Ελπιζω να μην ειναι να τρεχω 11,30 το βραδυ να ξεβουλωνω σιφώνια

Προχθες το βραδυ χτυπαει το τηλεφωνο μου και ηταν οι φοιτητριες που νοικιαζουν ...μονο που δεν εκλαιγαν ...Βουλωσαν τη αποχέτευση της κουζινας (εριχναν φαγητα μεσα στο νεροχυτη

)και ολα τα νερα ετρεχαν μεσα στα ντουλαπια ...ανακαινηση κουζινας το 2024...
Τρεχαμε νυχτιατικα να το δουμε ...οι γονεις τους ειναι σε νησι ,υδραυλικο που να βρουνε ...
Βεβαια κατω απο το ντουλαπι του νεροχυτη ο μαραγκος μου εβαλε νικελ επενδυση πανω στο ξυλο για τυχον τετοιες περιπτωσεις ...
Ωραια το φτιαξαμε ...δεν ηταν και τιποτα ...ενα τουμποφλο ηθελε και αρκετα ζεστα νερα ...
Τις ειπα να μην ριχνουν τροφες οσο μικρες και αν ειναι και το κυριοτερο με αυτες τις παγωνιες οχι λαδια ..παγωνουν και στεκονται στις σωληνωσεις
Εστειλα και τον υδραυλικο μας εκανε ενα καλο τσεκ με καμερα στις σωληνωσεις και τελος ..
Το κοστος του υδραυλικου δεν το πληρωσα εγω ,συγνωμη ...
Μιλησα με τους γονεις τους μετα και ειπα οτι μεχρι να φυγουν,αν φουσκωσουν καποια ντουλαπια θα το επιβαρυνθουν οσο και να κανουν εφοσον ηταν ολοκαινουργια και η ζημια εγινε απο δικη τους υπαιτιότητα ..
Οι γονεις δεν εφεραν αντίρρηση ..αλλωστε εχουμε αριστες σχεσεις εφοσον τα κοριτσια οτι και να γινει εμενα παίρνουν και ειμαι διπλα τους ...