Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.

28-01-08

23:17
Για τη δευτερη καμπανια δεν ειδα το βιδεο οποτε επιφυλασσομαι, αλλα ρε συ Niyia πως εξυψωνει τα ελαττωματα των αλλων-απ'τα-μοντελα-της-διαφημισης-ανθρωπων, οταν τα νουμερα της φτανουν μεχρι extra small (γιατι ξεκινανε απο extra extra extra super duber extra small) ? Εννοω οτι στην πραξη ειναι αλλ'αντ'αλλων. Και για την πρωτη οπως ειπα μου φαινεται αλλ'αντ'αλλων και η ιδεα, στη δευτερη τουλαχιστον υπαρχει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia
Διάσημο μέλος
Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορευτής. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα.

28-01-08

23:44
Για τη δευτερη καμπανια δεν ειδα το βιδεο οποτε επιφυλασσομαι, αλλα ρε συ Niyia πως εξυψωνει τα ελαττωματα των αλλων-απ'τα-μοντελα-της-διαφημισης-ανθρωπων, οταν τα νουμερα της φτανουν μεχρι extra small (γιατι ξεκινανε απο extra extra extra super duber extra small) ? Εννοω οτι στην πραξη ειναι αλλ'αντ'αλλων. Και για την πρωτη οπως ειπα μου φαινεται αλλ'αντ'αλλων και η ιδεα, στη δευτερη τουλαχιστον υπαρχει!
[...] δηλώνει ότι ως εταιρεία απευθύνεται σε όλους. Μάλιστα, θεωρώ πως δεν τους ειρωνεύεται καθόλου, ίσα ίσα τους "εξυψώνει" (αν κ προσπαθεί να εξισώσει αυτά που στην ουσία δεν εξισώνονται=κενές υποσχέσεις, αλλά αυτό είναι μιά άλλη υπόθεση).
[...]
Το εξυψώνει το έβαλα σε εισαγωγικά, δεν το εννοώ εννοείται κυριολεκτικά, απλά ήθελα να τονίσω πως ο σκοπός της εταιρείας ήταν να δηλώσει την ιδιαιτερότητα κ τη διαφορετικότητα των ρούχων της (τότε) no matter how we look. [τι να σας πω, δεν είμαι κ ο ιδιοκτήτης της Ντίζελ, απλός καταναλωτής είμαι

Όσο για τα χχχχχχχχsmall, δεν είμαι το αρμόδιο άτομο να το υποστηρίξει αυτό (σορρυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.