iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παραθετω και μερικες εικονες για να καταλάβεται τι ακριβως εννοω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εχω ενα τέτοιο διακλαδωτή αλλά είναι για τηλεφωνικά βύσματα. Μήπως αυτός ο διακλαδωτής είναι σαν μίνι hubάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα μίνι hub είναι!
Λογικό αν κατεβάζει κάτι ο διπλανός να σέρνεσαι εσύ καθώς η ταχύτητα μοιράζεται στους δύο υπολογιστές...
gademis
Τιμώμενο Μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παντως θελετε την επομενη φορα να σας πω τι ακριβως γραφει το κουτακι αυτο επανω; Απο τι θυμαμαι μονο κατι σχεδια ειχε επανω ...
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα ... οταν των ρωτησα τι ειναι αυτος μου ειπε ιδεα δεν εχω απο δικτυα ... εγω του εμαθα οτι εχει ADSL (!) και οχι pstn οπως νομιζε ...
Oh your God! Exposed σε ποιο σχολείο πηγαίνεις να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο;
Οι δικοί μου από την άλλη δεν μπορούν να κάνουν double click για να ανοίξουν ένα παράθυρο...

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Οι μαθητές η οι συναδελφοι;Οι δικοί μου από την άλλη δεν μπορούν να κάνουν double click για να ανοίξουν ένα παράθυρο...
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Βασικά και οι δύο, αλλά μόνο για τους μαθητές με νοιάζει...Αρχική Δημοσίευση από gademis:Οι μαθητές η οι συναδελφοι;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν θελεις οντως να μαθεις στειλε μου PMΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Oh your God! Exposed σε ποιο σχολείο πηγαίνεις να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο;
Οι δικοί μου από την άλλη δεν μπορούν να κάνουν double click για να ανοίξουν ένα παράθυρο...![]()

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Εγώ 7 pc με 128 kbps....Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Τωρα που πιασαμε κουβεντα για το εργαστηριο πληροφορικης..αν σας πω οτι εχουμε 14 pc και isdn 128kbps θα με πιστεψετε?Δεν μπορεις να ανοιξεις σελιδα!!![]()
200 τηλέφωνα έχω πάρει στη Σύρο (είναι το διοικητικό κέντρο) αλλά γιοκ...
Εμ βέβαια που να βρουν λεφτά για DSL στα σχολεία άμα τα τρώνε στις εξεταστικές επιτροπές και στα ρουσφέτια....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.