self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

από το [...] τα οποία βίντεο είναι συνήθως σε μορφή mpg1/2 , avi , κ.λ.π.
Τα έγραψα σε dvd και στο dvd player παιζονται μόνο όσα είναι mpg - τα άλλα δεν τα αναγνωρίζει
Θα μου πείτε , δες τα στο pc , αλλά δυστυχώς προορίζονται για άτομο μιας κάποιας ηλικίας που δεν μπορεί να παρακολουθεί σε άλλη οθόνη εκτός της τηλεόρασης

Οπότε , προσπάθησα να βρω πρόγραμμα video converter και υπάρχουνε πολλά που δεν είναι τόσο ότι είναι ακριβά αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με αγορές μέσω ίντερνετ
Οι demo εκδόσεις τους μετατρέπουνε τα βίντεο ή για 5 μόνο λεπτά ή με ένα υδατογράφημα σπαστικό πάνω που για να φύγει πρέπει να αγοράσεις την πλήρη έκδοση .
Άκουσα όμως ότι υπάρχουνε site που έστω και με απελπιστικά αργή ταχύτητα κάνεις την δουλειά σου δωρεάν (και νόμιμα) - δεν μπόρεσα να βρω τίποτα όμως . Εσείς τι λέτε ;
π.σ. την αγορά καινούργου dvd player που να αναγνωρίζει περισσότερους τύπους αρχείων , την αποκλείω λόγω έλλειψης φράγκων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rose25
Νεοφερμένο μέλος

Γκουεντολιν
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα. Πριν από λίγο καιρό είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα οπότε έκανα αναζήτηση και βρήκα μια σειρά από δωρεάν προγράμματα που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους. Είναι της εταιρίας videosoft και η ιστοσελίδα τους είναι: www.dvdvideosoft.com
δεν εχει κανενα περιορισμο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Από βιντεοκασέτα σε dvd και γενικότερα σε ψηφιακό αρχείο δεν είναι εύκολη υπόθεση.καλημερα, το εψαξα το προγραμμα που λες, (dvdvideosoft) ομως ειμαι αρχαρια, δεν ξερω τι κανω τωρα; πώς θα μεταφερω τα αρχεια απ τη βιντεοκασετα στον υπολογιστη; τι χρειαζεται;
Χρειάζεσαι μια κάρτα Video In όπου θα συνδέσεις τo video με τον υπολογιστή. Μετά θα κάνεις "record", ενώ στο τέλος το ασυμπιέστο video θα το κάνεις encode π.χ. σε xvid ή mpeg. Έπειτα θα πάρεις το dvdvideosoft και θα το μετατρέψεις σε dvd!
love_angel
Επιφανές μέλος

Γκουεντολιν
Νεοφερμένο μέλος

\
οποτε καλυτερα να παρεις ενα καλωδιο pc για την τηλεοραση σου
αυτο πώς το κανεις;
rose25
Νεοφερμένο μέλος

δεν εχει κανενα περιορισμο?
Όχι δεν έχει κανένα περιορισμό. Είναι πολύ καλά. Τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και στον σταθερό και στο φορητό υπολογιστή μου.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.