Είναι όντως η Αθήνα τόσο επικίνδυνη;

Debugging_Demon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Καλησπέρα παίδες. 12 Νοεμβρίου έχουν συναυλία το αγαπημένο μου ξένο συγκρότημα (οι Skillet στην Αθήνα στο Floyd). Έχω ήδη κλέισει εισιτήρια για εμένα και την κοπέλα μου που θα πάμε μαζί. Γενικά Αθήνα έχω πάει μόνο 2 φορές στην βουλή με το σχολείο. Ανοίγουμε χτες το booking να κλείσουμε ξενοδοχείο (γιατί το βράδυ στι 12 του μήνα θα πρέπει να διανυκτερεύσουμε Αθήνα) και βάζουμε διάφορα φίλτρα και βρίσκουμε ένα με άριστες κριτικές 16 λεπτά με τα πόδια μακριά από το Floyd (στα 65 ευρώ). Οι γονείς μου επιμένουν διακαώς να πάμε σε κάποιο πιο κοντινό (και ας έχει 120 ευρώ για ένα βραδυ) επειδή λένε ότι όταν γυρίζουμε την νύχτα από την συναυλία δεν θα είναι ασφαλές γιατί τόσα ακούγονται...(Εκείνοι δεν έχουν βρεθεί ποτέ αθήνα). Τα χρήματα θα δοθούν από το youth pass οπότε είναι αρκετά για κάθε περίπτωση. Προσωπικά θεωρώ υπερβολίκους τους ισχυρισμούς των γονιών μου (η κοπέλα μου ήταν Αθήνα για ένα χρόνο στην προηγούμενη σχολή της πριν κάνει 10% και έρθει Πάτρα και θεωρεί ότι είναι όλα μια χαρά). Κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσουμε σε εκείνο με τα 65 ευρώ , έχουν οι φόβοι τους καμία βάση ή είναι όπως εκτιμώ αβάσιμες κινδυνολογίες?

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.769 μηνύματα.
Εξαρτάται από την περιοχή. Αν κλείσετε στην Ομόνοια εντάξει, έχουν μία βάση οι φόβοι. Δεν είναι παντού το ίδιο!

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.869 μηνύματα.
Απλά αποφεύγετε την Ομόνοια, πλατεία Αμερικής, Εξάρχεια, Μεταξουργείο κτλ.

Ο,τι άλλο είναι κομπλέ.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
Κι όμως το Μεταξουργείο έχει ισχυρή αστυνομική δύναμη. Μένει η πρόεδρος της δημοκρατίας εκεί και έχει "καθαρίσει" η περιοχή αρκετά. Και αστυνομεύεται. Αλλά, παρόλα αυτά, δε θα το πρότεινα...

Τα πέριξ : Γκάζι, Βοτανικός, Κεραμεικός, Πετράλωνα καλά είναι...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.314 μηνύματα.
Μιλάμε για την Πειραιώς; Δεν έχει επικινδυνότητα εκεί.. κέντρο μη κυκλοφορείτε βραδινές ώρες🤍

Debugging_Demon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 147 μηνύματα.
Εξαρτάται από την περιοχή. Αν κλείσετε στην Ομόνοια εντάξει, έχουν μία βάση οι φόβοι. Δεν είναι παντού το ίδιο!

Ο,τι άλλο είναι κομπλέ.
Μωρεέ εντελώς εκτός όλων αυτών των περιοχών είναι το ξενοδοχείο Κατοριάς και Ναούσης βρίσκεται αυτό. Το Floyd είναι στην πειραιώς

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.869 μηνύματα.

Debugging_Demon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό λέμε και εμείς. Να δώσουμε διπλάσια χρήματα ποιος ο λόγος?

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.578 μηνύματα.
Καλησπέρα παίδες. 12 Νοεμβρίου έχουν συναυλία το αγαπημένο μου ξένο συγκρότημα (οι Skillet στην Αθήνα στο Floyd). Έχω ήδη κλέισει εισιτήρια για εμένα και την κοπέλα μου που θα πάμε μαζί. Γενικά Αθήνα έχω πάει μόνο 2 φορές στην βουλή με το σχολείο. Ανοίγουμε χτες το booking να κλείσουμε ξενοδοχείο (γιατί το βράδυ στι 12 του μήνα θα πρέπει να διανυκτερεύσουμε Αθήνα) και βάζουμε διάφορα φίλτρα και βρίσκουμε ένα με άριστες κριτικές 16 λεπτά με τα πόδια μακριά από το Floyd (στα 65 ευρώ). Οι γονείς μου επιμένουν διακαώς να πάμε σε κάποιο πιο κοντινό (και ας έχει 120 ευρώ για ένα βραδυ) επειδή λένε ότι όταν γυρίζουμε την νύχτα από την συναυλία δεν θα είναι ασφαλές γιατί τόσα ακούγονται...(Εκείνοι δεν έχουν βρεθεί ποτέ αθήνα). Τα χρήματα θα δοθούν από το youth pass οπότε είναι αρκετά για κάθε περίπτωση. Προσωπικά θεωρώ υπερβολίκους τους ισχυρισμούς των γονιών μου (η κοπέλα μου ήταν Αθήνα για ένα χρόνο στην προηγούμενη σχολή της πριν κάνει 10% και έρθει Πάτρα και θεωρεί ότι είναι όλα μια χαρά). Κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσουμε σε εκείνο με τα 65 ευρώ , έχουν οι φόβοι τους καμία βάση ή είναι όπως εκτιμώ αβάσιμες κινδυνολογίες?

Εξαρτάται που θέλεις να μείνεις. Αν λες για κέντρο Αθήνας, Ομόνοια, Πατησίων, Εξαρχεια κτλ ναι είναι επικίνδυνα το βράδυ. Αν λες για προάστια εξαρτάται την περιοχή.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.264 μηνύματα.

Ο,τι άλλο είναι κομπλέ.
εξαρχεια γιατι?
[automerge]1726049186[/automerge]
, έχουν οι φόβοι τους καμία βάση ή είναι όπως εκτιμώ αβάσιμες κινδυνολογίες?
αβασιμες φοβιες απο επαρχιωτες που βλεπουν μονο σκαι. απεφυγε τις κλασικες περιοχες που ανεφεραν τα παιδια και θα εισαι κομπλε.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.314 μηνύματα.
Εξάρχεια μια χαρά είναι, μέσα στην αστυνομία απ' άκρη σ' άκρη.

Ομόνοια και Μεταξουργείο είναι άκρως επικίνδυνες περιοχές σε βραδινές ώρες.. μη πλησιάσεις.

Τώρα, στην Πειραιώς που είναι η συναυλία είναι μια χαρά, έχει και κίνηση, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.264 μηνύματα.
Γιατί όλο και κάτι γίνεται εκεί, είτε καμία πορεία ή κυνηγητό αστυνομικών και...τοπικών "μπιζνες"μεν 😂😂
μπα διαφωνω .Σε σχεση με ομονοια πατησια μεταξουργειο αγιο παντελεημονα ειναι πολυ καλυτερα τα εξαρχεια και με πολυ νεολαια πρωι μεσημερι βραδυ.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Αν και σαν τα Πατήσια- Άγιο Ελευθέριο δεν είναι σίγουρα 😂 εκεί και πρωί φοβάσαι να πατήσεις

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
μπα διαφωνω .Σε σχεση με ομονοια πατησια μεταξουργειο αγιο παντελεημονα ειναι πολυ καλυτερα τα εξαρχεια και με πολυ νεολαια πρωι μεσημερι βραδυ.
Άνω Πατήσια ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα κάτω

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Έχουν και κάποια πολύ ωραία εστιατόρια εκεί, λίγο καλύτερα από τις άλλες περιοχές.
Τα Πατήσια είναι το Μενίδι του κέντρου 😂😂
[automerge]1726050416[/automerge]
Άνω Πατήσια ίσως να μην είναι τόσο άσχημα όσο τα κάτω
Ναι όσο πλησιάζεις προς Γαλάτσι λίγο στρώνουν τα πράγματα

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.
Βοτανικό δε θα το έλεγα τόσο, πολύ ερημική περιοχή και υποβαθμισμένη, από Πετράλωνα δεν έχω ιδέα.
Τα Πετράλωνα είναι καλά. Ναι, ο Βοτανικός είναι βιομηχανική περιοχή. Αλλά για μια, δυο μέρες, αν έμεναν είναι οκ...

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Επίσης, ο Νέος Κόσμος θα έλεγα δεν είναι καλή επιλογή, όπως ειδικά Σεπόλια και Σταθμός Λαρίσης, Λιοσσίων.
Για Τρεις Γέφυρες, δε ξέρω τι λέει..

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.578 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια