Εσωτερική κεραία τηλεόρασης: εκπέμπει ακτινοβολία;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.186 μηνύματα.
Λοιπόν, ανοίγω νέο θέμα γιατί έχω την απορία καιρό. :)

Έχω πάνω στο γραφείο του υπολογιστή μια εσωτερική κεραία τηλεόρασης στο δωμάτιό μου με ενισχυτή αρκετών db σε σχέση με τις συνηθισμένες.

Τηλεόραση (δλδ το usb tv tuner) δεν ανοίγω σχεδόν ποτέ.
Το έχω για special περιπτώσεις όπως κανένα First Dates ή Eurovision :P

Το θέμα: έχω την κεραία συνδεδεμένη στην τροφοδοσία και ανοιχτή, δεν την κλείνω ποτέ, παρότι δεν παρακολουθώ tv.

Με ακτινοβολεί;

Συγκεκριμένα είναι αυτή:
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-05 234523.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-05 234548.png

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.723 μηνύματα.
η εσωτερική κεραία δεν σε ακτινοβολεί γιατι δεν εκπέμπει σημα, αλλά λαμβανει μονο και ενισχυει αυτο που ηδη φτανει στους πομπους.
παράγει μονο αμελητεο Η/Μ θόρυβο
το wifi, κινητά κτλ παράγουν πολυ μεγαλυτερο

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.186 μηνύματα.
Ναι δίκιο έχεις, προφανώς τα db στα οποία αναφέρθηκα και αναφέρονται είναι για ενίσχυση του σήματος που λαμβάνει και το ενισχύει εσωτερικά και όχι το σήμα που τυχών θα έκανε εκπομπή (πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει).

Thanks, αφήνω το θέμα για όποιον ενδιαφέρεται γι αυτή την πληροφορία <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...