Δουλειά σε σούπερ μάρκετ

elina48

Νεοφερμένο μέλος

Η elina48 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα.ενδιαφερομαι να δουλεψω σε καποιο σουπερμαρκετ απο αυτα της περιοχης μου και συγκεκριμενα 8ωρο μεχρι και τελη Σεπτεμβρίου.Κατι εχω ακούσει οτι υπαρχουν συμβασεις κτλ που ξεκινούν απο τους 3μηνες και πανω.Επειδη ειμαι φοιτητης και δεν γνωριζω μπορειτε να με βοηθησετε?Θα με δεχτουν αν τους πω μονο για 2 μηνες?

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα.ενδιαφερομαι να δουλεψω σε καποιο σουπερμαρκετ απο αυτα της περιοχης μου και συγκεκριμενα 8ωρο μεχρι και τελη Σεπτεμβρίου.Κατι εχω ακούσει οτι υπαρχουν συμβασεις κτλ που ξεκινούν απο τους 3μηνες και πανω.Επειδη ειμαι φοιτητης και δεν γνωριζω μπορειτε να με βοηθησετε?Θα με δεχτουν αν τους πω μονο για 2 μηνες?
Οι περισσότεροι κάνουν σύμβαση αορίστου χρόνου.
Αν τους πεις ότι θέλεις ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δε θα σε πάρουν καθώς (συνήθως) θέλουν κάποιον "μόνιμο".
Οπότε απλά θα κάνεις αιτήσεις και στις συνεντεύξεις δεν θα λες ότι θέλεις μέχρι το Σεπτέμβριο.
Προς τα μέσα του Σεπτέμβρη (2 εβδομάδες πριν σκοπεύεις να φύγεις δηλαδή) θα τους πεις ότι θέλω να φύγω.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
μια χαρα ..εχουν μεγαλη αναγκη..την αληθεια να πεις... το εκτιμουν και εχουν πειρα σε αυτα.. και μπορει να συνεχισεις μετα σαββατα και γιορτες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια