Guest 990498
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-01-11

15:00
Καλησπέρα και πάλι
κόσμε εθισμένε στις θετικές επιστήμες και στο ίντερνετ.
Η ερώτηση είναι απλή και απευθύνεται
σε μαθηματικούς και κομπιουτεράδες.
Θέλω να μάθω πράγματα σχετικά με τον Ευκλ. Αλγόριθμο του και τη πολυπλοκότητα αυτού στα εξής σύνολα
Ό,τι έχετε ευχαρίστηση.
πς: πάνε χρόνια που καθάρισα με τις πληροφορικές και πλέον δυσκολεύομαι με αυτά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
κόσμε εθισμένε στις θετικές επιστήμες και στο ίντερνετ.
Η ερώτηση είναι απλή και απευθύνεται
σε μαθηματικούς και κομπιουτεράδες.
Θέλω να μάθω πράγματα σχετικά με τον Ευκλ. Αλγόριθμο του και τη πολυπλοκότητα αυτού στα εξής σύνολα
- μιγαδικοί
- πραγματικοί
- σύνολο πολυωνύμων
Ό,τι έχετε ευχαρίστηση.
πς: πάνε χρόνια που καθάρισα με τις πληροφορικές και πλέον δυσκολεύομαι με αυτά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

22-01-11

16:53
Κανείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα.

22-01-11

17:05
για το R και για τα πολυωνυμα έχει το βιβλιο εδω
στα αντιστοιχα κεφαλαια.
(επειδη βλεπω οτι δε φαινονται τα περιεχομενα κοιταξε στη σελιδα 19+ για το R και στην 108+ για το R[x])
στα αντιστοιχα κεφαλαια.
(επειδη βλεπω οτι δε φαινονται τα περιεχομενα κοιταξε στη σελιδα 19+ για το R και στην 108+ για το R[x])
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.044 μηνύματα.

25-01-11

14:00
Θιελα, δεν αναφέρεται σε ζητήματα πολυπλοκότητας το βιβλίο που παραθέτεις 
Ούτε και εγώ βασικά είμαι εξπέρ στο ζήτημα, μα σκέφτομαι τα εξής.
- Πραγματικοί. Τα υπόλοιπα θα είναι πραγματικοί αριθμοί επίσης, οπότε ο αλγόριθμος - εξόν από αριθμήσιμο σύνολο- δεν θα τερματίζει σε πεπερασμένο αριθμό βημάτων. Οπότε ο αλγόριθμος είναι έναν βαθμό παραπάνω πολύπλοκος απ' ότι στην περίπτωση των ακεραίων.
- Μιγαδικοί. Δεν πρόκειται παρά για ζεύγη πραγματικών αριθμών, οπότε ο αλγόριθμος της προηγούμενης περίπτωσης εφαρμόζεται παράλληλα σε κάθε συνιστώσα. Συνεπώς, δεν αυξάνεται η πολυπλοκότητα σε αυτή την περίπτωση.
- Πολυώνυμα. Εδώ πάλι το υπόλοιπο θα είναι πολυώνυμο, οπότε θα έχει βαθμό έναν φυσικό αριθμό (ή μηδέν). Οπότε
ο αλγόριθμος σε κάθε βήμα θα υπολογίζει ένα πολυώνυμο βαθμού μικρότερου (ή ίσου, λολ) από τον διαιρετέο. Δηλαδή,
αναγκαστικά θα τερματίζεται σε πεπερασμένο αριθμό βημάτων, και η πολυπλοκότητά του αλγορίθμου δεν διαφέρει από
την πολυπλοκότητα του αλγορίθμου για ακεραίους.
Υγ. τι τα θες αυτά ρε μαν;

Ούτε και εγώ βασικά είμαι εξπέρ στο ζήτημα, μα σκέφτομαι τα εξής.
- Πραγματικοί. Τα υπόλοιπα θα είναι πραγματικοί αριθμοί επίσης, οπότε ο αλγόριθμος - εξόν από αριθμήσιμο σύνολο- δεν θα τερματίζει σε πεπερασμένο αριθμό βημάτων. Οπότε ο αλγόριθμος είναι έναν βαθμό παραπάνω πολύπλοκος απ' ότι στην περίπτωση των ακεραίων.
- Μιγαδικοί. Δεν πρόκειται παρά για ζεύγη πραγματικών αριθμών, οπότε ο αλγόριθμος της προηγούμενης περίπτωσης εφαρμόζεται παράλληλα σε κάθε συνιστώσα. Συνεπώς, δεν αυξάνεται η πολυπλοκότητα σε αυτή την περίπτωση.
- Πολυώνυμα. Εδώ πάλι το υπόλοιπο θα είναι πολυώνυμο, οπότε θα έχει βαθμό έναν φυσικό αριθμό (ή μηδέν). Οπότε
ο αλγόριθμος σε κάθε βήμα θα υπολογίζει ένα πολυώνυμο βαθμού μικρότερου (ή ίσου, λολ) από τον διαιρετέο. Δηλαδή,
αναγκαστικά θα τερματίζεται σε πεπερασμένο αριθμό βημάτων, και η πολυπλοκότητά του αλγορίθμου δεν διαφέρει από
την πολυπλοκότητα του αλγορίθμου για ακεραίους.
Υγ. τι τα θες αυτά ρε μαν;

Guest 990498
Επισκέπτης

31-01-11

13:56
Για μία εργασία Ρεμπ,
χέσε μέσα δηλαδή,
ξέρεις κανένα βιβλίο να πάρω πληροφορίες από εκεί;
χέσε μέσα δηλαδή,
ξέρεις κανένα βιβλίο να πάρω πληροφορίες από εκεί;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...