Isiliel
Επιφανές μέλος

Αναγκάζομαι να κλείσω το nero από τον task manager όταν συμβαίνει αυτό και για να βγάλω το CD/DVD από μέσα, πρέπει να κάνω reboot.
Έχω ανακαλύψει πως αν κοντύνω λίγο τα filenames, γράφει κανονικά, αλλά σήμερα έχω πολλά folders και υποfolders και δεν αντέχω να τα ελέγξω ένα-ένα..

Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που να μην επιρρεάζει την εγγραφή, το μέγεθος των filenames?
Χελπ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

2) Μπορει να φταιει και το recorder σου
3) Το nero αν παρατηρησει χαρακτηρες πανω απο το επιτρεπτο οριο σε ενα ονομα αρχειου σε ενημερωνει. Και δεν νομιζω να εχεις τοσους υποφακελους που να ξεπερνας τα ορια που σου επιτρεπουν οι συνθεσεις joliet...
Κοιταξε στις επιλογες του burning rom, μηπως εχεις απενεργοποιησει κατι σχετικο με τα joliet.
Μpορει οταν πας να γραψεις μια νεα συνθεση να μην εχεις μαρκαρει την επιλογη
"Αποδοχη περισσοτερων χαρακτηρων απο 64 στα ονοματα joliet" Στις επιλογες ISO.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μεχρι και την 7.3 ειχα τρελα προβληματα, κυριως με το nero media center και nero scout που με οδηγησαν παλι στην καλη γνωριμη 6.6 μεχρι που βγηκε η 7.5

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το 7 το έχουμε στη δουλειά. Καλό είναι, δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα, απλά είμαι της άποψης: ό,τι λειτουργεί, καλύτερα μην το πειράζεις.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...