Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Αρμοδιότης προέκυψε...
Βασικά πες λίγο τι στυλ διακοπών θες να κάνεις...
Από άποψη διαμονής, διασκέδασης, πολυκοσμίας κλπ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Άρα θα σου πρότεινα πρώτο πόδι γι' αυτά που θες... Έχει άπειρο κόσμο και πάνω κάτω είναι παρόμοια... Ρίξε καμιά ματιά για χωριά εκεί πέρα και πες μου τι σου αρέσει κι αν θες καμιά λεπτομέρεια παραπάνω...

Myrtle
Διάσημο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Πάντως, αν αποφασίσεις να πας στην χερσόνησο Σιθωνίας (2ο πόδι) μη τυχόν και δεν πας για μπάνιο στην Βουρβουρού! Υπέροχη παραλία, καταγάλανα νερά! Έχουν περάσει... () αιώνες από τότε που είχα πάει διακοπές εκεί και η παραλία αυτή μου έχει μείνει αξέχαστη!
![]()
Αχμ ναι, η Σιθωνία είναι πάρα πολύ όμορφη κι έχει και ωραίες θάλασσες... Και έχει και αρκετά λιγότερο κόσμο απ' ότι στην Κασσάνδρα, οπότε εγώ γενικά την προτιμώ... Αλλά ο φίλος μας θέλει πιο πολύ νταβαντούρι...

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Για τον Μαρμαρα τη εχετε να πειτε?
Εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά και έχω ακούσει και παρόμοιες απόψεις από γνωστούς μου που μένουν πιο κοντά... Αλλά είναι κι αυτός στο στυλάκι που θέλεις και είναι και σχετικά πιο εύκολο να πας εκεί απ' ότι πρώτο πόδι, έχει λιγότερη κίνηση...
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο ως προς την περιοχη ομως ...
Καλλιθεα,Μαρμαρα,Ποτιδαια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.