02-07-21

18:23
Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια γυναίκα εδώ στο φόρουμ που έχει κάνει pfizer και παίρνει αντισυλληπτικά να μου πει αν είχε τίποτα σοβαρές παρενέργειες; Η γυναικολόγος μου συνέστησε το pfizer αλλά όσο να 'ναι έχω λίγο άγχος για το ενδεχόμενο θρόμβωσης εφόσον παίρνω αντισυλληπτικά τα τελευταία χρόνια.
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-07-21

18:36
Μια γενική εξέταση αίματος θα δε βοηθήσει να κοιμάσαι ήσυχη.
Κάνε μια γενική και πήγαινέ την στον γιατρό σου να σου εξηγήσει αν υπάρχει κίνδυνος.
Κάνε μια γενική και πήγαινέ την στον γιατρό σου να σου εξηγήσει αν υπάρχει κίνδυνος.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

02-07-21

18:47
Ποσό χρόνων εισαι
Guest 528707
Επισκέπτης

02-07-21

19:29
Υπάρχει ειδική εξέταση που σου δείχνει αν έχεις θέμα ,την έκανα και εγώ και μιλάς ΜΟΝΟ με τον γιατρό που σε παρακολουθεί και με κανέναν άλλον .Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια γυναίκα εδώ στο φόρουμ που έχει κάνει pfizer και παίρνει αντισυλληπτικά να μου πει αν είχε τίποτα σοβαρές παρενέργειες; Η γυναικολόγος μου συνέστησε το pfizer αλλά όσο να 'ναι έχω λίγο άγχος για το ενδεχόμενο θρόμβωσης εφόσον παίρνω αντισυλληπτικά τα τελευταία χρόνια.
Κάποιοι χρειάζονται να κάνουν μια προετοιμασία πριν κάνουν το εμβόλιο λόγο αγωγής ή ιστορικού την οποία όμως την δίνει μόνο ο γιατρός που σε παρακολουθεί και έχει εικόνα από το ιστορικό σου .
Όλα καλά να σου πάνε !

02-07-21

20:10
Είμαι 38Ποσό χρόνων εισαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλήθεια; Δεν μου είπε κάτι η γυναικολόγος μου. Απλά μου είπε μεταξύ των εμβολίων να προτιμήσω το pfizerΥπάρχει ειδική εξέταση που σου δείχνει αν έχεις θέμα ,την έκανα και εγώ και μιλάς ΜΟΝΟ με τον γιατρό που σε παρακολουθεί και με κανέναν άλλον .
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

02-07-21

20:17
Με τα οσα μας εχεις πει , απο το mRNA δεν θα παθεις τιποτα(μονο με JJ & astrazeneca υπαρχει αυτος ο κινδυνος) ,εχουμε αρκετα δεδομενα απ την ηλκιακη σου ομαδα .Αντιθετος τα αντισυλλιπτικα προκαλουν θρομβωσεις ....αλλα σε μικρο ποσοστο παντα

02-07-21

20:23
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιστορικό θρομβοφιλίας (παίρνω τα αντισυλληπτικά μου αρκετά χρόνια χωρίς πρόβλημα). Δυστυχώς όσο και να θέλω να το αποφύγω είμαι και εγώ θύμα της υπερπροβολής των θανάτων κατόπιν εμβολιασμού και όσο να είναι αγχώθηκα λίγο. Πιο πολύ με αγχώνει μήπως υπάρχει κάτι (π.χ. ένας θρόμβος) το οποίο δεν έχει δώσει δείγματα και μόλις κάνω το εμβόλιο ενεργοποιηθεί με δυσάρεστα αποτελέσματα. Και πραγματικά θέλω πολύ να κάνω το εμβόλιο για να να είμαι ασφαλής όχι μόνο εγώ αλλά και οι γύρω μου.Με τα οσα μας εχεις πει , απο το mRNA δεν θα παθεις τιποτα(μονο με JJ & astrazeneca υπαρχει αυτος ο κινδυνος) ,εχουμε αρκετα δεδομενα απ την ηλκιακη σου ομαδα .Αντιθετος τα αντισυλλιπτικα προκαλουν θρομβωσεις ....αλλα σε μικρο ποσοστο παντα
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

02-07-21

20:27
Κανε Biontech.
Και Τ αλλά να κανείς βεβαια δε θα χεις θέμα κατά πάσα πιθανοτητα, αλλά προκαλούν σπανίως θρομβώσεις, ιδίως σε γυναίκες.
Όποτε προτίμησε της Pfizer/Biontech.
Και Τ αλλά να κανείς βεβαια δε θα χεις θέμα κατά πάσα πιθανοτητα, αλλά προκαλούν σπανίως θρομβώσεις, ιδίως σε γυναίκες.
Όποτε προτίμησε της Pfizer/Biontech.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

02-07-21

20:28
Κοίτα επειδή κανονικα αυτα που λέμε εδώ πρέπει να γίνουν μετά από μια πλήρης καταγραφή ιστορικού ( αυτό θα το έχει κάνει η ιατρός σου και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα εφόσον σου είπε να προχωρήσεις σε εμβολιασμό)Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιστορικό θρομβοφιλίας (παίρνω τα αντισυλληπτικά μου αρκετά χρόνια χωρίς πρόβλημα). Δυστυχώς όσο και να θέλω να το αποφύγω είμαι και εγώ θύμα της υπερπροβολής των θανάτων κατόπιν εμβολιασμού και όσο να είναι αγχώθηκα λίγο. Πιο πολύ με αγχώνει μήπως υπάρχει κάτι (π.χ. ένας θρόμβος) το οποίο δεν έχει δώσει δείγματα και μόλις κάνω το εμβόλιο ενεργοποιηθεί με δυσάρεστα αποτελέσματα. Και πραγματικά θέλω πολύ να κάνω το εμβόλιο για να να είμαι ασφαλής όχι μόνο εγώ αλλά και οι γύρω μου.
Ο μηχανισμός για τις θρομβώσεις τώρα γίνονται έρευνες (για τα εμβόλια που σου είπα ,διότι τα mrna δεν έχουν δείξει κάποιο τέτοιο πρόβλημα ) με διάφορους μηχανισμούς που δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα .
Καλή ανοσία !
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

02-07-21

21:50
Για γυναίκα που έπαιρνε αντισυλληπτικα εδώ και κάποια χρόνια αλλά τα έχει σταματήσει εδώ και 1+ χρόνο, πόσο επικίνδυνο ενδέχεται να είναι το j&j;
Edit: προσθέστε και κάπνισμα επί αρκετά χρόνια.
Edit: προσθέστε και κάπνισμα επί αρκετά χρόνια.
Nick890
Επιφανές μέλος

02-07-21

21:54
Δεν είναι ότι τα αντισυλληπτικά αντιδρούν με τα εμβόλια αδενοιων(JJ&astra).Τα λέμε θρόμβους αλλά δεν είναι θρόμβοι που ξέρουμε ως συνήθωςΓια γυναίκα που έπαιρνε αντισυλληπτικα εδώ και κάποια χρόνια αλλά τα έχει σταματήσει εδώ και 1+ χρόνο, πόσο επικίνδυνο ενδέχεται να είναι το j&j;
Αν και μικρές οι πιθανότητες να πάθεις κάτι ,καλό θα ήταν να επιλέξει το εμβόλιο με τις.λιγοτερες παρενέργειες ανάλογα σε κάθε φύλο ,ηλικία , φυλή κλπ
(Τουλάχιστον αυτό λέω εγώ προσωπικά σε όσους με έχουν ρωτήσει)
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

02-07-21

21:56
Αυτή την πρόταση έκανα κι εγώ αλλά δεν εισακουστηκα... Τώρα με τρώει η αγωνία για παρενέργειες που ίσως προκύψουν (μιλάω για κοντινό μου πρόσωπο).Δεν είναι ότι τα αντισυλληπτικά αντιδρούν με τα εμβόλια αδενοιων(JJ&astra).Τα λέμε θρόμβους αλλά δεν είναι θρόμβοι που ξέρουμε ως συνήθως
Αν και μικρές οι πιθανότητες να πάθεις κάτι ,καλό θα ήταν να επιλέξει το εμβόλιο με τις.λιγοτερες παρενέργειες ανάλογα σε κάθε φύλο ,ηλικία , φυλή κλπ
(Τουλάχιστον αυτό λέω εγώ προσωπικά σε όσους με έχουν ρωτήσει)
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

03-07-21

02:06
Καλησπέρα.Παίρνω κι εγώ αντισυλληπτικά και καλού κακού θα κάνω κι εγώ pfizer.Βέβαια πρόσφατα έκανα θρομβοφιλικές εξετάσεις και ήμουν κομπλέ.Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια γυναίκα εδώ στο φόρουμ που έχει κάνει pfizer και παίρνει αντισυλληπτικά να μου πει αν είχε τίποτα σοβαρές παρενέργειες; Η γυναικολόγος μου συνέστησε το pfizer αλλά όσο να 'ναι έχω λίγο άγχος για το ενδεχόμενο θρόμβωσης εφόσον παίρνω αντισυλληπτικά τα τελευταία χρόνια.
Αν μπορείς κάνε κι εσύ να δεις σε τι επίπεδα είναι τα d-dimmers
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

03-07-21

02:20
η θρόμβωση που κάνουν τα αδενοιοεμβόλια είναι καθαρά ανοσολογικής αρχής.... οποτε δεν έχει νόημα να τσιμπιέστε..... .
το τι εμβόλιο συμφέρει μια γυναίκα να κάνει ...το μέλλον θα δείξει.
Καλώς ή κακώς όλοι θεωρούν ασφαλή τα mRNA αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένα τετοιο εμβόλιο.
το τι εμβόλιο συμφέρει μια γυναίκα να κάνει ...το μέλλον θα δείξει.
Καλώς ή κακώς όλοι θεωρούν ασφαλή τα mRNA αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε πραγματικά τι μπορεί να κάνει ένα τετοιο εμβόλιο.
Nick890
Επιφανές μέλος

03-07-21

02:35
Με τα σημερινά δεδομένα εγώ το βλέπω ως εξής με βάση την συχνότητα πάρενεργειων
Γυναίκες 30ετων και κάτω =mRNA με πρωτόκολλο παρακολούθησης μυοκαρδίτιδας
Γυναίκες 30-50 ετών =mRNA
Γυναίκες 50 και ανω = οποίο νάνε
Άνδρες 30 και κάτω = JJ (αλλιώς mRNA με πρωτόκολλο παρακολούθησης μυοκαρδίτιδας)
Άνδρες 30 και πάνω =οποίο νανε
Άνδρες 30 και κάτω = JJ (αλλιώς mRNA με πρωτόκολλο παρακολούθησης μυοκαρδίτιδας)
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

03-07-21

07:01
Και γιατί ένα εμβόλιο να προκαλεί μυοκαρδίτιδα;Με τα σημερινά δεδομένα εγώ το βλέπω ως εξής με βάση την συχνότητα πάρενεργειων
Και ποιος είναι ο λόγος που επιλέγουμε και διαχωρίζουμε ηλικίες;
Οταν προκαλεί μυοκαρδίτιδα σε μία ηλικιακή ομάδα, οι πιθανότητες να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα και σε μία άλλη ηλικιακή ομάδα, είναι μεγάλες.
Και αν είναι ποτέ δυνατό, να κάνει τόση ζημία ένα εμβόλιο και αντί να ψαχτούμε και να αυστηροποιήσουμε την στάση μας, εδώ διαπιστώνω να κάνουμε εκπτώσεις.
Αντέγραψα τα ποιο κάτω:
Εγώ δεν θα έπαιζα Ρώσικη ρουλέτα με καμία κατηγορία απο τις ποιο πάνω.
Μόνο ασφαλή εμβόλια.
Τα παλαιά, όπως της Ιλαράς για παράδειγμα, δεν προκαλούσαν ζημιές απο άλλες ασθένειες.
Εδώ βλέπουμε οι παρενέργειες να επεκτείνονται ίσως και σε όλα τα ζωτικά σημεία του σώματος μας.
Πώς είναι ποτέ δυνατό να αποδεχτούμε κάτι τόσο ζημιογόνο;
Και ήμαστε ακόμα στην αρχή και δεν είναι καταγεγραμμένες όλες οι παρενέργειες.
Guest 528707
Επισκέπτης

03-07-21

08:55
Όπως είδα είπες ότι δεν έχεις ιστορικό θρομβοφιλιας γι'αυτό προφανώς δεν σου έδωσε και εξετάσεις .Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλήθεια; Δεν μου είπε κάτι η γυναικολόγος μου. Απλά μου είπε μεταξύ των εμβολίων να προτιμήσω το pfizer
Ξέρουν αυτοί γι'αυτό και σου είπα θα μιλήσεις μόνο με τον γιατρό σου !
Εγώ έχω οικογενειακό ιστορικό αν και δεν έχω εμφανίσει εως τώρα κάτι .
Καθαρά για προληπτικούς λόγους και για να αντιμετωπίσω μια από τις φοβίες μου ως προς το εμβόλιο .
Μου σύστησε μόνο Pfizer και ευτυχώς όλα καλά προς το παρόν !
Ότι απορία έχεις κάνε μια συζήτηση μαζί της .
Αντιλαμβάνομαι ότι με τόσα που ακούμε και διαβάζουμε ο καθε φόβος μας είναι δικαιολογημένος .
Τι καλύτερο όμως από μια τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη του δικού μας προσωπικού γιατρού ώστε να μας κάνει να ενεργήσουμε με όσο μπορούμε περισσότερη υπευθυνότητα προς όλο αυτό !

03-07-21

08:58
Μπράβο, καλή ανοσία! Και εμένα αυτό μου είπε. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο προτείνεται ακόμα και σε άτομα με ιστορικό θρομβοφιλίας...Μου σύστησε μόνο Pfizer και ευτυχώς όλα καλά προς το παρόν !
Αυτό που διάβασα σε ξένα σάιτ (σε ελληνικά δε βρήκα κάτι σχετικό) είναι ότι η θρόμβωση που προκαλούν τα εμβόλια δεν έχει σχέση με τη θρόμβωση που ενδεχομένως να προκληθεί από το εμβόλιο. Κάτι τέτοιο μάλλον εννοείς;η θρόμβωση που κάνουν τα αδενοιοεμβόλια είναι καθαρά ανοσολογικής αρχής.... οποτε δεν έχει νόημα να τσιμπιέστε..... .
Αυτό ακριβώς μου είπε. Βασικά την πήρα και της είπα νακάνω εξετάσεις και να τις πάω να μου πει και μου είπε δεν χρειάζεται. Μου είπε να μην αγχώνομαι και μάλιστα την άκουσα και πολύ σίγουρη...Όπως είδα είπες ότι δεν έχεις ιστορικό θρομβοφιλιας γι'αυτό προφανώς δεν σου έδωσε και εξετάσεις .
Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cookie_Monster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

03-07-21

10:12

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.