Εργασία σε διαφορετικούς εργοδότες γινεται;

Galaxiarch

Νεοφερμένο μέλος

Ο Galaxiarch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και επαγγέλλεται Ηχολήπτης. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Εχω την δυνατοτητα να δουλεψω σε 2 διαφορετικους εργοδοτες;
Για να γινω πιο κατανοητός στην ΕΚΤΟΣ απο την 1η δουλεια η οποια ειναι και η βασική (πλήρους απασχόλησης)
μπορω συμπηρωματικά να κανω μια ακομα 2η μερικής απασχόλησης η οποια δεν εχει συγκεκριμένες ώρες εργασίας, που σημαινει οτι σιγουρα δεν προκειται να συμπιπτουν οι δηλωμένες ώρες με την 1η. Επίσης η 2η ειναι και απο το σπίτι.

Υ.Γ δεν υπάρχει καμια περίπτωση για μαυρη εργασία αρα μην μπείτε στον κοπο να το σχολιάσετε" εαν ειναι μαυρα δεν σε νοιαζει".

Στεφανος56

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Εχω την δυνατοτητα να δουλεψω σε 2 διαφορετικους εργοδοτες;
Για να γινω πιο κατανοητός στην ΕΚΤΟΣ απο την 1η δουλεια η οποια ειναι και η βασική (πλήρους απασχόλησης)
μπορω συμπηρωματικά να κανω μια ακομα 2η μερικής απασχόλησης η οποια δεν εχει συγκεκριμένες ώρες εργασίας, που σημαινει οτι σιγουρα δεν προκειται να συμπιπτουν οι δηλωμένες ώρες με την 1η. Επίσης η 2η ειναι και απο το σπίτι.

Υ.Γ δεν υπάρχει καμια περίπτωση για μαυρη εργασία αρα μην μπείτε στον κοπο να το σχολιάσετε" εαν ειναι μαυρα δεν σε νοιαζει".
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια