alexbz Εκκολαπτόμενο μέλος Ο alexbz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 147 μηνύματα. 26 Μαΐου 2013 στις 18:13 Ο alexbz έγραψε: #1 26-05-13 18:13 Σας εχει τυχει να θυμωνεται με το παραμικρο και να εκδηλωσετε βιαια επισοδεια απεναντι σε ατομα συγγενικα καθως και ξενα?πως διαχειριστηκατε αυτα τα ξεσπασματα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wilfred Νεοφερμένο μέλος Ο Wilfred αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:30 Ο Wilfred έγραψε: #2 28-05-13 17:30 εχω υπαρξει βιαιος αλλα οχι ''σωματικα'' μιλωντας (τουλαχιστον οχι στην οικογενεια μου). μερικες φορες βεβαια αυτο δεν ειν το χειροτερο, δε μπορω να πω οτι εχουν περασει κ λιγα οσο ημανε εφηβος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:07 Η Dreamer_SW: #3 15-07-18 11:07 Ξεσπάσματα θυμού πολλές φορές με πιάνουν, να είμαι θυμωμένη χωρίς συγκεκριμένη αιτία, απλά να είμαι εκνευρισμένη. Άλλοτε μπορεί να κλείνομαι στον εαυτό μου για να μην το βγάλω στους γύρω μου, άλλοτε με βοηθάνε τα μπαλάκια anti stress αλλά κάποιες φορές δεν ελέγχομαι και μπορεί να απαντήσω απότομα στο παραμικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: sunsetpp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας εχει τυχει να θυμωνεται με το παραμικρο και να εκδηλωσετε βιαια επισοδεια απεναντι σε ατομα συγγενικα καθως και ξενα?πως διαχειριστηκατε αυτα τα ξεσπασματα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wilfred Νεοφερμένο μέλος Ο Wilfred αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 28 Μαΐου 2013 στις 17:30 Ο Wilfred έγραψε: #2 28-05-13 17:30 εχω υπαρξει βιαιος αλλα οχι ''σωματικα'' μιλωντας (τουλαχιστον οχι στην οικογενεια μου). μερικες φορες βεβαια αυτο δεν ειν το χειροτερο, δε μπορω να πω οτι εχουν περασει κ λιγα οσο ημανε εφηβος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:07 Η Dreamer_SW: #3 15-07-18 11:07 Ξεσπάσματα θυμού πολλές φορές με πιάνουν, να είμαι θυμωμένη χωρίς συγκεκριμένη αιτία, απλά να είμαι εκνευρισμένη. Άλλοτε μπορεί να κλείνομαι στον εαυτό μου για να μην το βγάλω στους γύρω μου, άλλοτε με βοηθάνε τα μπαλάκια anti stress αλλά κάποιες φορές δεν ελέγχομαι και μπορεί να απαντήσω απότομα στο παραμικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εχω υπαρξει βιαιος αλλα οχι ''σωματικα'' μιλωντας (τουλαχιστον οχι στην οικογενεια μου). μερικες φορες βεβαια αυτο δεν ειν το χειροτερο, δε μπορω να πω οτι εχουν περασει κ λιγα οσο ημανε εφηβος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2018 στις 11:07 Η Dreamer_SW: #3 15-07-18 11:07 Ξεσπάσματα θυμού πολλές φορές με πιάνουν, να είμαι θυμωμένη χωρίς συγκεκριμένη αιτία, απλά να είμαι εκνευρισμένη. Άλλοτε μπορεί να κλείνομαι στον εαυτό μου για να μην το βγάλω στους γύρω μου, άλλοτε με βοηθάνε τα μπαλάκια anti stress αλλά κάποιες φορές δεν ελέγχομαι και μπορεί να απαντήσω απότομα στο παραμικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξεσπάσματα θυμού πολλές φορές με πιάνουν, να είμαι θυμωμένη χωρίς συγκεκριμένη αιτία, απλά να είμαι εκνευρισμένη. Άλλοτε μπορεί να κλείνομαι στον εαυτό μου για να μην το βγάλω στους γύρω μου, άλλοτε με βοηθάνε τα μπαλάκια anti stress αλλά κάποιες φορές δεν ελέγχομαι και μπορεί να απαντήσω απότομα στο παραμικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.