Θέλω να θίξω ένα θέμα που έχει μεγάλη σημασία για εμένα, αλλά πιστεύω και για πολλούς άλλους. Πρίν εγγραφώ στο e-steki, ήμουν μέλος ενός άλλου φόρουμ (όχι Ελληνικού). Γιατί έφυγα ή μάλλον με έδιωξαν από εκεί? Θα σας εξηγήσω αμέσως. ΄Ημουν καιρό εκεί, είχα ένα σημαντικό αριθμό μυνημάτων και όλα κυλούσαν ''μέλι-γάλα'', όταν ξύπνησα μια ωραία πρωία και μπήκα στο φόρουμ. Με έκπληξη είδα ότι τα 2/3 περίπου των μυνημάτων μου είχαν κάνει φτερά.

Μετά το αρχικό σόκ, έψαξα την σελίδα και είδα ότι και άλλων τα μυνήματα είχαν κάνει φτερά.

Τελικά είδα ότι οι διαχειριστές, είχαν βγάλει μια ανακοίνωση, όπου εξηγούσαν ότι ήταν αναγκαία η διαγραφή ''κάποιων'' μυνημάτων για την απελευθέρωση χώρου στο σάιτ. Το ''ωραίο'' στην όλη υπόθεση ήταν ότι αυτοί ΔΕΝ διέγραψαν από τα δικά τους ή από αυτά των Moderators.

Αντίθετα, έγιναν ΑΘΡΟΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ από τα μυνήματα των απλών μελών. Πολλά μέλη στη συνέχεια αντέδρασαν ενώ οφείλω να πώ ότι κάποιοι το αποδέχτηκαν. Εγώ αντέδρασα δυναμικά και ήρθα σε μεγάλη ρήξη με τους Admins. Το αποτέλεσμα ήταν η διαγραφή μου.
Όπως γίνεται αντιληπτό, θέλω να βάλω κάποια ερωτήματα:
1) Είναι δυνατό στο μέλλον να γίνει κάτι παρόμοιο και εδώ? Νομίζω ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να ξέρουν.
2) Μπορώ να ξαναρχίσω από το μηδέν για μια φορά ακόμα, σε ένα καινούργιο φόρουμ, αλλά δε θα ήθελα να ξαναζήσω κάτι τέτοιο. Συμφωνείτε με αυτή την τακτική? (Διαγραφής των old posts, ως τρόπο απελευθέρωσης χώρου ή όταν φτάσει εκείνη η στιγμή θα κάνετε upload σε μεγαλύτερο server, παρά το όποιο κόστος?
Ευχαριστώ, Crow_of_Darkness.