rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο rolingstones: #1 20-09-09 18:19 ακουσα για πιλοτικο προγραμμα δωρεαν ιντερνετ σε διαφορους νομους αληθευει?και αν ναι τι ταχυτητες θα εχει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο iGiannis έγραψε: #2 20-09-09 18:24 Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο.Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η HOL προσφέρει φθηνό ίντερνετ με ένα πρόγραμμα της Ε.Ε για συγκεκριμένες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο Guest 019112: #3 20-09-09 18:24 Δεν έχω ιδέα.. βασικά πρώτη φορά το ακούω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:29 Ο Gaspar έγραψε: #4 20-09-09 18:29 πολύ καλό αυτό το πρόγραμμα. εδώ στον νομό πέλλας και συγκεκριμένα στα γιαννιτσά που μένω εφαρμόζετε. πρόκειτε για ασύρματο δωρεάν ίντερνετ. το μόνο που θέλει είναι μια συσκευή σάν κεραία για να λαμβάνει το σήμα. στην πόλη υπάρχουν πολλοί πομποί, εγώ παίρνω απο έναν πομπό στο βουνό πάικο που απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου. η ταχύτητα είναι βέβαια λίγο μικρή 1mbs λένε, αλλα στην ουσία έιναι 60klbs (στο μέλλον λένε θα την αυξήσουν) αλλα είναι τελείως δωρεάν. εγώ το έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ούτε καλώδια ούτε λογαριασμοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο teol20 έγραψε: #5 20-09-09 19:58 Kαι σε μας μαλλον θα ισχυει Wi-fi Internet και φυσικα δωρεάν. Αλλα απο Νοεμβρη. Το επιχορηγει η ΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο stefa_1 έγραψε: #6 20-09-09 20:54 Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακουσα για πιλοτικο προγραμμα δωρεαν ιντερνετ σε διαφορους νομους αληθευει?και αν ναι τι ταχυτητες θα εχει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο iGiannis έγραψε: #2 20-09-09 18:24 Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο.Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η HOL προσφέρει φθηνό ίντερνετ με ένα πρόγραμμα της Ε.Ε για συγκεκριμένες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο Guest 019112: #3 20-09-09 18:24 Δεν έχω ιδέα.. βασικά πρώτη φορά το ακούω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:29 Ο Gaspar έγραψε: #4 20-09-09 18:29 πολύ καλό αυτό το πρόγραμμα. εδώ στον νομό πέλλας και συγκεκριμένα στα γιαννιτσά που μένω εφαρμόζετε. πρόκειτε για ασύρματο δωρεάν ίντερνετ. το μόνο που θέλει είναι μια συσκευή σάν κεραία για να λαμβάνει το σήμα. στην πόλη υπάρχουν πολλοί πομποί, εγώ παίρνω απο έναν πομπό στο βουνό πάικο που απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου. η ταχύτητα είναι βέβαια λίγο μικρή 1mbs λένε, αλλα στην ουσία έιναι 60klbs (στο μέλλον λένε θα την αυξήσουν) αλλα είναι τελείως δωρεάν. εγώ το έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ούτε καλώδια ούτε λογαριασμοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο teol20 έγραψε: #5 20-09-09 19:58 Kαι σε μας μαλλον θα ισχυει Wi-fi Internet και φυσικα δωρεάν. Αλλα απο Νοεμβρη. Το επιχορηγει η ΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο stefa_1 έγραψε: #6 20-09-09 20:54 Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο.Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι η HOL προσφέρει φθηνό ίντερνετ με ένα πρόγραμμα της Ε.Ε για συγκεκριμένες πόλεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:24 Ο Guest 019112: #3 20-09-09 18:24 Δεν έχω ιδέα.. βασικά πρώτη φορά το ακούω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:29 Ο Gaspar έγραψε: #4 20-09-09 18:29 πολύ καλό αυτό το πρόγραμμα. εδώ στον νομό πέλλας και συγκεκριμένα στα γιαννιτσά που μένω εφαρμόζετε. πρόκειτε για ασύρματο δωρεάν ίντερνετ. το μόνο που θέλει είναι μια συσκευή σάν κεραία για να λαμβάνει το σήμα. στην πόλη υπάρχουν πολλοί πομποί, εγώ παίρνω απο έναν πομπό στο βουνό πάικο που απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου. η ταχύτητα είναι βέβαια λίγο μικρή 1mbs λένε, αλλα στην ουσία έιναι 60klbs (στο μέλλον λένε θα την αυξήσουν) αλλα είναι τελείως δωρεάν. εγώ το έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ούτε καλώδια ούτε λογαριασμοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο teol20 έγραψε: #5 20-09-09 19:58 Kαι σε μας μαλλον θα ισχυει Wi-fi Internet και φυσικα δωρεάν. Αλλα απο Νοεμβρη. Το επιχορηγει η ΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο stefa_1 έγραψε: #6 20-09-09 20:54 Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω ιδέα.. βασικά πρώτη φορά το ακούω αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:29 Ο Gaspar έγραψε: #4 20-09-09 18:29 πολύ καλό αυτό το πρόγραμμα. εδώ στον νομό πέλλας και συγκεκριμένα στα γιαννιτσά που μένω εφαρμόζετε. πρόκειτε για ασύρματο δωρεάν ίντερνετ. το μόνο που θέλει είναι μια συσκευή σάν κεραία για να λαμβάνει το σήμα. στην πόλη υπάρχουν πολλοί πομποί, εγώ παίρνω απο έναν πομπό στο βουνό πάικο που απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου. η ταχύτητα είναι βέβαια λίγο μικρή 1mbs λένε, αλλα στην ουσία έιναι 60klbs (στο μέλλον λένε θα την αυξήσουν) αλλα είναι τελείως δωρεάν. εγώ το έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ούτε καλώδια ούτε λογαριασμοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο teol20 έγραψε: #5 20-09-09 19:58 Kαι σε μας μαλλον θα ισχυει Wi-fi Internet και φυσικα δωρεάν. Αλλα απο Νοεμβρη. Το επιχορηγει η ΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο stefa_1 έγραψε: #6 20-09-09 20:54 Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ καλό αυτό το πρόγραμμα. εδώ στον νομό πέλλας και συγκεκριμένα στα γιαννιτσά που μένω εφαρμόζετε. πρόκειτε για ασύρματο δωρεάν ίντερνετ. το μόνο που θέλει είναι μια συσκευή σάν κεραία για να λαμβάνει το σήμα. στην πόλη υπάρχουν πολλοί πομποί, εγώ παίρνω απο έναν πομπό στο βουνό πάικο που απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα απο το σπίτι μου. η ταχύτητα είναι βέβαια λίγο μικρή 1mbs λένε, αλλα στην ουσία έιναι 60klbs (στο μέλλον λένε θα την αυξήσουν) αλλα είναι τελείως δωρεάν. εγώ το έχω ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ούτε καλώδια ούτε λογαριασμοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Ο teol20 έγραψε: #5 20-09-09 19:58 Kαι σε μας μαλλον θα ισχυει Wi-fi Internet και φυσικα δωρεάν. Αλλα απο Νοεμβρη. Το επιχορηγει η ΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο stefa_1 έγραψε: #6 20-09-09 20:54 Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι σε μας μαλλον θα ισχυει Wi-fi Internet και φυσικα δωρεάν. Αλλα απο Νοεμβρη. Το επιχορηγει η ΕΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:54 Ο stefa_1 έγραψε: #6 20-09-09 20:54 Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με τοσα ανοιχτα ασυρματα δικτυα πρεπει να εισαι γκαντεμης για να μην πιανεις κανενα.Τι να το κανεις το internet του δημου που θα τραβαει και ζορια απο τους πολλους χρηστες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:56 Ο teol20 έγραψε: #7 20-09-09 20:56 Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κακα τα ψεματα εχεις δικιο. Μολις εκανα μια αναζητηση με το λαπτοπ και βρηκε 7 δικτυα και τα 3 ειναι αφύλακτα και χωρις κωδικο προσβασης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefa_1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 157 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:59 Ο stefa_1 έγραψε: #8 21-09-09 01:59 Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο koufontinas: #9 21-09-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefa_1: Ναι αλλα αμα σκεφτομαστε ολοι ετσι σε καθε γειτονια 1ας θα εχει ADSL και αλλοι 10 θα κλεβουν! Προς το παρον ,στο περιπου ,η αναλογια ειναι 5:2 Click για ανάπτυξη... Μ'αρεσει η σκεψη σου. Θα ηταν καλο αμα ηταν κλειδωμενο το δικτυο, ο ιδιοκτητης να ελεγε τον κωδικο σε αλλους 5 με την προυποθεση να συνεισφερουν στον μηνιαιο λογαριασμο. Ετσι πιστευω ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Η persi έγραψε: #10 24-09-09 21:33 Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καθόλου ευχαριστημένοι. Και 24 mgbps να είχαν, 5 υπολογιστές μαζί βαραίνουν αφάνταστα το δίκτυο (μιλάω κι εγώ που όλη μέρα είναι τέσσερις υπολογιστές συνδεδεμένοι στο internet στο σπίτι μου..[κι έχουμε και 8 mbps]). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Alessandra: #11 24-09-09 22:33 Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσε μας, ρε Νιόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:36 Η persi έγραψε: #12 24-09-09 22:36 Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν περηφανεύομαι γι' αυτό. Μακάρι να ήμουν ο μόνος με υπολογιστή στο σπίτι μου... Spoiler Σας αφήνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:42 Ο Unkown-User: #13 24-09-09 22:42 Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:52 Ο napstor έγραψε: #14 24-09-09 23:52 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Αφού συνδέεστε σε κάποιο ξεκλείδωτο ασύρματο, μετά οι κωδικοί σας/τα στοιχεία σας κτλ στέλνονται σε unencrypted plain-text, και οποιοσδήποτε (βλέπε κάποια κακά άτομα όπως ο djohn) θα μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ να τα κλέψει. keywords: dsniff, wireshark Καιρός να τα ξανασκέφτεστε λοιπόν πριν μπείτε στο facebook από κάποιο ξεκλείδωτο hotspot. Click για ανάπτυξη... πως φαινεται ο κακος ο ανθρωπος. αλλα εχει δικιο σε αυτο που λεει γι'αυτο μην μπαινετε απο τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η persi έγραψε: #15 25-09-09 14:37 Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User Πολύ δραστήριο μέλος Ο Unkown-User αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.066 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:38 Ο Unkown-User: #16 25-09-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nioniosmeg: Σε ίντερνετ καφέ έχεις προστασία από το να σου κλέψει τα στοιχεία ο ιδιωκτήτης ή το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον εμπιστευτείς;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:46 Ο napstor έγραψε: #17 25-09-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από djohn: Εγώ δεν θα φοβόμουν τον ιδιοκτήτη, περισσότερο θα φοβόμουν αυτούς που κάθονταν πριν για keyloggers. Click για ανάπτυξη... πολυ σωστα.αν δε ξερεις πως να προστατευτεις,καλυτερα οχι σε τετοια μερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.