Εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.930 μηνύματα.
Θεόφιλος Σεχίδης
:eek::eek::eek:
Ναι...το ειχα ξεχασει και αυτο..ναι...οντως το θεωρω και εγω το χειροτερο...ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!
[...]
Αμέσως μετά τεμάχισε τα πτώματα ακούγοντας Τσαϊκόφσκι και τα τοποθέτησε σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Παράλληλα έκοψε τα κρανία με σιδεροπρίονο και αφαίρεσε τους εγκεφάλους των θυμάτων, τους τοποθετησε σε πιάτο και τους έβαλε στο ψυγείο, με σκοπό να τους μελετήσει και μετά να τους φάει για να τους τιμωρήσει....
Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δυο-τρεις εγκεφάλους τους έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο…»....
Επί τρεις ημέρες με το φέρι μποτ της γραμμής Θάσου- Κεραμωτής, μετέφερε τις σακούλες με τα διαμελισμένα κορμιά των συγγενών στην Καβάλα. Όταν νύχτωνε πήγαινε στο σκουπιδότοπο της Πέρνης και έθαβε τις σακούλες [...]

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.757 μηνύματα.

Οποιος ενδιαφέρεται, η Lifo έχει κάνει καλή δουλειά με κάποια podcasts. Πολλά απο αυτα εξιστορούνται από ηθοποιούς. Μερικά εγκλήματα που αναφέρθηκαν πιο πανω υπαρχουν σε αυτή την playlist.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.111 μηνύματα.
Υπόθεση Δουρη..

Πρωτόγνωρο για τα τότε δεδομένα και με τις λεπτομέρειες που έβγαιναν στη δημοσιότητα..

Ακόμα θυμάμαι τους δικούς μου να περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσουν τα δελτία για να μάθουν λεπτομέρειες εφόσον ήταν δεδομένο βάση ιατροδικαστικης ότι υπήρχε και άλλο άτομο Παρ όλο που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ...

Πανος Σομπολος ....μια φωνή χαραγμένη στα δικά μου αυτιά με τον τρόπο που άγγιζε αυτά τα θέματα...

Σαν χθες θυμαμαι να περιγράφει το τι αντίκρισε οταν του εδειξε ο Κουτσαφτης το πτωμα του παιδιου ...
Ποσο κακοποιημενο ηταν και ολο αυτο εμεινε
στα ανεξιχνίαστα εφόσον το δείγμα DNA δεν ήταν του Δουρη ...

https://www.mixanitouxronou.gr/mano...e-afou-kakopiithike-epanillimenos-sti-filaki/

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.495 μηνύματα.

Οποιος ενδιαφέρεται, η Lifo έχει κάνει καλή δουλειά με κάποια podcasts. Πολλά απο αυτα εξιστορούνται από ηθοποιούς. Μερικά εγκλήματα που αναφέρθηκαν πιο πανω υπαρχουν σε αυτή την playlist.
Ωραίο podcast! Εγώ είχα ακούσει από εκεί για αυτό το έγκλημα:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια