Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

18-10-22

20:46
Έχετε κάποια εμπειρία ή άποψη για την χορήγηση εμβολίων κατά στελεχών του HPV στα αγοράκια; Έμαθα πως είναι υποχρεωτικό. Πέραν αυτού το κύριο Επιχείρημα που μου είπε η παιδίατρος είναι πως ουσιαστικά χορηγείται για να προστατεύσει τις γυναίκες. Δεν ανήκω στους αρνητές η στους υπέρμετρα σκεπτικιστές αλλά δεν με έπεισε απόλυτα το συγκεκριμένο επιχείρημα. Υπάρχει κάποιος /α που έχει πάει παραπέρα τον προβληματισμό αυτό;
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

18-10-22

21:05
Τα στελέχη αυτά μπορούν να προκαλέσουν διαφόρων ειδών καρκίνων και στους άντρες και αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος για να γίνει. Το ότι έμμεσα προστατεύει και τις γυναικές είναι έξτρα πλεονέκτημα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

18-10-22

21:24
Ερώτηση: το εμβόλιο προστατεύει τους άντρες από πιο προχωρημένους HPV όπως τα κονδυλώματα (που δεν είναι το ίδιο με τα θηλώματα αλλά πιο προχω) ;
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

18-10-22

21:33
Αυτό μου είπε η παιδίατρος. Για αυτά μίλησε. Επίσης πως έχουν ανέβει κατακόρυφα οι περιπτώσεις καρκίνου του ορθού στους ομοφυλόφιλους άνδρες και πως το εμβόλιο αυτό τους προστατεύει.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

18-10-22

21:33
Στην χώρα μας νομίζω υπάρχει ακόμα μια χαζή διάκριση όπου χορηγείται δωρεάν μόνον στους ομοφυλόφιλους άντρες και όχι γενικά στους άντρες. Ανοησίες.
Ο HPV δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους ή σε άντρες και γυναίκες.
Ο HPV δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους ή σε άντρες και γυναίκες.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος

18-10-22

21:39
Στα παιδιά 9-12 χορηγείται δωρεάν και από ότι μου είπε υποχρεωτικά. Μετά τα 12 στοιχίζει 120 ευρώ η δόση (2 εξαμηνιαίες) αν κατάλαβα καλά.Στην χώρα μας νομίζω υπάρχει ακόμα μια χαζή διάκριση όπου χορηγείται δωρεάν μόνον στους ομοφυλόφιλους άντρες και όχι γενικά στους άντρες. Ανοησίες.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.

18-10-22

21:57
Αυτό μου είπε η παιδίατρος. Για αυτά μίλησε. Επίσης πως έχουν ανέβει κατακόρυφα οι περιπτώσεις καρκίνου του ορθού στους ομοφυλόφιλους άνδρες και πως το εμβόλιο αυτό τους προστατεύει.
Το εμβολιο αυτο προστατεύει Κ από περιπτώσεις καρκίνου του τραχηλου( λαιμού) στους άντρες.
Ειναι απαραίτητο και σώζει μακροπρόθεσμα ζωές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...