iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πλέον εγώ το έχω πάρει αποφάση να μην ξαναδώσω, η συμπεριφορά αυτή εμένα μου σπάει τα νεύρα... Έλεος μας ρώτησανε αν έχουμε εκεινή την στιγμή λέφτα; Μας ρώτησανε αν έχουμε τον χρόνο; Μας ρώτησανε αν μας περισευούν; ... Δεν το νομίζω αρά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βγάζουν έτσι αυθαίρετο συμπεράσματα.
Εύχομαι να είμαι ο μοναδίκος που του έχουν τύχει τέτοια περιστατικά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

με έχει πλακώσει στα φτυσίδια στο παρμπριζ σταματημένη σε φανάρι μικρό γυφτάκι επειδή δεν ήθελα να μου καθαρίσει τα τζάμια!

ήταν η πρώτη φορά που τα πήρα τόσο πολύ στο δρόμο με "πιτσιρίκι"...
τράβηξα χειρόφρενο και βγήκα έξω και το πήρα στο κυνήγι!
αν το έφτανα θα έτρωγε κανά δυο γερές! (λυπάμαι που το λέω, ναι ντρέπομαι αλλά με είχε βγάλει πολύ εκτός εαυτού

όμως όπως είπα... ΑΝ το έφτανα

που να το φτάσεις το δαιμονισμένο...

nikita13
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δεν πρέπει να ντρέπεσε ούτε να λύπασε, αυτοί ξεπέραν τα όριαΑρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:αν το έφτανα θα έτρωγε κανά δυο γερές! (λυπάμαι που το λέω, ναι ντρέπομαι)

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Καλά είσαι! Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενας παππούς που τριγυρνάει μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Κουβαλάει ενα τεράστιο βιβλίο και σου λέει να υπογράψεις μέσα. Αν υπογράψεις μετά σου ζητάει λεφτά! Αν δεν του δώσεις λεφτά σε βρίζει!![]()
Καλά αυτός ο παππούς είναι κλασσικός, τον έχω πετύχει 5-6 φορές στην Κυψέλη και στα Εξάρχεια

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:τι λες τώρα....
με έχει πλακώσει στα φτυσίδια στο παρμπριζ σταματημένη σε φανάρι μικρό γυφτάκι επειδή δεν ήθελα να μου καθαρίσει τα τζάμια!![]()
....και φτυσίδια και μπουνιά στο τζάμι ....άστα και το μόνο πράγμα που μου την έδωσε είναι πως αιφνιδιάστικα και δεν πρόλαβα να το αρπάξω

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επισης, επειδη συχναζω σε μια καφετερια στα Εξαρχεια, μου εχει τυχει πολλες φορες να με σταματησουν τοξικομανεις και να μου ζητησουν λεφτα. Εννοειτε πως τους λεω συνεχεια πως δεν εχω, αλλα σε μια περιπτωση οταν αρνηθηκα να δωσω σε εναν μου λεει: "Δηλαδη πρεπει να σας τα παιρνουμε με το ζορι";

Εγω προσωπικα ποτε δεν τους δινω λεφτα, γιατι ειτε οι πιο πολλοι τα θελουν για πρεζα, ειτε οι πιο πολλοι κοροϊδευουν και μερικες φορες ακουω και βρισιδια, αλλα τα αγνοω.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο Αργος απ' οπου ειμαι πηγαινα παραμονη 15 Αυγουστου εκκλησια και ερχεται ενα παιδακι και μου ζηταει λεφτα.
Ημουν και χαρουμενος εκεινη την μερα και του εδωσα.(500σαρικο τοτε κιολας.*οχι ευρω!)
Και το μπασταρδο με το που το παιρνει βγαζει ενα ματσο απο την τσεπη του οπου θα ηταν συνολικα καμια 100αρια χιλιαδες και το βαζει αναμεσα...

Εκεινη την στιγμη αισθανθηκα πως αναψε μια φωτεινη πινακιδα πανω απο το κεφαλι μου με ενα βελακι να με δειχνει και να αναβοσβηνει η λεξη "ΜΑΛΑΚΑΣ"...

Δευτερη περιπτωση στην Αθηνα οπου ειδα εναν τυπακο και καλα κουτσο και του εδω σα κατι...
Τελικα οταν ξαναπερναγα απο εκει τον ειδα να σηκωνεται και δεν ηταν κουτσος, απλως το ενα ποδι το ειχε μεσα σε κατι σαν "φρεατιο" και εκανε τον κουτσο...

Παλι η ιδια πινακιδα εμφανιστηκε...
Απο τοτε οταν ειναι να δωσω δινω μονο σε οργανωσεις ή σε ατομα τα οποια τα βλεπω οτι ειναι διαλυμμενα.
Και δεν μιλαω για ναρκωμανεις.Εχω δει ατομο να ζητιανευει και ηταν πραγματικα ο μισος.
Παραξενευτηκα μαλιστα οταν του εδωσα τα λεφτα και μου ειπε "να εισαι καλα παιδι μου.την ευχη μου."
Δεν περιμενα να μπορει να μιλησει.
Και οταν ειδε ποσο παραξενευτικα, μου ειπε οτι ειχε σοβαρο ατυχημα απο εκρηξη ναρκης και ειχε μεινει ετσι.
Και οταν σας λεω παιδια μισος, να φανταστειτε οτι ακομα και απο το κεφαλι του ελειπε ενα κοματι μεγαλυτερο απο την μπουνια μου.
Οπως και να εχει παντως δυστυχως το 90% ειναι απατεωνες...να μην πω παραπανω...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Περπατώντας στην Καλλιθέα, με σταματάει μια πολύ καθώς πρέπει γιαγιούλα (καμία σχέση με ζητιάνα) και με ρωτάει αν μπορώ να της αγοράσω κάτι να φάει. Επειδή δεν υπήρχε κάτι εκεί κοντά, τσακίστηκα να βρω τυροπιτάδικο, σαντουιτσάδικο οτιδήποτε, και την άφησα μόνη της λέγωντάς της ότι επιστρέφω αμέσως.
Όταν γύρισα 5-10 λεπτά αργότερα, η γιαγιούλα δεν πίστευε στα μάτια της, γιατί νόμιζε ότι απλά της είπα μια δικαιολογία για να την αποφύγω. Της είχα αγοράσει τυρόπιτα, τσουρέκι και κουλούρια και της έδωσα και κάποια μετρητά που κρατούσα επάνω μου (δυστυχώς όχι πολλά). Η γιαγιούλα άρχισε να κλαίει και μου φιλούσε τα χέρια.
Δεν έχω νιώσει τόσο παράξενα ποτέ στη ζωή μου......
Δεν την ξαναείδα ποτέ.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εδω νίωσαμε εμεις παράξενα που την διαβάζαμε απλώςΑρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Δεν έχω νιώσει τόσο παράξενα ποτέ στη ζωή μου......
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Χριστούγεννα, ανήμερα, και είμαι καθ'οδόν για ένα club. Περνώντας έξω από ένα μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών, από την πίσω μεριά, βλέπω κουρνιασμένο έναν άνθρωπο ανάμεσα στην είσοδο του προσωπικού του ξενοδοχείου και της διπλανής πολυκατοικίας. Σταμάτησα το αυτοκίνητο, κατί που δεν θα έκανα αν ήταν οποιαδήποτε άλλη μέρα, αλλά λόγω Χριστουγέννων ένιωθα κάπως..... Δεν κατέβηκα, αλλά μπόρεσα να διακρίνω ότι ήταν γυναίκα, όχι παραπάνω από 50 χρονών, σίγουρα όχι ζητιάνα ή τσιγγάνα ή οτιδήποτε τέτοιο, και έκλαιγε.
Πήρα το δρόμο προς το σπίτι μου (το οποίο ήταν αρκετά κοντά) πήρα ένα πάπλωμα που είχα στο πατάρι και δεν το χρησιμοποιούσα ποτέ, λίγο φαγητό σε ένα τάπερ από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και ξαναγύρισα στην γυναίκα.
Δυστυχώς δεν δέχθηκε τίποτα. Μου είπε ότι είναι άστεγη μεν, αλλά ουδέποτε είχε δεχτεί το παραμικρό από ελεημοσύνη. Με ευχαρίστησε και μου ευχήθηκε ότι καλύτερο.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.