fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 03:49 Ο fandago έγραψε: #21 01-10-06 03:49 Αρχική Δημοσίευση από tina: Ναι εχεις δίκιο Αν το έκανα εγώ θα τα κατάφερνα να κρεμαστώ με τα καλώδια!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι σε γουστάρει ο τεχνικός και βρήκε έναν εύκολο τρόπο να σε βλέπει συχνά. Μόλις στον φτιάξει, θα σου πει να βγείτε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 04:13 Ο giostau έγραψε: #22 01-10-06 04:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ πιστεύω ότι σε γουστάρει ο τεχνικός και βρήκε έναν εύκολο τρόπο να σε βλέπει συχνά. Μόλις στον φτιάξει, θα σου πει να βγείτε κιόλας Click για ανάπτυξη... οφ-τόπικ αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:04 Η tina έγραψε: #23 01-10-06 14:04 τι να πω βρε παιδιά.... απογοητεύτηκα! Εγώ τον υπολογιστή μπθ θέλω. Σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tina: Ναι εχεις δίκιο Αν το έκανα εγώ θα τα κατάφερνα να κρεμαστώ με τα καλώδια!! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω ότι σε γουστάρει ο τεχνικός και βρήκε έναν εύκολο τρόπο να σε βλέπει συχνά. Μόλις στον φτιάξει, θα σου πει να βγείτε κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 04:13 Ο giostau έγραψε: #22 01-10-06 04:13 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ πιστεύω ότι σε γουστάρει ο τεχνικός και βρήκε έναν εύκολο τρόπο να σε βλέπει συχνά. Μόλις στον φτιάξει, θα σου πει να βγείτε κιόλας Click για ανάπτυξη... οφ-τόπικ αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:04 Η tina έγραψε: #23 01-10-06 14:04 τι να πω βρε παιδιά.... απογοητεύτηκα! Εγώ τον υπολογιστή μπθ θέλω. Σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Εγώ πιστεύω ότι σε γουστάρει ο τεχνικός και βρήκε έναν εύκολο τρόπο να σε βλέπει συχνά. Μόλις στον φτιάξει, θα σου πει να βγείτε κιόλας Click για ανάπτυξη... οφ-τόπικ αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tina Νεοφερμένο μέλος Η tina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:04 Η tina έγραψε: #23 01-10-06 14:04 τι να πω βρε παιδιά.... απογοητεύτηκα! Εγώ τον υπολογιστή μπθ θέλω. Σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τι να πω βρε παιδιά.... απογοητεύτηκα! Εγώ τον υπολογιστή μπθ θέλω. Σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.