Spectrotone
Νεοφερμένο μέλος
Ο Spectrotone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
08-03-21
14:41
Καλησπέρα.
Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου εργασία σε μεταπτυχιακό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Αφορά το ηχητικό σας περιβάλλον στη διάρκεια των lockdown.
Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο έως τώρα στην Ελλάδα, και θα ήταν χαρά μου να συμμετέχετε και να μοιραστείτε την άποψή σας. Πολλοί από εσάς σίγουρα θα το βρείτε ενδιαφέρον, και θα σκεφτείτε ίσως πράγματα για τον ήχο γύρω σας που δεν τα σκέφτεστε συχνά.
Είστε ελεύθεροι να στείλετε το λινκ και σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
forms.gle
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημήτρης Τσακνάκης
Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου εργασία σε μεταπτυχιακό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο έως τώρα στην Ελλάδα, και θα ήταν χαρά μου να συμμετέχετε και να μοιραστείτε την άποψή σας. Πολλοί από εσάς σίγουρα θα το βρείτε ενδιαφέρον, και θα σκεφτείτε ίσως πράγματα για τον ήχο γύρω σας που δεν τα σκέφτεστε συχνά.
Είστε ελεύθεροι να στείλετε το λινκ και σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.
Lockdown: Μας αρέσει αυτό που ακούμε;
Το ερωτηματολόγιο αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια έρευνας για τη μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Αφορά το ηχητικό περιβάλλον στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια των lockdown. Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους...
forms.gle
Δημήτρης Τσακνάκης
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα.
08-03-21
15:06
Μολις απαντησαΚαλησπέρα.
![]()
Lockdown: Μας αρέσει αυτό που ακούμε;
Το ερωτηματολόγιο αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια έρευνας για τη μεταπτυχιακή διπλωματική μου εργασία στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Αφορά το ηχητικό περιβάλλον στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια των lockdown. Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους...forms.gle
Δημήτρης Τσακνάκης
Καλη επιτυχια και να εισαι καλα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20.286 μηνύματα.
08-03-21
15:19
Κι εγώ.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.874 μηνύματα.
08-03-21
15:44
Το συμπλήρωσα γρήγορα. Αλλά από κινητό δεν είναι τόσο εύκολα να κοιτάζω τις οψιόν.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.
08-03-21
19:58
Εγω δεν "μπορω" να απαντησω αλλα εχω να κανω μια παρατηρηση. Καλο ειναι να βαλεις ερωτηση στην αρχη της ερευνας οπου θα ρωτας αν κατοικεις στην ελλαδα και αν εισαι εκει τα τελευταια 2 χρονια. Αν η απαντηση ειναι οχι, θα κανεις το ερωτηματολογιο να τερματιζει. Εγω δεν μενω ελλαδα και μπορεσα να προχωρησω στην επομενη σελιδα αλλα δεν συνεχισα γιατι δεν ηθελα να σου επηρεασω τα αποτελεσματα.
Spectrotone
Νεοφερμένο μέλος
Ο Spectrotone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
08-03-21
20:18
Δεν είναι άσχημη η σκέψη.
Βέβαια πλέον δεν μπορεί να αλλάξει η μορφή του ερωτηματολογίου.
Και αυτό έχει προβλεφθεί με ερώτηση προς το τέλος για τον τόπο διαμονής, οπότε απαντημένα ερωτηματολόγια από εξωτερικό θα αποριφθούνε.
Έτσι κι αλλιώς, το ερωτηματολόγιο βασίζεται στην ειλικρίνεια του καθενός που απαντάει.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Βέβαια πλέον δεν μπορεί να αλλάξει η μορφή του ερωτηματολογίου.
Και αυτό έχει προβλεφθεί με ερώτηση προς το τέλος για τον τόπο διαμονής, οπότε απαντημένα ερωτηματολόγια από εξωτερικό θα αποριφθούνε.
Έτσι κι αλλιώς, το ερωτηματολόγιο βασίζεται στην ειλικρίνεια του καθενός που απαντάει.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.508 μηνύματα.
08-03-21
20:27
Πολύ καλο μπραβο σου,καλη επιτυχια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool