iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

21-02-06

20:19
Giostau η ενσωματομένες κάρτες γραφικών από την ram δεν τραβάνε μνήμη; μηπως είναι λογικό τοτε τα 224mb ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

21-02-06

20:28
δεν ξέρω αν ισχύει πάντα αυτό...
σε μια μητρική που είχε παλιά το PC του πατέρα μου, η κάρτα γραφικών, ενώ ήταν ενσωματωμένη, είχε δικιά της μνήμη...
(όχι κάτι τρομερό βέβαια...64ΜΒ αν θυμάμαι καλά..)
σε μια μητρική που είχε παλιά το PC του πατέρα μου, η κάρτα γραφικών, ενώ ήταν ενσωματωμένη, είχε δικιά της μνήμη...
(όχι κάτι τρομερό βέβαια...64ΜΒ αν θυμάμαι καλά..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guabi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο asterIOS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 258 μηνύματα.

22-02-06

14:32
προανέφερα πως όταν πήρα το pc δεν είχα ιδέα από υπολογιστές και κατ'επέκταση ούτε απαιτήσεις...οπότε δικαιολογούμαι!
(όχι ότι τώρα έχω ιδέα... πάντως έχω απαιτήσεις!
)
Νέο ερωτημά μου..: Πώς βλέπω τι κάρτες υποστηρίζει η μητρική μου..;
Έχετε να προτείνετε κάποια καλή κάρτα γραφικών..; αλλά με οικονομική σχετικά τιμή!(εώς 70-80 ευρώ το πολύ! ζητάω πολλά;
)
Thanks a lot και συγγνώμη αν κλωνίζω το νευρικό σας σύστημα με τις απορίες-ερωτήσεις μου!

Νέο ερωτημά μου..: Πώς βλέπω τι κάρτες υποστηρίζει η μητρική μου..;
Έχετε να προτείνετε κάποια καλή κάρτα γραφικών..; αλλά με οικονομική σχετικά τιμή!(εώς 70-80 ευρώ το πολύ! ζητάω πολλά;

Thanks a lot και συγγνώμη αν κλωνίζω το νευρικό σας σύστημα με τις απορίες-ερωτήσεις μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...