Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Δωρεάν οι μετακινήσεις με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη

Η δωρεάν μετακίνηση ισχύει για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Αθήνα
Δωρεάν θα είναι σήμερα, Τρίτη, οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης».
Η δωρεάν μετακίνηση θα ισχύσει για όλες τις αστικές συγκοινωνίες.
Για το Μετρό θα ισχύσει μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και για τον Προαστιακό μέχρι το σταθμό «Μαγούλα», δηλαδή καλύπτει μόνο το αστικό κομμάτι του δικτύου.
Ο ΟΑΣΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καλεί το επιβατικό κοινό να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι και να μετακινηθεί δωρεάν με όλες τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες της Αθήνας ώστε να γνωρίσετε από κοντά τις νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν.
Στόχος του ΟΑΣΑ, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των ΙΧ στο λεκανοπέδιο και η δημιουργία ενός νέου αναμορφωμένου δικτύου Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών.
Πηγή:https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1053841&lngDtrID=244
Αυτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος

eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης
Δωρεάν οι μετακινήσεις με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη
![]()
Η δωρεάν μετακίνηση ισχύει για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Αθήνα
Δωρεάν θα είναι σήμερα, Τρίτη, οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης».
Η δωρεάν μετακίνηση θα ισχύσει για όλες τις αστικές συγκοινωνίες.
Για το Μετρό θα ισχύσει μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και για τον Προαστιακό μέχρι το σταθμό «Μαγούλα», δηλαδή καλύπτει μόνο το αστικό κομμάτι του δικτύου.
Ο ΟΑΣΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καλεί το επιβατικό κοινό να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι και να μετακινηθεί δωρεάν με όλες τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες της Αθήνας ώστε να γνωρίσετε από κοντά τις νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν.
Στόχος του ΟΑΣΑ, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των ΙΧ στο λεκανοπέδιο και η δημιουργία ενός νέου αναμορφωμένου δικτύου Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών.
Πηγή:https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1053841&lngDtrID=244
Αυτά.![]()
:!::!::!: Πότε αναβαθμίστηκαν;;;
-----------------------------------------
Στη Θεσσαλονίκη δεν είναι δωρεάν; Γιατί;

A propos
Διάσημο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΟΑΣΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καλεί το επιβατικό κοινό να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι
Ναι, ναι.. Κι εγώ το άφησα..
(ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...)
Για διαδρομή που με το αμάξι από Α.Ο. θέλω 15λ, με συγκοινωνίες θέλω 2 ώρες +
FAIL.
(εξάλου είμαι και ερωτευμένος με το αυτοκίνητό μου, δεν την αφήνω την αγάπη μου... )
A propos
Διάσημο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Antiecologically speaking!![]()
Λίιιγο μόνο.. Howevah δεν έχω την πολυτέλεια να χάνω 4 ώρες στον δρόμο για πήγαινε-έλα Βύρωνα - Βριλήσσια
Anarki
Διάσημο μέλος

Εδώ είναι ιδιωτικά τα αστικά ΚΤΕΛ, μην περιμένεις και πολλά.Μόνο στην Αθήνα τα καλά έ;
![]()
ev90l!
Νεοφερμένο μέλος

Τουλαχιστον εσεις εχετε πολυ καλυτερες υπηρεσιες απο τις δικιες μας... να περιμενω το λεωφορειο που πηδαει δρομολογια, να μην ξερω αν θα ερθει σε 5 λεπτα η σε μιση ωρα και να φοβαμαι αν θα χασω το μαθημα η οχι.. για να μην πω για τους χαρτες της διαδρομης των λεωφορειων.. θελω να παω σε ενα εκδοτικο οικο για να παρω ενα απο τα συγγραμματα και δε μπορω να καταλαβω αν υπαρχει λεωφορειο που να σταματαει εκει κοντα. τωρα τελευταια εχουν χαλασει και τον ηλεκτρικο και μονο το μετρο αξιζει.. που συντομα θα εχετε καλυτερο απ το δικο μας.Στη Θεσσαλονίκη δεν είναι δωρεάν; Γιατί;
A propos
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.