Guest 298675
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-03-22
22:45
Δεν νιώθω ικανοποίηση όταν σχολαω στην ώρα μου βάση συμφωνηθεντων.
Με αφορμή ότι πάντα υπάρχει δουλειά χρειάζομαι κάποια ώρα επιπλέον πέραν του 8ωρου για να ολοκληρωθεί κάτι συγκεκριμένο. Ενώ θα μπορούσα να το μεταθεσω για την επόμενη ημέρα πολλές φορές εργάζομαι περισσότερο για να νιωσω καλύτερα με τον εαυτό μου και όντως έτσι συμβαινει. Όλο αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με την συμφωνια που έχω κάνει με τον εργοδότη. Νιώθω κάποιες φορές τύψεις αν κοιτάξω το ρολόι και απλά τα κλείσω όλα..
Τελικά αισθανομαι ότι ικανοποιω τον εργοδότη αλλά όχι τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές.
Έχω ξεκινήσει να βάζω όρια και να λέω όχι όμως προς το παρόν ούτε αυτό με καλύπτει γιατί πολύ απλά θέλω να ικανοποιω τους άλλους ίσως για να νιώσω ότι προσφέρω και ότι είμαι αποδεκτη? Τώρα που τα γράφω, αυτό μου βγηκε..
Με αφορμή ότι πάντα υπάρχει δουλειά χρειάζομαι κάποια ώρα επιπλέον πέραν του 8ωρου για να ολοκληρωθεί κάτι συγκεκριμένο. Ενώ θα μπορούσα να το μεταθεσω για την επόμενη ημέρα πολλές φορές εργάζομαι περισσότερο για να νιωσω καλύτερα με τον εαυτό μου και όντως έτσι συμβαινει. Όλο αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με την συμφωνια που έχω κάνει με τον εργοδότη. Νιώθω κάποιες φορές τύψεις αν κοιτάξω το ρολόι και απλά τα κλείσω όλα..
Τελικά αισθανομαι ότι ικανοποιω τον εργοδότη αλλά όχι τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές.
Έχω ξεκινήσει να βάζω όρια και να λέω όχι όμως προς το παρόν ούτε αυτό με καλύπτει γιατί πολύ απλά θέλω να ικανοποιω τους άλλους ίσως για να νιώσω ότι προσφέρω και ότι είμαι αποδεκτη? Τώρα που τα γράφω, αυτό μου βγηκε..
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.786 μηνύματα.
12-03-22
22:53
Αν σε κουράζει, άφησέ την την υπερβολή, σιγά σιγά. Αν νιώθεις όμως πως το συναίσθημα αυτό σε κάνει πιο παραγωγική, αξιοποίησε το, με έναν πιο healthy τρόπο βέβαια.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.883 μηνύματα.
12-03-22
23:15
Απλα θες να εισαι η καλυτερη πιστευω και καλο αυτο ....να εισαι παραγωγικηΔεν νιώθω ικανοποίηση όταν σχολαω στην ώρα μου βάση συμφωνηθεντων.
Αλλα γνωμη μου ειναι στην δουλεια να εισαι τυπικη και μην δινεις το 100% να κουραζεσαι εσυ η ιδια
Guest 298675
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
13-03-22
08:07
Έδωσες τροφή για σκέψη. Ισως να δοκιμάσω να είμαι πιο παραγωγική εντός 8ωρου έτσι ώστε να ισοσταθμιστει κάπως αυτό το αίσθημαΑν σε κουράζει, άφησέ την την υπερβολή, σιγά σιγά. Αν νιώθεις όμως πως το συναίσθημα αυτό σε κάνει πιο παραγωγική, αξιοποίησε το, με έναν πιο healthy τρόπο βέβαια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool