iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.
kynofilos
Δραστήριο μέλος
Ο kynofilos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 448 μηνύματα.

04-05-06

11:12
Οι πρώτοι οδηγοί φαίνεται να είναι οι πιο πρόσφατοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

04-05-06

11:16
Πολύ καλά τα λέει ο kynofilos! (απλά ανάποδα
)
Και στις δύο σελίδες αναφέρει την version των drivers:
6.69 στην πρώτη και 6.83 στη δεύτερη!
Ααααχ! ερωτευμένος είσαι βρε;;;

Ααααχ! ερωτευμένος είσαι βρε;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kynofilos
Δραστήριο μέλος
Ο kynofilos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 448 μηνύματα.

04-05-06

11:20

Αν το λες σε μένα ΝΑΙ είμαι ερωτευμένοςΑρχική Δημοσίευση από giostau:Πολύ καλά τα λέει ο kynofilos! (απλά ανάποδα)
Ααααχ! ερωτευμένος είσαι βρε;;;![]()

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

04-05-06

11:22
Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:Αν το λες σε μένα ΝΑΙ είμαι ερωτευμένος![]()
Βασικά και στους δυο σας πήγαινε...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.040 μηνύματα.

04-05-06

14:48
Χμμμ τελικα δικαιο εχετε ... δεν ειναι ομως το θεμα οτι οι δευτεροι ειναι προσφατοι. Αλλα οτι οι πρωτοι ειναι για το nforce 4 με υποστηριξη SLI 16x ... Εγω εχω απλο SLI
lilith
Δραστήριο μέλος
Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 608 μηνύματα.

07-05-06

07:56
Δεν σε πιστεύω...

Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:![]()
Αν το λες σε μένα ΝΑΙ είμαι ερωτευμένος![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...