Δύσκολη κατάσταση

Pretty great girl

Νεοφερμένο μέλος

Η Pretty great girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας.
Και θα μπώ κατευθείαν στο θέμα. Πριν από μερικές μέρες με φίλησε το ποιό όμορφο κορίτσι. Και τότε κατάλαβα τι δεν έβρισκα στίς σχέσεις με άνδρες, πού έκανα μέχρι τώρα. Συναντιόμαστε τακτικά, χωρίς ωστόσο να έχουμε προχωρήσει σε κάτι παραπάνω από τα φιλιά. Μαζί της ολα μπήκαν στην θέση τους και θέλω να συνεχίσει, όμως η κατάσταση είναι δύσκολη. Είμαι από βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια και η αποκάλυψη του ότι είμαι μία γκέι γυναίκα θα σκοτώσει τούς γονείς μου.
Τι να κάνω?
Να προχωρήσω με την γυναίκα, πού πιστεύω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου η να συνεχίσω να "υποφέρω " μέσα σε "σωστές " σχέσεις με άνδρες.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.369 μηνύματα.
Να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου χωρίς να ακούς τα λόγια κανενός εδώ μέσα ή του περίγυρου σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει θέλω. Η κάθε επιλογή έχει συνέπειες και είσαι αποκλειστικά υπεύθυνη εσύ και μόνο εσύ.

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.
Καλησπέρα!

Αν πρώτη φορά στα 35 σου ένιωσες ότι βρήκες αυτό που σου έλειπε, εννοείται ότι πρέπει να το ζήσεις! Και φυσικά να μην μπεις στη διαδικασία σχέσης με κάποιον άντρα επειδή "πρέπει" για την κοινωνία.
Κατ' εμέ προχώρησε χωρίς δεύτερη σκέψη! Σε πρώτη φάση ζήσε το, δώσε χρόνο στον εαυτό σου, στην κοπέλα σου και τη σχέση σας. Μην το αποκαλύψεις κατευθείαν στον περίγυρό σου.

Φαντάζομαι ότι θα να δύσκολο για τους γονείς σου και είναι κρίμα που αρκετοί ομοφυλόφιλοι παλεύετε ακόμη για την αποδοχή των πιο σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας. Ελπίζω κάποια παιδιά που έχουν σχετική εμπειρία να σε βοηθήσουν στο κομμάτι της αποδοχής.

Η ζωή είναι μία και μη φοβάσαι να τη ζήσεις όπως θέλεις εσύ!

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.

Μην δωσεις σημασια στον τιτλο ! Αλλα δωσε σημασια σε αυτο που λεει στο τελος ''When you live your values of others you waste time and energy ''

Χρήστες Βρείτε παρόμοια