Εθελοντής σε ΜΚΟ

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 816 μηνύματα.
Καλησπερα,
ενδιαφεροναι να γίνω εθελοντής για το μήνα Αυγουστο στους γιατρούς χωρίς σύνορα που δραστηριοποιούνται και στο μέρος μου. Ακόμα και αν δεν ειμαι γιατρός ή νοσηλευτής διάβασα ότι δέχονται σε ανάλογες θέσεις ως βοηθούς άτομα χωρίς πτυχίο.

Γενικά ποια είναι η γνώμη σας για τον εθελοντισμό, τώρα με το covid θα γινόσασταν εθελοντές σε θέσεις που ίσως θα διατρέχεται κίνδυνο;

Επίσης οποίος γνωρίζει περαιτέρω πληροφορίες ή απλά θέλει να πει την γνώμη του, φυσικα η γνώμη σας θα είναι καλοδεχούμενη!
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Στους ΓΧΣ, δεν χρειάζεται να εργαστείς εθελοντικά μόνο ως νοσοκόμος ή ιατρός. Έχει πολλές ειδικότητες που αναζητούν εθελοντές.
Ωστόσο, για τον 1 μήνα που ενδιαφέρεσαι δεν γνωρίζω τι μπορείς να κανεις καθώς ναι μεν είναι εθελοντική η βοήθεια, αλλά δεν παίρνουν τον καθένα. Ξέρω πως θέλουν βιογραφικό να στείλεις και περνάς από συνέντευξη.
Γενικά, θα σου πρότεινα να αναζητήσεις κάποια άλλη δομή για εθελοντική εργασία, καθώς στους γιατρούς χωρίς σύνορα είναι πιο αυστηρά τα κριτήρια και ζητάνε επαγγελματίες συνήθως.
 

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1,871 μηνύματα.
Συνήθως, σε τέτοιες μεγάλες ΜΚΟ, εκτός αν είναι κάποια υπηρεσία τύπου τηλεφωνικό κέντρο ή ευαισθητοποίηση κ.λπ. δε σε δέχονται μόνο για έναν μήνα. Επίσης, αν αγαπάς το να προσφέρεις σίγουρα, ακόμα κι αν βρεθείς κάπου μόνο για τον Αύγουστο, θα δεις ότι μετά θα θέλεις να συνεχίσεις, οπότε ψάξε αν θες για κάτι μονιμότερο και για μέσα στην υπόλοιπη χρονιά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top