Mandarini
Νεοφερμένο μέλος
Η Mandarini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3 μηνύματα.

31-03-11

17:17
Ειμαι 22 χρονων οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι εδω κ 13 χρονια περιπου.Οταν ηταν ακομα μαζι η μητερα μ πηρε δανειο και εχτισαν ενα σπιτι (2 οροφων ενα σπιτι πανω κ ενα κατω) σε οικοπεδο του πατερα μου.Η μητερα μου ακομα το ξεχρεωνει.Ο πατερας μου (σαν νιατο) σκοπευει να ξαναπαντρευτει κ ηδη μετακομισε στο σπιτι.Λεει πως το κατω σπιτι το εχει γραψει σε εμενα κ το αλλο στον αδερφο μου.Τον πιεζω να κανουμε την μεταβιβαση αλλα χωρις αποτελεσμα.Μπορω να κινηθω νομικα?Υπαρχει καποιος τροπος να παρω το ενα σπιτι εξ ολοκληρου στο ονομα μου?Αν τυχον παθει κατι η καινουργια του γυναικα κ το παιδι της εχουν δικαιωματα πανω στα σπιτια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.

31-03-11

17:20
οταν λες εξολοκληρου εννοεις πως ειναι γραμμενο στο ονομα σου αλλα την επικαρπια την εχει ο πατερας σου? αυτο απλα σημαινει πως δεν μπορεις να το πουλησεις οσο ζει ο πατερας σου αλλα νομιζω πως δεν μπορει κανεις αλλος να διεκδικησει κατι απο αυτο το σπιτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.