Εχω εμμονή με την πρώην του

Erikaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Erikaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να σας πω και εγώ την ιστορία μου.Είμαι 24 χρόνων και ειμαι αρραβωνιασμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο 31 ετών.Είμαστε μαζί 2 χρόνια και συζούμε. Έχουμε μια μοναδική σχέση. Από την πρώτη μέρα γνωριμίας ξεκίνησε σωστά.Αυτός ο έρωτας που μπορεί να σου πάρει τα μυαλα από την πρώτη στιγμή, να είναι αμοιβαίο, να είστε και οι δυο σίγουροι από τις πρώτες μέρες ότι βρήκατε τον άνθρωπο σας. Από την πρώτη μέρα γνωριμίας ήταν όλα σωστά, όπως έπρεπε.
Ολα υπέροχα, ένας έρωτας που έχει γράψει ιστορία στον κύκλο μας. Όλοι τρελάθηκαν όταν τους ανακοινώσαμε ότι μέσα σε λίγους μήνες σχέσεις εμείς θέλαμε να αρραβωνιαστουμε.Με αυτόν τον άνθρωπο ζω ότι βλέπουμε στις ταινίες.
Εννοειται οτι δεν είναι ολα ρόδινα. Εχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις μαζί, άρρωστιες, κακοτοπιές η μια μετά την άλλη κτλ αλλα από άλλους παράγοντες, εμεις πάντα μαζί, δεμένοι, δυνατοί. Ολα τα αντιμετωπίζουμε μαζί.
Τα σχέδια μας είναι να παντρευτουμε όταν θα είμαστε επαγγελματικά και οικονομικά έτοιμοι έχοντας στο μυαλό μας να κάνουμε κάτι δικό μας χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλη οικογένεια, πιστεύουμε ότι η αγάπης μας μπορει να καταφέρει τα πάντα! Είμαι τρελα ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπάω όσο τον εαυτό μου.
Είμαστε οικογένεια. Δεν υπάρχει το εγω και το εσυ αλλα το ΕΜΕΙΣ.Ολα όμορφα, ολα υπέροχα, ένας παραμυθένιος κόσμος μόνο για εμάς.Απο την αρχή μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα σύννεφο στην σχέση μας.Εκτος από ένα. Βασικά δικό μου σύννεφο.Εγω ευθύνομαι για αυτό που νιώθω γιατί δεν έχει λογική και θα σας πω τι εννοώ.Με την πρώην του κοπέλα ήταν μαζί 6 χρονια και μένανε μαζί.
Ενώ όταν τα είχαμε φτιάξει είχε περάσει ήδη ένας χρόνος που είχαν χωρίσει παρ όλα αυτά εγω ζω με το φάντασμα της. Δεν ξέρω γιατί. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα. Φαντάζομαι πως ζούσανε αυτοί, πως ήταν η καθημερινότητα τους κτλ.
Τον πρώτο καιρό που μέναμε μαζί ειχα ένα άγχος. Να μη κάνω πράγματα που έκανε αυτή. Ένοιωθα και νιώθω ότι έχω τον φόβο μη της μοιάσω σε κάποια πράγματα. Δε θέλω να την σκέφτεται και να μας συγκρίνει.Να τονίσω ότι δε μου έχει δείξει το παραμικρό δείγμα από αυτά που λέω. Δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
Δεν έχουν καμια απολύτως επαφή!
Μόνο εγώ φταίω για αυτές τις σκέψεις.Γνωριζω ότι ήταν μια σχέση αρκετή χλιαρή χωρις ερωτα, απλως η δύναμη της συνήθειας και η αγάπη τους έκανε να παρατείνουν την σχέση τους. Τυχαινει να την γνωρίζω την κοπέλα από παλιά.
Δεν μου έχει ξανά συμβεί αυτό να σκέφτομαι την πρώην του συντρόφου μου.Απλως την ζηλεύω που της αφιέρωσε 6 χρονια από την ζωή του.Προσπαθώ να βγάλω αυτη την εμμονή από το μυαλό μου αλλά δεν γίνεται!
Ξέρω ότι είμαι λάθος και ότι γίνομαι υπερβολική με αυτές τις σκέψεις.
Πείτε μου μια γνώμη αν θέλετε και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
@Erikaaa γεια σου κι ευχαριστουμε που το μοιραστηκες! 👍😊
Λοιπον καθε ανθρωπος που γνωριζουμε εχει ενα παρελθος, δεν γινεται να μην εχει και απλα το αποδεχεσαι και ζεις τη καθημερινότητα και τη σχεση σου με τον συγκεκριμένο ανθρωπο.
Πιστευω πως εισαι υπερβολικη και θα ηθελα λιγο να κατσεις να χαλαρωσεις και να σκεφτείς τι εχεις, εχεις εναν ανθρωπο με ολα αυτα που μας περιεγραψες κι εσυ χωρις να σου εχει δωσει δικαιωμα καθεσαι και σκέφτεσαι τι εκανε με την πρωην του και συγκρινεσαι? Μεγα λαθος.
Δε σε αφηνει να ζεις την καθημερινότητα σου με τη σχέση σου και απλά εχεις πλάσει μεσα στο μυαλο σου ενα γηπεδακι εσυ και η πρώην.
Η αληθεια ειναι αλλη. ΤΩΡΑ εσυ τον εχεις, τον χορταινεις τον απολαμβανεις και περνάτε στιγμές μαζι και καμια πρωην δεν ειναι στο οπτικο σου πεδιο να πω ότι κινδυνεύεις, ουτε και ο δικος σου εχει δωσει δείγματα οτι δεν την εχει ξεπεράσει για παραδειγμα κι εκει να αναρωτιέσαι τι πάει λαθος.
Το παρελθον μας το κουβαλαμε μαζι οπου κι αν παμε. Θα μπορουσε να εχει και πιο πολλες σχέσεις και ειχε αυτη των 6 χρονων.
Τωρα ζει με σενα, με σενα μοιραζεται ολη αυτη την υπεροχη πραγματικότητα που μας περιέγραψες.
Επομενως να νιωθεις ευγνωμων για αυτο που ζεις και να το ζεις στο επακρο και οχι να σκεφτεσαι την πρώην λες και επεμβαινει στο τωρα σας.
Απλα χαλαρωσε δες τι εχεις και ζηστο.
Και μην σκέφτεσαι σεναρια.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
Δεν βρίσκω παράλογες τις σκέψεις σου, και εγώ στη θέση σου σίγουρα θα είχα κάποιες σκέψεις σχετικά με το πώς ήταν η ζωή τους, αν με μένα είναι διαφορετικά και ποιες άραγε να είναι οι διαφορές. Δηλαδή φυσικό και ανθρώπινο να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Αν όμως έχεις αποφασίσει να μείνεις μαζί του και να παντρευτείτε ξέρεις και εσύ ότι πρέπει να το ξεπεράσεις, σκέψεις μπορεί πάντα να υπάρχουν αλλά εσείς θα πάτε τη σχέση σας παρακάτω από ό,τι εκείνος με εκείνη, θα παντρευτείτε, θα κάνετε παιδιά οπότε πλέον η σχέση που είχε εκείνος θα είναι κάτι ανολοκλήρωτο και ελλιπές και αυτό θα σε βοηθήσει να το ξεχάσεις σιγά-σιγά.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.238 μηνύματα.
Ξεκινά ψυχανάλυση όσο είναι νωρίς μην βρεθεί με βιτριόλι στο πρόσωπο η κοπέλα χωρίς να φταίει σε τίποτα.

Erikaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Erikaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
@Erikaaa γεια σου κι ευχαριστουμε που το μοιραστηκες! 👍😊
Λοιπον καθε ανθρωπος που γνωριζουμε εχει ενα παρελθος, δεν γινεται να μην εχει και απλα το αποδεχεσαι και ζεις τη καθημερινότητα και τη σχεση σου με τον συγκεκριμένο ανθρωπο.
Πιστευω πως εισαι υπερβολικη και θα ηθελα λιγο να κατσεις να χαλαρωσεις και να σκεφτείς τι εχεις, εχεις εναν ανθρωπο με ολα αυτα που μας περιεγραψες κι εσυ χωρις να σου εχει δωσει δικαιωμα καθεσαι και σκέφτεσαι τι εκανε με την πρωην του και συγκρινεσαι? Μεγα λαθος.
Δε σε αφηνει να ζεις την καθημερινότητα σου με τη σχέση σου και απλά εχεις πλάσει μεσα στο μυαλο σου ενα γηπεδακι εσυ και η πρώην.
Η αληθεια ειναι αλλη. ΤΩΡΑ εσυ τον εχεις, τον χορταινεις τον απολαμβανεις και περνάτε στιγμές μαζι και καμια πρωην δεν ειναι στο οπτικο σου πεδιο να πω ότι κινδυνεύεις, ουτε και ο δικος σου εχει δωσει δείγματα οτι δεν την εχει ξεπεράσει για παραδειγμα κι εκει να αναρωτιέσαι τι πάει λαθος.
Το παρελθον μας το κουβαλαμε μαζι οπου κι αν παμε. Θα μπορουσε να εχει και πιο πολλες σχέσεις και ειχε αυτη των 6 χρονων.
Τωρα ζει με σενα, με σενα μοιραζεται ολη αυτη την υπεροχη πραγματικότητα που μας περιέγραψες.
Επομενως να νιωθεις ευγνωμων για αυτο που ζεις και να το ζεις στο επακρο και οχι να σκεφτεσαι την πρώην λες και επεμβαινει στο τωρα σας.
Απλα χαλαρωσε δες τι εχεις και ζηστο.
Και μην σκέφτεσαι σεναρια.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση😊
Με βοήθησαν τα λόγια σου!!
Τα λες πολύ ωραία και συμφωνώ μαζί σου, πρέπει να αρχίζω να σκέφτομαι πιο θετικά, και να με νοιάζει το τωρα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν βρίσκω παράλογες τις σκέψεις σου, και εγώ στη θέση σου σίγουρα θα είχα κάποιες σκέψεις σχετικά με το πώς ήταν η ζωή τους, αν με μένα είναι διαφορετικά και ποιες άραγε να είναι οι διαφορές. Δηλαδή φυσικό και ανθρώπινο να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Αν όμως έχεις αποφασίσει να μείνεις μαζί του και να παντρευτείτε ξέρεις και εσύ ότι πρέπει να το ξεπεράσεις, σκέψεις μπορεί πάντα να υπάρχουν αλλά εσείς θα πάτε τη σχέση σας παρακάτω από ό,τι εκείνος με εκείνη, θα παντρευτείτε, θα κάνετε παιδιά οπότε πλέον η σχέση που είχε εκείνος θα είναι κάτι ανολοκλήρωτο και ελλιπές και αυτό θα σε βοηθήσει να το ξεχάσεις σιγά-σιγά.
Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση!!!😊
Ναι έχεις δίκιο, στο μέλλον πιστευω θα το ξεχάσω ολο αυτό.Θα προσπαθήσω να αποβάλλω αυτές τις σκέψεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ξεκινά ψυχανάλυση όσο είναι νωρίς μην βρεθεί με βιτριόλι στο πρόσωπο η κοπέλα χωρίς να φταίει σε τίποτα.
Αν είναι δυνατόν!
Εννοείται ότι δε θα έκανα ποτέ μου κατι τέτοιο!!!!!!!
Άνθρωποι οι οποίοι έχουν τέτοια μυαλα και είναι ικανοι να κάνουν κάτι τέτοιο, δε ζητανε γνώμες από ένα forum, δεν καταλαβαίνουν το προβλήματα τους διότι είναι τρελοί!

Τελευταία επεξεργασία:

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση😊
Με βοήθησαν τα λόγια σου!!
Τα λες πολύ ωραία και συμφωνώ μαζί σου, πρέπει να αρχίζω να σκέφτομαι πιο θετικά, και να με νοιάζει το τωρα!
Ευχαριστω👍😊 Σιγουρα ολοι έχουμε αναμνησεις των σχεσεων μας, σίγουρα θυμόμαστε καποια πραγματα, ομως τωρα εισαι με αυτον και αυτος ειναι μαζι σου, και θα σου ελεγα απλα Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε ΤΟ!
Εσυ τον εχεις και εχετε και μια υπεροχη σχεση και από μένα μπράβο και στους δυο σας! 👍Θελουν προσπαθεια οι σχεσεις για να διατηρηθουν προκυπτουν δυσκολιες προκυπτουν πολλα, ομως κρατάς αυτο το υπεροχο "ΕΜΕΙΣ" που εγραψες, το οτι πορευεστε μαζι και αυτο ειναι το must.
Ζηστε το, απολαυστε το, εσενα εχει τωρα και εσυ αυτον και ναι να κανετε νεες εμπειριες μαζι συναρπαστικότερες!
Να ζησετε ομορφες στιγμες.
Θα ρθουν και ασχημες αλλα θα παλεψετε.
Μη σκέφτεσαι "δρακους" εκει που δεν υπάρχουν.
Αλλο να υπηρχε ενα θεμα επιμονης του δικου σου με την πρωην του να μην την ειχε ξεπερασει για παράδειγμα, εκει ναι ειναι ενα ΘΕΜΑ.
Ομως τωρα δεν υπαρχει τιποτα να σκιαζει ολο αυτο που δημιουργησατε.
Δες τη θετικη πλευρά 😊παρε τα πανω σου 😊και απολαυσε τον ανθρωπο σου! Και αυτος εσενα!
Να ειστε καλα και να περνατε ομορφα! 👍😊

Erikaaa

Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστω👍😊 Σιγουρα ολοι έχουμε αναμνησεις των σχεσεων μας, σίγουρα θυμόμαστε καποια πραγματα, ομως τωρα εισαι με αυτον και αυτος ειναι μαζι σου, και θα σου ελεγα απλα Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε ΤΟ!
Εσυ τον εχεις και εχετε και μια υπεροχη σχεση και από μένα μπράβο και στους δυο σας! 👍Θελουν προσπαθεια οι σχεσεις για να διατηρηθουν προκυπτουν δυσκολιες προκυπτουν πολλα, ομως κρατάς αυτο το υπεροχο "ΕΜΕΙΣ" που εγραψες, το οτι πορευεστε μαζι και αυτο ειναι το must.
Ζηστε το, απολαυστε το, εσενα εχει τωρα και εσυ αυτον και ναι να κανετε νεες εμπειριες μαζι συναρπαστικότερες!
Να ζησετε ομορφες στιγμες.
Θα ρθουν και ασχημες αλλα θα παλεψετε.
Μη σκέφτεσαι "δρακους" εκει που δεν υπάρχουν.
Αλλο να υπηρχε ενα θεμα επιμονης του δικου σου με την πρωην του να μην την ειχε ξεπερασει για παράδειγμα, εκει ναι ειναι ενα ΘΕΜΑ.
Ομως τωρα δεν υπαρχει τιποτα να σκιαζει ολο αυτο που δημιουργησατε.
Δες τη θετικη πλευρά 😊παρε τα πανω σου 😊και απολαυσε τον ανθρωπο σου! Και αυτος εσενα!
Να ειστε καλα και να περνατε ομορφα! 👍😊
Τι γλυκό κορίτσι εισαι εσυ!!!!!
Σε ευχαριστώ και πάλι παρα πολύ!
Μου έφτιαξες την διάθεση και με έκανες να καταλάβω ποσο ανόητο ειναι να έχω τέτοιες άσχημες σκέψεις χωρις λογο!
Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σου μεσα από την καρδιά μου!!!❤

αυγή όντος

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.996 μηνύματα.
Διάβασα "έχω εμμονή με την πρώην μου" :bounce:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια