Επιλογή ενισχυτή ηχοσυστήματος

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,355 μηνύματα.
Εννοειται αν υπαρχει αναλογο θεμα να το μετακινησετε..με μια γρηγορη ματια δεν βρηκα.
Εχω ενα προβλημα κανα χρονο τωρα.
Εχω ηχοσυστημα με ενισχυτη και ξεχωριστα ηχεια.Ολα καλα..αλλα...τον τελευταιο χρονοι ξαφνικα οπως παιζει ο ενισχυτης κλεινει η μουσικη...επισης ξαφνικα κανει ενα φοβερο ηχο...περιεργα πραγματα αλλα δεν δουλευει το συστημα σωστα.
Υποψην,εχω καλωδιο απο τον υπολογιστη στον ενισχυτη για να ακουω τα του υπολογιστη στα ηχεια του στερεο.

Κατι παει λαθος,αλλα εχω σκοπο να αγορασω νεο ενισχυτη.Που να μπορει ομως να παιρνει τα καλωδια των ηχειων μου,παμπαλαια ειναι αλλα ρε γμτ εξαιρετικος ηχος...τεσπα..τι να παρω; Εχετε ιδεα;Οχι κανενα τεραστιο ποσο..
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,497 μηνύματα.
στον πειραια εχουμε μονο ενα καταστημα ηχου
ολοι οι παρακατω ενισχυτες σου κανουν και εχουν ηχο λυχνιας δηλαδή ανωτερο γλυκο ηχο.
δεν εχουν ραδιοφωνο ομως.

 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,795 μηνύματα.
Πες μας πρώτα από όλα το μοντέλο των ηχείων σου αφού θα τα κρατήσεις. Πρέπει να ξέρουμε watt και ωμικη αντίσταση, αλλά υποθέτω ότι με το μοντέλο μπορούμε να εντοπίσουμε την πληροφορία στο google.
Εναλλακτικά ψάξε στο facebook marketplace για στερεοφωνικά. Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα με ηχεία από 40 μέχρι 100 ευρώ!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top