christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

*"κλασσικα": ταινίες, buzz, χαρτιά, επιτραπέζια 2 ατόμων, guitar hero, internet
To ξέρω ότι καλώντας κόσμο σπίτι καλύπτεται πολύ μεγαλύτερο φάσμα ιδεών, αλλά μετακόμισα προσφατα και δεν ξέρω κανέναν εδώ κοντά. Οπότε το αποκλείω αυτό προς το παρόν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλ αιθεροβάμων
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Με παρεα δεν εχει φαση, μην καλεις κοσμο

Ομαδικό μαγείρεμα εχει πολύ πλάκα. Άμα είστε μόνο κορίτσια, οτιδήποτε έχει σχέση με μάσκες, cocooning, μια ανανέωση του σπιτιού όπως βάψιμο ή μια μετακίνηση, και φυσικά ταινίες.. Εγω σ αυτα έχω περάσει καλά..
Πω, ειχαμε κάνει με μια φιλη μάσκα ομορφιάς και καλά, σαν εμετός είχε βγει

Επίσης, βάζουμε μουσική και κωλοχτυπιόμαστε

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πω, ειχαμε κάνει με μια φιλη μάσκα ομορφιάς και καλά, σαν εμετός είχε βγει
Επίσης, βάζουμε μουσική και κωλοχτυπιόμαστε![]()
Πόσο τα ζηλεύω αυτά...ήμουν αγοροκόριτσο και όλο άντρες φίλους έχω, δεν τα έχω ζήσει καθόλου αυτά και μου έχει βγει ετεροχρονισμένα. Τώρα δεν ξέρω καν πως να κάνω παρέα με κοπέλες, νιώθω ότι δεν ξέρω πως να φερθώ και να μιλησω. Και τι δεν θα έδινα για μια εμπειρία μάσκας από ξερατά!

βέβαια αν όλα αυτά τα έχεις βαρεθεί μια άλλη πολύ καλή λύση είναι να κάνεις μια ανακαίνιση στο σπίτι γενικά ή σε ένα δωμάτιο μόνο ειδικά...φυσικά να την κάνεις μόνη σου πχ με το να βάψεις τοίχους και έπιπλα θα αλλάξεις τελείως το δωμάτιο και θα σου ρθει και τσάμπα...έτσι και θα έχεις κάτι να κάνεις και με το αποτέλεσμα θα δείς με άλλο μάτι το χώρο

plus κανόνισε να βρείς γρήγορα παρέα γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με το κάψιμο στον καναπέ...και αν η παρέα σου περιέχει και τα δύο φύλα θα περάσεις τέλεια!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Παζλ, σταυρόλεξα, ταινίες, γυμναστική, μαγειρική, διάβασμα, μουσική! Αρκεί να έχεις διάθεση!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Αρκεί να έχεις διάθεση!
Αυτό είναι το πιο βασικό!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

σαν φοιτήτρια με την συγκάτοικο μου εκτός απο τα κλασικά μαγειρέματα (που εκεί είναι λίγο επικίνδυνο, γιατί αν ξέρουν και οι δυο κοπέλες να μαγειρεύουν μπορεί να γίνει σφαγή), κάναμε και βραδιές κομμωτικής (βάφαμε η μια τα μαλλιά της άλλης, κάναμε μάσκες και χτενίσματα), και το καλύτερο ήταν βραδυά μόντελινγκ... φτιαχνόμασταν και βγαίναμε φωτογραφίες (μερικές μάλιστα πολύ πολύ καλές)..
Ξέρω ακούγονται πολύ ψωνίστηκα όλα αυτά, αλλά ειλικρινά αν αισθάνεσαι καλά με τον άλλον και τα παίρνετε στη πλάκα είναι πολύ ωραία!
Τώρα έχω φύγει απο αυτό και μου λείπει (θέλετε να μαζευτούμε οοοολες μια μέρα? θα ρίξουμε γέλιο ) οπότε περιορίζομαι σε επιτραπέζια, μαγειρέματα με το αμόρε, κρασάκι, αργιλέ..
α και το άλλο που κάναμε! φτιάχναμε δωρα ή πράγματα για εμάς. παίρναμε ειδικές μπογιές για ρούχα απο χαρτοπωλείο και πολύ φτηνά μπλουζάκια-κάλτσες-βρακιά, και φτιάχναμε πάνω τα σχέδια που θέλαμε.. ακούγεται κίτς,το ξέρω αλλά δεν είναι!
αυτά ήταν τα καλύτερα.. αλλά είναι όπως το είπε η amy001 "άμα υπάρχει καλή παρέα, και μέσα στο σπίτι περνάς σούπερ"..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

Μετά κάνω και μια κούρα ομορφιάς και κοιμάμαι τέλεια!
Ntinos oumpou
Νεοφερμένο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ήθελα να του κάνω κανένα beaute αλλά δεν κάθεται! Μάλλον νομίζει ότι θα του θίξει τον ανδρισμό αμα τον πασαλείψω με μάσκες και του βάλω αγγουράκια στα μάτια.

Για εκτός σπιτιού καθημερινή δεν το συζητάω γιατί σχολάει αργά και εδώ στο χωριό που μένουμε δεν έχει τίποτα οπότε οι μετακινήσεις είναι ένα θέμα. Ασε που δεν έρχεται κανείς εδώ γιατί όλοι τσιγκουνεύονται την βενζίνη (και την διαδρομή φαντάζομαι).
Εχετε κανένα καλό παιχνίδι για δύο άτομα, κατά προτίμηση όχι playstation?
adespoto
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Να βοηθάνε λίγο, τι σόι φίλοι είναι;

Mέρα νοικοκυριού σήμερα όπως καταλαβαίνετε

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Για pc δηλαδή ή επιτραπέζιο?Εχετε κανένα καλό παιχνίδι για δύο άτομα, κατά προτίμηση όχι playstation?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.