touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

23-12-24

14:26
Εδώ και πολύ καιρό, ήθελα κάπου να εκφράσω την αγανάκτησή μου, για το σόου των ειδήσεων της τηλεόρασης. Δε μιλώ για πανικούς, ή αδιάφορα θέματα που μας φορτώνουν. Αυτά είναι πταίσματα.
Αυτό που με αγανακτεί είναι οι σκηνές αληθινής βίας, θανάτων, ατυχημάτων κλπ. Δηλ βλέπουμε λάιφ θρίλερ με αληθινούς σκοτωμούς. Έχει μιλήσει ποτέ κάποιος πολιτικός, κάποια οργάνωση, κάποιο συνδικαλιστικό όργανο (κυρίως εκπαιδευτικών θα έπρεπε) γιαυτό το σόου; Έχει γίνει πλέον καθημερινό ψωμί, το να βλέπουμε λάιφ κόσμο να σκοτώνεται; Και φυσικά όσοι βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος, τραβούν με βίντεο το συμβάν;
Τι λέτε φίλοι μου γιαυτό το έγκλημα των καναλιών;
Αυτό που με αγανακτεί είναι οι σκηνές αληθινής βίας, θανάτων, ατυχημάτων κλπ. Δηλ βλέπουμε λάιφ θρίλερ με αληθινούς σκοτωμούς. Έχει μιλήσει ποτέ κάποιος πολιτικός, κάποια οργάνωση, κάποιο συνδικαλιστικό όργανο (κυρίως εκπαιδευτικών θα έπρεπε) γιαυτό το σόου; Έχει γίνει πλέον καθημερινό ψωμί, το να βλέπουμε λάιφ κόσμο να σκοτώνεται; Και φυσικά όσοι βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος, τραβούν με βίντεο το συμβάν;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

23-12-24

15:12
Η ζωή είναι άδικη και δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια. Τι να κάνουνε; Να τα κρύβουν, να μη μιλάνε για αυτά και να προσποιούνται πως ζούμε σε μία ουτοπία που δεν υπάρχει κακό στον κόσμο;
Πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε στη φρικαλεότητα αυτής της κοινωνίας.
Επίσης η "απάθεια" σε τέτοια σκηνικά (σε εναν πολύ πολύ ελεγχόμενο και μικρό βαθμό, εννοείται) είναι καλή, διότι γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και αποδοτικά, αντί να κυριαρχόμαστε απο φόβο...
Έχει ΠΟΛΥ χειρότερα η μπίζνα των Μίντια...
Επίσης η "απάθεια" σε τέτοια σκηνικά (σε εναν πολύ πολύ ελεγχόμενο και μικρό βαθμό, εννοείται) είναι καλή, διότι γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και αποδοτικά, αντί να κυριαρχόμαστε απο φόβο...
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 713 μηνύματα.

23-12-24

17:18
Εδώ και πολύ καιρό, ήθελα κάπου να εκφράσω την αγανάκτησή μου, για το σόου των ειδήσεων της τηλεόρασης. Δε μιλώ για πανικούς, ή αδιάφορα θέματα που μας φορτώνουν. Αυτά είναι πταίσματα.
Αυτό δεν είναι τίποτα γατάκια! Να θυμίσω πως εμείς μεγαλώσαμε τις εποχές που δεν υπήρχε καν λογοκρισία.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

23-12-24

17:29
Να τα λένε, δε διαφωνώ, αλλά να μην τα δείχουν. Το αποτέλεσμα της καθημερινής εικόνας τέτοιων περιστατικών οδηγεί στο αντίθετο από την <<ευαισθητοποίηση>> της φρικαλεότητας. Την κάνει καθημερινό θέαμα, δηλ ε, και τι έγινε; Οδηγεί στην <<απάθεια>>, όπως τη λες. Και δεν είναι καλή η απάθεια. Βέβαια, το να παθαίνεις πανικό, όταν δεις τροχαίο στο δρόμο σου, κι αυτό καλό δεν είναι. Αλλά μια <ελεγχόμενη αντίδραση> αν μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω τη λέξη σου, αυτή εξασκείται έτσι κι αλλοιώς απ τη ζωή ως ένα σημείο. Εξαρτάται και απ το χαρακτήρα σου. Εγώ πχ που είμαι από φύση μου πανικόβλητη, ε, δε θα καθήσω να δω σκοτωμούς στην οθόνη, για να μπορώ να αντιδράσω στη ζωή. Δε με βοηθάνε.Η ζωή είναι άδικη και δυστυχώς συμβαίνουν τέτοια. Τι να κάνουνε; Να τα κρύβουν, να μη μιλάνε για αυτά και να προσποιούνται πως ζούμε σε μία ουτοπία που δεν υπάρχει κακό στον κόσμο;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πού τα βρήκες;Αυτό δεν είναι τίποτα γατάκια! Να θυμίσω πως εμείς μεγαλώσαμε τις εποχές που δεν υπήρχε καν λογοκρισία.
Θεούλη μου. χριστουγεννιάτικα!
Παιδιά, σας προειδοποιώ, μην ανοίξετε το λινκ από πάνω. Έχει σκληρές εικόνες
touvlo
Διάσημο μέλος

28-12-24

16:58
Βλέπω δεν απαντάτε. Θα μ΄ενδιεφερε να ακούσω απόψεις. Ξέρω, πως όλα τα κόμματα δεν ασχολούνται με τέτοια.... ψιλά γράμματα, αλλά εσείς τι λέτε; Σας φαινεται νορμάλ, να βλέπετε σκηνές αληθινής φρίκης στην τηλεόραση;
Ευχαριστώ Νεαρέ, που έκανες τον κόπο να απαντήσεις
Ευχαριστώ Νεαρέ, που έκανες τον κόπο να απαντήσεις
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

29-12-24

14:42
Είμαι κάπου στην μέση.
Βέβαια, τόσο συχνά που τα δείχνουν, νιώθω ότι έχουμε αποκτήσει μια απάθεια απέναντι σε όλα αυτά.
Είναι πάντα ανάλογα την κατάσταση γιατί όταν βλέπουμε κάτι μας επηρεάζει παραπάνω. Όλα όμως με μέτρο. Ας πούμε το περιστατικό με την 15/16 χρονη (αν θυμάμαι καλά) που την έδειραν (και άλλα περιστατικά προφανώς), είναι σκηνές βίας που είναι ίσως καλύτερο να μην προβάλλονται.
Υ.Γ. Δεν λέω να κρύβουμε τις ειδήσεις, απλά να μην δείχνουμε σώνει και καλά βίντεο
Βέβαια, τόσο συχνά που τα δείχνουν, νιώθω ότι έχουμε αποκτήσει μια απάθεια απέναντι σε όλα αυτά.
Είναι πάντα ανάλογα την κατάσταση γιατί όταν βλέπουμε κάτι μας επηρεάζει παραπάνω. Όλα όμως με μέτρο. Ας πούμε το περιστατικό με την 15/16 χρονη (αν θυμάμαι καλά) που την έδειραν (και άλλα περιστατικά προφανώς), είναι σκηνές βίας που είναι ίσως καλύτερο να μην προβάλλονται.
Υ.Γ. Δεν λέω να κρύβουμε τις ειδήσεις, απλά να μην δείχνουμε σώνει και καλά βίντεο
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

29-12-24

17:32
Δε θα έλεγα ότι το θέμα των ειδήσεων είναι που κάνει το μεγαλύτερο "κακό".
Βομβαρδισμοί, εικόνες τραυματιών ετσέτερα πάντα προβάλλονταν, είτε γιατί "αυτό πουλάει" σύμφωνα με τη γερούσια που στις περισσότερες περιπτώσεις αρχισυντακτεί είτε γιατί, τι να κάνουμε, αυτά είναι τα νέα.
Μεγαλύτερο κακό και περισσότερη εξοικείωση με τη βία μας προκαλούν οι λοιπές "ενημερωτικές"/"κοινωνικές" εκπομπές.
Το να συζητάται σε όλες τις ζώνες "το πανάκι της Πισπιρίγκου", "το σκοινί του Αναγνωστόπουλου" και τέτοια ωραία προσωπικά μου φαίνεται πιο ακραίο.
Βομβαρδισμοί, εικόνες τραυματιών ετσέτερα πάντα προβάλλονταν, είτε γιατί "αυτό πουλάει" σύμφωνα με τη γερούσια που στις περισσότερες περιπτώσεις αρχισυντακτεί είτε γιατί, τι να κάνουμε, αυτά είναι τα νέα.
Μεγαλύτερο κακό και περισσότερη εξοικείωση με τη βία μας προκαλούν οι λοιπές "ενημερωτικές"/"κοινωνικές" εκπομπές.
Το να συζητάται σε όλες τις ζώνες "το πανάκι της Πισπιρίγκου", "το σκοινί του Αναγνωστόπουλου" και τέτοια ωραία προσωπικά μου φαίνεται πιο ακραίο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...