Διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων στις κοινωνικές παροχές

Να νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλοφίλων;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 575)
  • Ναι

  • Όχι

  • Με αφήνει αδιάφορο/η


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,017 μηνύματα.
Ναι αυτο εννοουσα. Να σου πω, διατυμπανιζεις συχνα το οτι εισαι 100% στρειτ? Αν ναι γιατι?
Υπηρχε καποτε ενα θρεντ που καποιος ειχε βαλει μια ερευνα οτι η σεξουαλικοτητα ειναι φασμα και ποτε κανεις δεν ειναι 100% στρειτ η γκει.

Στη παραμικρη ενσταση περι ατελους τεκμηριωσης η απαντηση κυμαινοταν απο "κακο ειναι δηλαδη να μην εισαι 100% στρειτ" εως "Τα λετε αυτα επειδη θιγεται η σεξουαλικοτητα σας". Τα οποια γενικα και αοριστα μπορει να ισχυουν για καποιους αλλα οταν επιχειρηματολογεις πανω σε επιστημονικες ερευνες τετοιες επικλησεις στο συναισθημα δε χωρανε και ειναι τουλαχιστον υποπτες.
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,966 μηνύματα.
Ναι αυτο εννοουσα. Να σου πω, διατυμπανιζεις συχνα το οτι εισαι 100% στρειτ? Αν ναι γιατι?
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα ποτέ (ούτε το κάνω τώρα, ήμαρτον) και θεωρώ ότι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, είναι όντως περίεργο. Αλλά όταν σου λένε ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή, ότι κανείς δεν είναι απόλυτα στρέιτ ή γκέι κοκ και εσύ πρέπει να τα αποδέχεσαι όλα αυτά, ε, τότε αλλάζει το πράγμα.
Πραγματικα θεωρεις οτι αν ενα παιδι δει εναν αντρα ντυμενο σαν γυναικα η εναν/μια τρανς θα μπερδευτει? Θα μπευρδευτει οτι τι δηλαδη? Θεωρεις οτι αν εσυ εβλεπες εναν τρανς οταν ησουν μικρος θα αρχισες να θελεις να εισαι γυναικα? Θεωρεις οτι ενα παιδι αν δει ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι θα θελησει να γινει γκει? Αν ναι, θα σου πρότεινα να διαβασεις λιγο παραπανω γιατι αυτα ειναι πραγματα γνωστα.
Ναι, εσένα περίμενα να μου πεις να διαβάσω. Προφανώς όταν σε τόσο μικρή ηλικία παρακολουθεί τέτοια πράγματα η αντίληψή του για τη σεξουαλικότητα ή τα χαρακτηριστικά του φύλου μπορεί να το μπερδέψουν. Και είναι ευαίσθητες ηλικίες αυτές, μιλάμε μέχρι και νηπιαγωγείο. Δεν σου είπα εγώ ότι θα γίνει γκέι.
Στους τρανς υπαρχουν κυριολεκτικες ανατομικες διαφορες στους εγγεφαλους τους απο την ωρα που γενιουνται ενω ειναι γνωστο οτι ομοφυλοφιλος εισαι δεν γινεσαι. Κανενα παιδι ποτε οσο μεγαλωνε δεν αναρωτηθηκε αν του αρεσουν τα αγορια η τα κοριτσια. Απλα το ξερουν. Μια τραγικη αλλα ενδιαφερουσα μελετη στο γεγονος οτι η αισθηση του φυλου δεν ειναι ορμονικη η κοινωνικη ειναι η ιστορια του David Reimer ενος παιδιου που σαν βρεφος καταστραφηκε το πεος του και οι γονεις του αποφασισαν να το μεγαλωσουν σαν κοριτσι. Ο ανθρωπος στα 39 του αυτοκτονησε.
Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω.
Τα drag show δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με στριπτιτζαδικο. Αλλα καμια ομως, ουτε καν μοιαζουν. Φανταζομαι το ξερεις οτι τα πρωτα drag show ηταν το αρχαιο ελληνικο θεατρο στο οποιο αντρες ντυμενοι γυναικες επαιζαν γυναικειους ρολους. Τα drag show εχουν τραγουδι, ακροβατικα, ταχυδακτυλουργικα και πολυ χαβαλε.
Ρε φίλε, αισθησιακούς χορούς έχουν, υπάρχουν βίντεο που η άλλη κάνει lap dancing στο παιδάκι, τι να λέμε τώρα.
Οχι οτι ενα στριπτιτζαδικο εχει κατι τοσο τρομερο, δεν θελω να σε σοκαρω αλλα ολοι οι ανθρωποι κατω απο τα ρουχα τους γυμνοι ειναι και αν ενα παιδι δει ενα γυμνο σωμα δεν θα παθει τιποτα.
Ναι ρε συ, να τα πηγαίνουμε παντού αν είναι τα παιδάκια. Όσο πιο μικρά έρθουν σε επαφή με την ασωτία μας τόσο καλύτερα, ε; Να τα κάνουμε όσο μικρότερα γίνεται σαν τα μούτρα μας.
Καταλαβα, οποτε εξισωνεις τα εξις: ο Κώστας Φαλελάκης δεν μπορουσε να κρατησει το χερι του επι 25 χρονια συντροφου του μηνα χατζησαβα μεσα στο νοσοκομειο οταν πεθαινε επειδη ως γκει δεν επιτρεποταν τοτε να τον παντρευτει με το να ειρωνευεσαι καποιον.

