Δώστε μου τις γνώσεις σας.

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ

Νεοφερμένο μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογιστής/ρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Θέλω ν΄ανεβάσω φωτογραφίες των γατιών μου αλλά λόγω μεγάλης ανάλυσης σε φωτογραφική και κινητό δεν μπορώ.Υπάρχει λύση;Αν ναι βοηθήστε με παρακαλώ:hmm::hmm:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Desdemona

Νεοφερμένο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Μπορείς να επεξεργαστείς το μέγεθος των φωτογραφιών με ένα σχετικό πρόγραμμα, όπως π.χ. το photoshop. Αν δεν το έχεις, μπορείς να κάνεις εγγραφή στο www.photobucket.com και να αλλάξεις το μέγεθός τους εκεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ntontini

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα.
Θα πατησεις πανω στη εικονα που θες να ανεβασεις και μετα ''ανοιγμα με'' θα πατησεις εκει που λεει Nero Photosnap Image Viewer.Θα σου βγαλει εναν πινακα και πανω-πανω θα λεει ''επεξεργασια''πατα εκει και περιμενε.Θα σου βγαλει μετα ενα πιο μικρο πινακα που θα λεει στα πλαγια πως μπορεις να επεξεργαστεις την εικονα.Κανε click ή στο ''κοψιμο'' ή στο ''αλαγη μεγεθους''.Για καλο και για κακο επειδη δεν ξερω σιγουρα αμα δε σου αρεσει μετα η εικονα αν μπορεις να την επεναφερεις στο κανονικο κανε και καμια ''αντιγραφη'' πριν την επεξεργαστεις.

nickis

Νεοφερμένο μέλος

Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Μπορείς να επεξεργαστείς το μέγεθος με ένα πρόγραμμα, εγώ χρησιμοποιώ το PICASA (κατέβασμα δωρεάν από το ίντερνετ)....και πατάς το εικονίδιο στο κάτω μέρος που λέει εξαγωγή και αλλάζεις εκείτ το μεγεθος...πολυ εύκολα και γρήγορα...:)...καλη επιτυχία!!!

Ntontini

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα.
Λοιπον τι γινεται;Βρηκες λυση στο προβλημα σου;Εφτιαξες τις φωτογραφιες:happy::hmm::happy:

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ

Νεοφερμένο μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογιστής/ρια και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ Desdemona,Babycat και nickis για την βοήθειά σας ,το εκτιμώ.Ελπίζω τώρα να μπορέσω να ανεβάσω τις φωτογραφίες των ζου:)ζουνιών μου.Και πάλι ευχαριστώ.:)

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ

Νεοφερμένο μέλος

Οπως κατάλαβες babycat,οχι ακόμα διότι τώρα μόλις μπήκα στο site.

Ntontini

Εκκολαπτόμενο μέλος

Α...τοτε θα τιε περιμενουμε με χαρα:)

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ

Νεοφερμένο μέλος

Mια βοήθεια ακόμη.Τι διαστάσεις πρέπει να είναι οι φωτογραφίες;Οσο μικρότερες τόσο καλύτερα;

Ntontini

Εκκολαπτόμενο μέλος

Το μεγιστο επιτρεπομενο μεγεθος ειναι 100χ100 pixels ή 19,5 kb

nickis

Νεοφερμένο μέλος

Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
εγω επιλέγω το 640....το μέγιστο είναι 1024 νομίζω....:)

Ntontini

Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγραψα 100χ100 επειδη σε εμενα αυτο λεει.Δηλαδη δε μου ανεβαζει εικονες μεγαλυτερου μεγεθους.Αν δεν ειμαι σωστη παω πασο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...