Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:20 Ο Crookshanks: #1 01-01-10 21:20 Τα prions ("ανώμαλες" πρωτεΐνες με που μεταλλάσσουν τις φυσιολογικές πρωτεΐνες και προκαλούν ασθένεις όπως τη γνωστή νόσο των τρελών αγελάδων) βρέθηκε πως εξελίσσονται, ακριβώς όπως εξελίσσονται και μεταλλάσσονται και οργανισμοί που έχουν νουκλεϊκά οξέα ως γενετικό υλικό. Η ανακάλυψη αυτή δείχνει την οικουμενικότητα του δαρβινικού εξελικτικού προτύπου και της φυσικής επιλογής. https://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8435320.stm Θεωρώ πως είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επίτευγμα! Δείχνει πως η ζωή μπορεί να έχει μορφές που δε φανταζόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:27 Ο fockos έγραψε: #2 01-01-10 21:27 σπογγώδη εγκεφαλίτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο Crookshanks: #3 01-01-10 21:34 Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Βέβαια, όπως επισημαίνεται και στο άρθρο, βάσει της ανακάλυψης αυτής υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν επιθετικότερα prions, που θα εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους για τον άνθρωπο. Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Ο chronis_25: #4 01-01-10 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Click για ανάπτυξη... Σπογγώδης Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Αυτό σίγουρα σηκώνει Λιακό και τις προβλέψεις του Γέροντα Παισίου για τα σχέδια των Νεφελίμ, Ελοχίμ, καραπιπερίμ, πιπερίμ, σεκερίμ σεκερίμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:10 Ο Crookshanks: #5 01-01-10 22:10 Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Ο chronis_25: #6 01-01-10 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα prions ("ανώμαλες" πρωτεΐνες με που μεταλλάσσουν τις φυσιολογικές πρωτεΐνες και προκαλούν ασθένεις όπως τη γνωστή νόσο των τρελών αγελάδων) βρέθηκε πως εξελίσσονται, ακριβώς όπως εξελίσσονται και μεταλλάσσονται και οργανισμοί που έχουν νουκλεϊκά οξέα ως γενετικό υλικό. Η ανακάλυψη αυτή δείχνει την οικουμενικότητα του δαρβινικού εξελικτικού προτύπου και της φυσικής επιλογής. https://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8435320.stm Θεωρώ πως είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον επίτευγμα! Δείχνει πως η ζωή μπορεί να έχει μορφές που δε φανταζόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:27 Ο fockos έγραψε: #2 01-01-10 21:27 σπογγώδη εγκεφαλίτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο Crookshanks: #3 01-01-10 21:34 Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Βέβαια, όπως επισημαίνεται και στο άρθρο, βάσει της ανακάλυψης αυτής υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν επιθετικότερα prions, που θα εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους για τον άνθρωπο. Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Ο chronis_25: #4 01-01-10 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Click για ανάπτυξη... Σπογγώδης Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Αυτό σίγουρα σηκώνει Λιακό και τις προβλέψεις του Γέροντα Παισίου για τα σχέδια των Νεφελίμ, Ελοχίμ, καραπιπερίμ, πιπερίμ, σεκερίμ σεκερίμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:10 Ο Crookshanks: #5 01-01-10 22:10 Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Ο chronis_25: #6 01-01-10 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σπογγώδη εγκεφαλίτιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:34 Ο Crookshanks: #3 01-01-10 21:34 Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Βέβαια, όπως επισημαίνεται και στο άρθρο, βάσει της ανακάλυψης αυτής υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν επιθετικότερα prions, που θα εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους για τον άνθρωπο. Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Ο chronis_25: #4 01-01-10 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Click για ανάπτυξη... Σπογγώδης Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Αυτό σίγουρα σηκώνει Λιακό και τις προβλέψεις του Γέροντα Παισίου για τα σχέδια των Νεφελίμ, Ελοχίμ, καραπιπερίμ, πιπερίμ, σεκερίμ σεκερίμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:10 Ο Crookshanks: #5 01-01-10 22:10 Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Ο chronis_25: #6 01-01-10 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Βέβαια, όπως επισημαίνεται και στο άρθρο, βάσει της ανακάλυψης αυτής υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργηθούν επιθετικότερα prions, που θα εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους για τον άνθρωπο. Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:40 Ο chronis_25: #4 01-01-10 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Click για ανάπτυξη... Σπογγώδης Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Αυτό σίγουρα σηκώνει Λιακό και τις προβλέψεις του Γέροντα Παισίου για τα σχέδια των Νεφελίμ, Ελοχίμ, καραπιπερίμ, πιπερίμ, σεκερίμ σεκερίμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:10 Ο Crookshanks: #5 01-01-10 22:10 Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Ο chronis_25: #6 01-01-10 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Σπογκώδη εγκεφαλοπάθεια ξέρω εγώ πως τη λένε. Click για ανάπτυξη... Σπογγώδης Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Τώρα, αν αυτό είναι βέβαια επηρεασμένο και από την πάγια πολιτική των μεγάλων να προσπαθούν να μας φοβίσουν... δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Αυτό σίγουρα σηκώνει Λιακό και τις προβλέψεις του Γέροντα Παισίου για τα σχέδια των Νεφελίμ, Ελοχίμ, καραπιπερίμ, πιπερίμ, σεκερίμ σεκερίμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:10 Ο Crookshanks: #5 01-01-10 22:10 Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Ο chronis_25: #6 01-01-10 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 22:43 Ο chronis_25: #6 01-01-10 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks: Kαλά ντε, εσύ το παραφουσκώνεις. Το αποκλείεις, όμως; Ε μου ξέφυγε. Dammit. Click για ανάπτυξη... Τη στιγμή που δεν έχω αποδείξεις δεν αποκλείω τίποτα. Δεν πειράζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.