Εξισωνεις το να οδηγουν τον αλαν τουρινγκ σε αυτοκτονια επειδη ηταν γκει με το να λεει καποιος οτι η αρρενωποτητα ειναι τοξικη.

Βλεπεις το ποσο ανοητο ειναι αυτο που ισχυριζεσαι?
Με ρώτησες για τα δύο άκρα και σου απάντησα, δεν είπα ότι είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα, το άλλο άκρο δεν πρόκειται να μείνει πολύ στην ειρωνεία, ήδη καταστρέφονται καριέρες και ζωές ανθρώπων αν πουν κάτι «λάθος» δημοσίως. Και το πράγμα χοντραίνει και θα συνεχίσει να χοντραίνει με θεσμοθέτηση νόμων που δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι άλλη λογοκρισία θα μας επιβάλουν.
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,837 μηνύματα.
1000055268.jpg
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,496 μηνύματα.

Συνημμένα

  • D5EBA3CB-BECA-4271-926D-92692589F972.jpeg
    D5EBA3CB-BECA-4271-926D-92692589F972.jpeg
    121.4 KB · Εμφανίσεις: 27

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Τα drag show δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με στριπτιτζαδικο. Αλλα καμια ομως, ουτε καν μοιαζουν. Φανταζομαι το ξερεις οτι τα πρωτα drag show ηταν το αρχαιο ελληνικο θεατρο στο οποιο αντρες ντυμενοι γυναικες επαιζαν γυναικειους ρολους. Τα drag show εχουν τραγουδι, ακροβατικα, ταχυδακτυλουργικα και πολυ χαβαλε.
Στο αρχαίο θέατρο, οι ηθοποιοί ήταν μόνο άνδρες και για τους γυναικείους ρόλους,
οι άνδρες ηθοποιοί, φορούσαν γυναικεία ρούχα και γυναικεία μάσκα.
Όλοι οι ηθοποιοί φορούσαν μάσκα. Δεν έβγαινε κανένας στο θέατρο για τον ρόλο χωρίς μάσκα,
με το δικό του πρόσωπο. Αυτό το θυμάμαι απ το λύκειο σε μάθημα.

Drag queen, το drag βγήκε από τα θεατρικά έργα του Σαίξπηρ που έγραφε στο περιθώριο
των ρόλων drag = dressed as girl για τους ρόλους που έπρεπε ο ηθοποιός να είναι ντυμένος σαν κορίτσι.

Αυτά για την ιστορία.

Αυτά τα drag queen show που είδα στην Ελλάδα, μου φάνηκαν εντελώς αντιδιαπαιδαγωγικά.
Οι συγκεκριμμένοι τύποι ήταν ατάλαντοι και ακατάλληλοι για ρόλο παιδικό πάρτι.
Ακατάλληλοι όχι λόγω drag , και με κουστούμι γραβάτα να πήγαιναν πάλι ακατάλληλοι θα ήταν.
Όπως και ο Βαγγέλης Ρωχάμης να πήγαινε, ή ο Πάσαρης ή ο Παλαιοκώστας, θα ήταν ακατάλληλοι για
ένα παιδικό πάρτι είτε οι ίδιοι είτε κάποιοι που τους μιμούνται.

Αυτή είναι η ένστασή μου για τους Drag.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 29,861 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top