Ερωτηματολόγιο για lockdown και θόρυβο

Spectrotone

Νεοφερμένο μέλος

Ο Spectrotone αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα.

Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου εργασία σε μεταπτυχιακό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Αφορά το ηχητικό σας περιβάλλον στη διάρκεια των lockdown.

Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο έως τώρα στην Ελλάδα, και θα ήταν χαρά μου να συμμετέχετε και να μοιραστείτε την άποψή σας. Πολλοί από εσάς σίγουρα θα το βρείτε ενδιαφέρον, και θα σκεφτείτε ίσως πράγματα για τον ήχο γύρω σας που δεν τα σκέφτεστε συχνά.
Είστε ελεύθεροι να στείλετε το λινκ και σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημήτρης Τσακνάκης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.

Αν θέλετε μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου εργασία σε μεταπτυχιακό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Αφορά το ηχητικό σας περιβάλλον στη διάρκεια των lockdown.

Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο έως τώρα στην Ελλάδα, και θα ήταν χαρά μου να συμμετέχετε και να μοιραστείτε την άποψή σας. Πολλοί από εσάς σίγουρα θα το βρείτε ενδιαφέρον, και θα σκεφτείτε ίσως πράγματα για τον ήχο γύρω σας που δεν τα σκέφτεστε συχνά.
Είστε ελεύθεροι να στείλετε το λινκ και σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει, σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημήτρης Τσακνάκης
Μολις απαντησα :D Καλη επιτυχια και να εισαι καλα! :thumbup:
Excited Its Always Sunny GIF by It's Always Sunny in Philadelphia

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ. :)

5e34277f1f.gif

Το συμπλήρωσα γρήγορα. Αλλά από κινητό δεν είναι τόσο εύκολα να κοιτάζω τις οψιόν.
Done GIF by Quizizz

Εγω δεν "μπορω" να απαντησω αλλα εχω να κανω μια παρατηρηση. Καλο ειναι να βαλεις ερωτηση στην αρχη της ερευνας οπου θα ρωτας αν κατοικεις στην ελλαδα και αν εισαι εκει τα τελευταια 2 χρονια. Αν η απαντηση ειναι οχι, θα κανεις το ερωτηματολογιο να τερματιζει. Εγω δεν μενω ελλαδα και μπορεσα να προχωρησω στην επομενη σελιδα αλλα δεν συνεχισα γιατι δεν ηθελα να σου επηρεασω τα αποτελεσματα.

Δεν είναι άσχημη η σκέψη.
Βέβαια πλέον δεν μπορεί να αλλάξει η μορφή του ερωτηματολογίου.
Και αυτό έχει προβλεφθεί με ερώτηση προς το τέλος για τον τόπο διαμονής, οπότε απαντημένα ερωτηματολόγια από εξωτερικό θα αποριφθούνε.
Έτσι κι αλλιώς, το ερωτηματολόγιο βασίζεται στην ειλικρίνεια του καθενός που απαντάει.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Πολύ καλο μπραβο σου,καλη επιτυχια!:D

Ερωτηματολόγιο και θα πούμε όχι; Εννοείται να βοηθήσουμε <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back