Hunter
Περιβόητο μέλος

ειδα οτι υπαρχει αυτο το θεμα αλλα η αποψη μου ειναι οτι τα δυο ειναι αντιθετα
Τι ειναι αυτο που κανει τις αλλοδαπες να ξεχωριζουν απο τις ελληνιδες ?
Γιατι οι συγχρονοι νεοελληνες εχουν μια ιδιαιτερη προτιμηση σε αυτες ?
Ποια τα κυριαρχα χαρακτηριστικα τους ?
Θα τις χαρακτιριζατε αντροχωριστες ?
Η απλα ολα ειναι θεμα επιβιωσης ?
Και οταν μιλω για αλλοδαπες......μιλω καθε εθνοτητας...........
Μην ειν`το σεξ.......μην ειν` το κρεβατι ?
Γιατι αυτες καταφερνουν να κρατισουν τα σπιτικα τους ορθια...(τουλαχιστον ετσι λεει μια στατιστικη που διαβασα προσφατα).......και οχι σε τοσο μεγαλο ποσοστο οι ελληνιδες........
Θα τις χαρακτηριζατε τυχοδιοκτριες ?
Μηπως ειναι θεμα κουλτουρας ?
Τις αντιμαχεστε ?......η ........νομιζετε οτι χρισιμοποιουν αθεμιτα μεσα ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinaki
Δραστήριο μέλος

Εγω ομως για αυτο το θεμα δεν κατηγορω τις κοπελες αυτες που ηρθαν στην Ελλαδα για να βρουν μια καλυτερη τυχη κι ανεχονται πολλες φορες πραγματα που μια Ελληνιδα δεν θα τα ανεχοταν αλλα τους αντρες που ψαχνουν να ωρουν εναγωνιως μια πιο νεα κι ομορφη για να παρατησουν οικογενεια κι παιδια.Θεωρω οτι το να προσαπτουμε οτι συμβαινει στη γυναικα ειναι αδικο κι οτι οι αντρες που κανουν αυτα ευθυνονται το ιδιο μην πω πιο πολυ απο την κοπελα.

Περίπτωση ένα:
Αλλοδαπές αλά πρώην ανατολικό μπλοκ, και λοιπά...
Πολλές φορές ταυτίζουμε στο μυαλό μας κοπέλες καταγωγής γεωργιανής, ρωσικής, ουκρανικής, με εύκολα "ναι" στο θέμα κρεβάτι...
Είτε γιατί κάποιοι τις θεωρούν ανήθικες, είτε γιατί απλά τις έχουμε συνδυάσει με το ότι αυτή τη στιγμή είναι πλειοψηφία, στο επάγγελμα της εκδιδομένης.
Μπορεί να είναι άδικο, εγώ λέω ναι.
Μπορεί όντως να δέχονται πιο εύκολα, άλλοτε από ανάγκη...
Περίπτωση δύο:
Εγώ.
Επειδή με έχουν πολλάκις πει, δει ως, αποκαλέσει
"μεσογειακή"
για το ταπεραμέντο, για την εμφάνιση (άλλο αν στην πατρίδα μου με λένε βόρεια)...
έχω δει πώς είναι αυτά τα στερεότυπα... κι από την άλλη!
Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι γνωστοί του καλού μου, πιστεύουν ότι κάνουμε καυτό κρεβάτι... επειδή είμαι Ελληνίδα...
Μήπως μπόρα είναι, θα περάσει;
Κι όταν "δυτικοποιηθούν" οι λαοί που έρχονται τώρα στην Ελλάδα για δουλειά και ευκαιρίες, σε νοοτροπία και χρήμα, αλλάξουν τα πράγματα;
Όταν δηλαδή μάθουμε να τους βλέπουμε και σαν τουρίστες, χωρίς να νιώθουμε ανώτεροι;
Hunter
Περιβόητο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Γενικά, εννοείται, αν σου ταιριάζει η νοοτροπία κάποιου άλλου λαού καλύτερα, why not!
Απλά "αλλοδαπές" είναι οι Πολωνές, αλλοδαπή είναι η Ρουμάνα μας, αλλοδαπή είμαι εγώ, αλλοδαπή είναι και η Julie Massino.
Hunter
Περιβόητο μέλος

ισως επειδη δεν εχω μεγαλωσει και εγω στην Ελλαδα, ολη μου την ζωη ημουν στο εξωτερικο.Γιατι σε καταλαβαινουν καλυτερα?
Hunter
Περιβόητο μέλος

η κυρια που βλεπεις στο αβαταρ μου ειναι πολωνεζα, απαντησα το ερωτημα σου;Αλλά, για ποιες αναφέρεσαι;
Γενικά, εννοείται, αν σου ταιριάζει η νοοτροπία κάποιου άλλου λαού καλύτερα, why not!
Απλά "αλλοδαπές" είναι οι Πολωνές, αλλοδαπή είναι η Ρουμάνα μας, αλλοδαπή είμαι εγώ, αλλοδαπή είναι και η Julie Massino.

Hunter
Περιβόητο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Απο την αλλη υπαρχουν κοπελες που ηρθαν απο χωρες που λιμοκτονουν χωρις στον ηλιο μια.Αυτες ειναι οτι πρεπει για εκμεταλευση κι κατα την γνωμη μου δεν ευθυνονται αυτες για τον τροπο που τις χειριζομαστε.Απλα μια κοπελα μονη της χωρις οικογενεια ,γνωσεις,οικονομικη επιφανεια καπου ειναι κι ευκοο θυμα κατακραυγης.Εχουμε δει προσφατα περιστατικα.Με ειχε νευριασει που στον βιασμο στην Ευβοια η δευτερη λεξη που ακουγοταν για την κοπελα ηταν η λεξη βουλγαρα.
Hunter
Περιβόητο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

«το να πας να βρεις καλύτερη τύχη» είναι κάτι σαν…
«αχ η κακομοίρα» αντί «μπράβο της…κάνει μια καινούρια αρχή, εντελώς μόνη της».
Hunter
Περιβόητο μέλος

καιρος να το καταλαβουμε και να μην εχουμε συνεχεια την ονοτροπια της "καχυποτης ξενης που ηρθε να μας φαει τους ανδρες μας"
στο κατω κατω καντε κατι να κρατηστε τους ανδρες σας.
αυτο το λεω γενικα, και δεν χαρακτηριζω καμια γυναικα εδω μεσα
xristinaki
Δραστήριο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

βγηκε μια μερα στο μαγαζι, μεσα στον κοσμο και κατηγορησε ευθεως την δικια μου οτι ο μονος σκοπος που ηρθε στην Ελλαδα ειναι να "κλεψει" τους ανδρες. και δεν μιλαω για μεγαλη γυναικα, ειναι 30 ετων η κυρια! και κουκλαρα ειναι και ολα τα αλλα.
το θεμα αυτο με εκνευρισε παρα πολυ και φτασαμε σε σημειο να χωρισουμε με το χτυπημα στην ψυχολογια που δεχτηκε η κοπελα μου.
αστα να πανε σου λεω!!
xristinaki
Δραστήριο μέλος

Λυπαμαι πολυ παντως

roumana
Διάσημο μέλος

Πρέπει εσύ να δεχτείς ότι υπάρχει ένα κομμάτι της κοινωνίας που μας βλέπει έτσι. Η κάθε μια, με την συμπεριφορά της, θα δείξει τι είναι. Έχω ζήσει την απόρριψη. Ξέρω πώς αισθάνεται η κοπέλα σου. Θέλει γερό στομάχι, πες της, για κάθε καινούρια αρχή στην ζωή. Χαλαρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.