Επεξεργαστές Intel νέας γενιάς...

xristaras9

Well-known member

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,148 μηνύματα.
Σε μία συνάντηση επενδυτών στις αρχές του μήνα, η Intel αναφέρθηκε στην απόδοση της 8ης γενιάς επεξεργαστών Core της εταιρείας, που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της προς το τέλος της χρονιάς.


Βασισμένοι σε κατασκευαστική μέθοδο 14nm, οι νέοι Cannon Lake επεξεργαστές αναμένεται να προσφέρουν υψηλότερα οφέλη στην απόδοση σε σχέση με τους 7ης γενιάς επεξεργαστές Core (Kaby Lake), από όσα είδαμε από τους 7ης γενιάς Core (Kaby Lake) σε σχέση με τους 6ης γενιάς (Skylake).

Σε ένα slide από μία επίσημη παρουσίαση της εταιρείας με τίτλο “Advancing Moore’s Law on 14nm”, η Intel έδειξε πως οι επεξεργαστές Kaby Lake είναι κατά μέσο όρο 15% ταχύτεροι από τους επεξεργαστές “Skylake” στη γνωστή σουίτα benchmarking, SYSmark. Αν και οι επεξεργαστές Kaby Lake προσφέρουν ελάχιστη βελτίωση IPC σε σχέση με τα μοντέλα Skylake, τα νεότερα chips είναι αρκετά υψηλότερα χρονισμένα από τα παλαιότερα μοντέλα, χαρακτηριστικό που επαρκεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της εταιρείας όσον αφορά στην απόδοση.

Επομένως, εκτός και αν η Intel πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στην αρχιτεκτονική των 8ης γενιάς επεξεργαστών Core, περιμένουμε σημαντική αύξηση στη συχνότητα λειτουργίας των μελλοντικών Cannon Lake. Άραγε το μοντέλο Core i7-8700K θα έχει συχνότητα λειτουργίας 5GHz;


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
 

xristaras9

Well-known member

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,148 μηνύματα.
Θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική μέθοδο των 14nm όπως και οι Kaby Lake και θα έχουν και ίδιο socket (1151) παρόλα αυτά θεωρούνται 8η γενιά επεξεργαστές...τρομερό πάλι η intel εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top