Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.221 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 261 άτομα.
Οι περισσότεροι κάνουν σύμβαση αορίστου χρόνου.Καλησπέρα.ενδιαφερομαι να δουλεψω σε καποιο σουπερμαρκετ απο αυτα της περιοχης μου και συγκεκριμενα 8ωρο μεχρι και τελη Σεπτεμβρίου.Κατι εχω ακούσει οτι υπαρχουν συμβασεις κτλ που ξεκινούν απο τους 3μηνες και πανω.Επειδη ειμαι φοιτητης και δεν γνωριζω μπορειτε να με βοηθησετε?Θα με δεχτουν αν τους πω μονο για 2 μηνες?
μια χαρα ..εχουν μεγαλη αναγκη..την αληθεια να πεις... το εκτιμουν και εχουν πειρα σε αυτα.. και μπορει να συνεχισεις μετα σαββατα και γιορτες.Καλησπέρα.ενδιαφερομαι να δουλεψω σε καποιο σουπερμαρκετ απο αυτα της περιοχης μου και συγκεκριμενα 8ωρο μεχρι και τελη Σεπτεμβρίου.Κατι εχω ακούσει οτι υπαρχουν συμβασεις κτλ που ξεκινούν απο τους 3μηνες και πανω.Επειδη ειμαι φοιτητης και δεν γνωριζω μπορειτε να με βοηθησετε?Θα με δεχτουν αν τους πω μονο για 2 μηνες?