princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

μετά θα ήθελα πολύ να ανοίξω ένα εστιατορ. με μεξικάνικη κουζίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Ομως μελλοντικα θα το κανω και αυτο. Ακομα και οι σπουδες που χρειαζονται (δε μιλαω για skills αλλα για σπουδες ε) για τη συγκεκριμενη δουλεια, που δεν τις εχω απολυτα, και αυτες προσπαθω να τις αποκτησω..
Για να το κανεις, δλδ να εισαι εσυ το αφεντικο, δεν αρκει να γνωριζεις μονο το επαγγελμα σου αλλα και λιγο πως λειτουργουν τα πραγματα.. πως να μανατζαρεις, λιγο pr - hr, λιγες ακρες.. ολα χρειαζονται. Ειναι νομιζω το μυστικο της επιτυχιας

ps. Zanin, στο εύχομαι να τα καταφέρεις και οταν με το καλό, θα σου κάνω πρώτος επίσκεψη!

ps2. PR και άκρες είνα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για το θέμα που συζητάμε...
zanin
Διάσημο μέλος

για σενα οι 10 πρώτες επισκέψεις είναι δωρεάν.....υπολογισε ότι ζητάνε 50 ευρό την επισκεψη/ώραΝαι το έχω σκεφτεί και έχω κάνει μερικά βηματάκια τα οποία στο μέλλον θέλω να ελπίζω οτι θα γίνουν πολύ μεγαλύτερα... Πιστεύω αξίζει να ρισκάρεις και να δοκιμάζει για κάτι δικό σου...
ps. Zanin, στο εύχομαι να τα καταφέρεις και οταν με το καλό, θα σου κάνω πρώτος επίσκεψη!
ps2. PR και άκρες είνα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για το θέμα που συζητάμε...
Giovanna
Επιφανές μέλος

οντως, ο καλυτερος να σαι, αμα δεν ξερεις πως να προβληθεις και πως να διατηρηθεις σε σωστο ranking...

το παλευουμε ομως! ε???

για σενα οι 10 πρώτες επισκέψεις είναι δωρεάν.....υπολογισε ότι ζητάνε 50 ευρό την επισκεψη/ώρα
Για το μεξικάνικο μιλάμε ε??? Γιαμ Γιαμ!!!

ps. Αλλά και για μια ψυχανάλυση δεν θα έλεγα όχι... βέβαια μετά μπορεί να χρειαστείς και εσυ ψυχολογο-ψυχίατρο!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμενα μου λενε οτι εχω πολυ επειχηριματικο μυαλο, οστωσω θα ηθελα να μεινω μακρια απο επειχηρεις καθος το ανχως ειναι τεραστιο και η πρωσοπικη ζωη ολο και μικρενοι. Δεν θα μπορω να ευχαριστιθω τπτ και η επειχηριση θα ειναι παντα στο μυαλο μου
Don't take this the wrong way αλλα (εκτος αν εχεις δυσλεξια) αντι να σκεφτεσαι το αν θα εχεις επιχειρηση, σκεψου να διαβαζεις λιγο περισσοτερο.
Εχω δικια μου επιχειρηση (του μπαμπα για να ειμαι ειλικρινης

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω δικια μου επιχειρηση (του μπαμπα για να ειμαι ειλικρινης) και την προτιμω κατα πολυ απο το να δουλευω για καποιον αλλο. Εχει πλεονεκτηματα, εχει και μειονεκτηματα, οποτε ειναι τελειως θεμα χαρακτηρα και προτεραιοτητων.
Φυσικα μεγαλο ρολο παιζει και το τι αλλο επαγκελμα θα μπορουσες να ακολουθεισεις.... Απο το να ειμαι ιδιωτικος υπαλιλος με 3 και 60 πχ θα προτιμουσα να μπω στο ανχος μια επειχηρισης, αλλα αν ας πουμε ειχα μια υψιλοβαθμη θεση στον στρατο η στην αστυνομια θα προτιμουσα να ειμαι αξιοματικος...
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχει πλεονεκτηματα, εχει και μειονεκτηματα, οποτε ειναι τελειως θεμα χαρακτηρα και προτεραιοτητων.
Δηλαδή?

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο την αλλη εχεις περισσοτερες ευθυνες, περισσοτερο αγχος, οταν γινει το λαθος τα λεφτα θα βγουν απο την δικια σου τσεπη, και παντα εχεις καποιους πελατες πανω απο το κεφαλι σου αντι για αφεντικο, και πολλες φορες δουλευεις πολυ περισσοτερο απο τον μεσο υπαλληλο.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Εμενα μου λενε οτι εχω πολυ επειχηριματικο μυαλο, οστωσω θα ηθελα να μεινω μακρια απο επειχηρεις καθος το ανχως ειναι τεραστιο και η πρωσοπικη ζωη ολο και μικρενοι. Δεν θα μπορω να ευχαριστιθω τπτ και η επειχηριση θα ειναι παντα στο μυαλο μου
ρε βαλτο αυτο το δειορ8οτειρη!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για να μην φαίνεται σαν να είμαι καθέτως, πάνω από όλα εξαρτάτε από τον τύπο της δουλειάς, και κύριος το τι θα κανείς εσύ ο ιδίως. Εγώ θα ήθελα να μπω στης ένοπλες δυνάμεις, στο λιμενικό η στην αστυνομία, όμως θα ήτανε καλύτερα για μένα να αναλάβω την κατασκευαστική του πατέρα μου. Προτιμώ όμως της ένοπλες δυνάμεις γιατί είναι σίγουρη δούλευα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος και μου αρέσει απίστευτα (και ας έχω τον κάθε ανώτερο να μου βγάζει το λάδι, είμαι μαζόχα και μου αρέσει αυτό το πράγμα) και ούτως η άλλως κάποια στιγμή θα περάσει σε εμένα η κατασκευαστική.
όμωςπριν από την κατασκευαστική ο πατέρας μου είχε πιτσερια και ήτανε εργολάβος. Σαν εστιάτορας δεν είχε ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο, ήτανε συνεχεία μέσα στο άγχος, έτρεχε συνεχώς κλπ,κλπ. όμως πιστεύω είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που έχουν εστιατόρια και αλλά τετια "συνηθισμένα" παρά κατασκευαστικές. Για αυτό μίλησα με γνώμονα τα πιο συνηθισμένα
Εσύ αν επιτρέπετε τι εταιρία έχεις;
Gio δεν ενεργοποιείτε μόνο του και ξεχνιέμαι εγώ

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικα στην περιπτωση του εστιατοριου πολλα απο αυτα που ειπα δεν ισχυουν, κρινω κι εγω απο τα δικα μου δεδομενα. Αλλα και παλι μπορεις να ορισεις πχ ποιες ωρες και μερες θα ειναι κλειστο, ποσο προσωπικο θα εχεις ωστε να δουλευεις εσυ λιγοτερο κλπ...
Εγω ασχολουμαι με εκδοσεις-τυπογραφια.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν κάποιος είναι ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού και έχει προσωπικό, δηλαδή δεν το δουλεύει ο ίδιος, για ποιο λόγο θα πρέπει να τρέχει?![]()
Ειναι το πρωσοπικο να ειναι σε θεση να κανει ολες τις δουλιες (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, φορους ,παραγκελειες κλπ) να ελεχνει την ολη κατασταση και στο κατω κατω εισαι εσυ σε θεση να εμπειστευτεις τοσο πολυ τους υπαλιλους σου; Δεν το νομιζω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.