Δια βίου μετανάστευση

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Αναρωτιέμαι αν θεωρητικά μπορεί κάποιος να γίνει δια βίου μετανάστης, όπου λόγου χάρη θα μένει για Χ έτη σε μία χώρα, Υ έτη στην επόμενη και ούτω καθ' εξής, με τις τιμές για τις μεταβλητές να κυμαίνονται από 2 έως 6. Ενίοτε θα μπορούσε να επιστρέφει σε χώρες όπου έχει ήδη ζήσει.
 

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.
Χαλαρά μπορεί και ειδικά αν προέρχεται από μια χώρα που δεν είναι αναπτυγμένη και δεν του εξασφαλίζει ένα καλό μέλλον.
 

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.
Αναρωτιέμαι αν θεωρητικά μπορεί κάποιος να γίνει δια βίου μετανάστης, όπου λόγου χάρη θα μένει για Χ έτη σε μία χώρα, Υ έτη στην επόμενη και ούτω καθ' εξής, με τις τιμές για τις μεταβλητές να κυμαίνονται από 2 έως 6. Ενίοτε θα μπορούσε να επιστρέφει σε χώρες όπου έχει ήδη ζήσει.
Αν δεν έχει οικογένεια και αποφασίσει να ζει έτσι ναι.
Αν έχει οικογένεια δεν γίνεται πρακτικά, θα πρέπει να πηγαίνει μόνος του.
Σκέψου να πρέπει να αλλάζουν κάθε 2-6 χρόνια χώρα τα παιδιά πχ.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.
Θεωρητικά γίνεται. Αν είσαι Έλλην στρατιωτικός γυρνάς όλη την χώρα ανά 5-6 έτη :adventure:

Εξ αρτάται το επάγγελμα πάντα που ασκείς και τι ζήτηση έχει στην αγορά εργασίας διεθνώς. Εάν έχεις σπουδάσει ιατρικά, παραϊατρικά επαγγέλματα ή επαγγέλματα στον κλάδο της πληροφορικής έχεις πολλές πιθανότητες να μπορείς να γυρνάς ανενόχλητος τον κόσμο. Ιδίως με την πληροφορική που έτσι παύει να είναι προϋπόθεση η γνώση της μητρικής γλώσσας της χώρας.

Τώρα εάν δεν είσαι κάτι από αυτά δύσκολο. Εκτός εάν γίνεις λαθρομετανάστης και κάνεις τίποτα κωλοδουλειές σε κάθε χώρα για να ζεις με τρεις και εξήντα (και φουλ έρμαιο της εκμετάλλευσης του κάθε αφεντικού που όταν διεκδικείς κάποιο δικαίωμα θα σε απειλεί με την αστυνομία και την απέλαση) μέχρι να καλέσει κάποιος το αλλοδαπών και να σε μπουζουριάσουν.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top