημιουργία ρουφιάνων", "εθίζει στον εκβιασμό", "τα παιδιά νουθετούνται στην ατιμία" , "καταντήσαμε να θεωρούμε τη ρουφιανιά χαριτωμένη" κ.α.
Και να προσθέσω την εξαγορά - οικονομική εκμετάλλευση.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Τι λες;Αν και πολύ πετυχημένη η υπόθεση της διαφήμισης και είναι κάτι φυσικό στα πλαίσια της οικογένειας θεωρώ τελείως άστοχη την επιλογή των ηθοποιών για τον "μικρό αδελφό" και για την "μεγάλη του αδερφή"....ειδικά αυτό το παιδάκι μου τη "σπάει" πάρα πολύ σε σημείο που όταν βλέπω την διαφήμιση να αλλάζω κανάλι....![]()
Φοβερός ο πιτσιρικάς.
Ειδικά η ατάκα:
-Θα σου πάρω φορτιστή αυτοκινήτου....

-Τι να τον κάνω κοπέλα μου;
Κι εγώ δεν τη γνώρισα στην αρχή.Πωωωωωωωω ποσο μεγάλωσε η Φιφη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.