Indrid Cold
Νεοφερμένο μέλος

Στην πολυκατοικία μου υπάρχει ένα ζευγάρι με δύο παιδιά που τσακώνονται πολύ συχνά (όταν είμαι σπίτι τουλάχιστον, που τους ακούω). Ακούω φωνές, την πόρτα της εισόδου τους να κοπανιέται και τα παιδιά να κλαίνε (δεν μπορώ να ακούσω τι λένε όμως). Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα πολύ παραπάνω από απλά καυγαδάκια ή εκνευρισμό επειδή ο μικρός είναι δύσκολος.
Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω, πχ να ειδοποιήσω την αστυνομία έστω κι αν μόνο παρατήρηση μπορούν να τους κάνουν; Δε γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται αλλά φοβάμαι μην εξελιχθεί (αν δεν έχει γίνει ήδη) σε κακοποίηση παιδιού ή συζύγου. Αν ήμουν σίγουρος πως συμβαίνει κάτι τέτοιο δε θα δίσταζα καθόλου, αλλά δεν είμαι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

κάλεσε το 100 για οικογενειακό επεισόδιο και ανέφερε οτι πιθανόν να υπάρχει κακοποίηση παιδιών(ψυχολογική υπάρχει σίγουρα) δέν είναι απαραίτητο να δώσεις το όνομα σου.
δεν είναι απαραίτητο να ασχοληθούν

Indrid Cold
Νεοφερμένο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Indrid Cold
Νεοφερμένο μέλος

Και δε νομίζω πως είναι θέμα διαχείρισης. Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι η διατάραξη της κοινής ησυχίας!
Θα την κάνω αυτή την ερώτηση kajira...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.