Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 438 μηνύματα.

10-01-25

21:34
Εγώ δεν έχω συναντήσει τέτοιες γυναίκες. Αλλά γενικότερα αποφεύγω τον κόσμο irl, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνωΓια γυναίκες μιλάμε...η μέση γυναίκα μπορεί κάλλιστα να πάθει κατάθλιψη μια ολόκληρη εβδομάδα γιατί π.χ. έφυγε μια κλωστή απ' το αγαπημένο της μπουφάν ή γιατί έβαλε μισό κιλό κ.α.

Κι εγώ το κάνω αυτό μερικές φορές. Το αποδίδω στην απουσία αυθεντικών σχέσεων που έχω.να κάνει την τρίχα τριχιά σε διάφορα θέματα
Συμφωνώ.να μην τα παίρνει όλα στραβά ή/και προσωπικά και ν' απασχολεί τη σκέψη της με πιο εποικοδομητικά πράγματα
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,484 μηνύματα.

10-01-25

21:35
9/10 ανθρώπους έτσι είναι ! Δεν θα εκτιμήσουν τίποτα καλό.Μίλησα σε σκηνοθέτιδα που γνωρίζω, για εκείνη. Περιμένει τηλέφωνο. Και αυτό δεν έπρεπε να το πει γιατί από εμένα ακούει και λαμβάνει τα καλύτερα.
Οι άνθρωποι δεν θα πάψουν ποτέ να με απογοητεύουν
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6,006 μηνύματα.

10-01-25

21:39
Προφανώς κι ήταν υπερβολικό το παράδειγμα, αλλά πήγα ως εκεί για να τονίσω (συν τις άλλοις) ότι δεν είμαστε το ίδιο, οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικά πλάσματα, έχουν περισσότερες κι εντονότερες ανασφάλειες, έχουν τα ups and downs τους, τις μέρες της περιόδου που τρελαίνονται κ.ο.κ.Εγώ δεν έχω συναντήσει τέτοιες γυναίκες. Αλλά γενικότερα αποφεύγω τον κόσμο irl, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω![]()
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,329 μηνύματα.

23-01-25

17:00
Εεπιδή έχω πολύ καλές και πολύτιμες φίλες, το λέω με σιγουριά: το φίλο που αγαπάς, ΔΕΝ τον ζηλεύεις ποτέ! Αν τον ζηλεύεις, δεν τον αγαπάς και άρα δεν είναι φίλος.
Χαίρεσαι με κάθε χαρά του.
Εμείς γιορτάζουμε τις χαρές μας παρέα
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 139 μηνύματα.

23-01-25

18:43
Ποο δεν το πιστευω αυτο ακριβως σκεφτομουν να πω κατα γραμμα ομως...Δεν υπάρχει ζήλια με την "καλή έννοια". Μάλλον εννοείς το θαυμασμό![]()

23-01-25

21:28
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!Εεπιδή έχω πολύ καλές και πολύτιμες φίλες, το λέω με σιγουριά: το φίλο που αγαπάς, ΔΕΝ τον ζηλεύεις ποτέ! Αν τον ζηλεύεις, δεν τον αγαπάς και άρα δεν είναι φίλος.
Το πιστεύω φουλ αυτό και χαίρομαι που έχω την κολλητή μου που στηρίζουμε η μία την άλλη, βριζόμαστε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει για να ξυπνήσουμε η μια τα μυαλά της άλλης (the blind leading the blind hahaha) και χαιρόμαστε η μια με τις χαρές και τις επιτυχίες της άλλης.
Να προσθέσω βέβαια πως φίλος δεν είναι απαραίτητα αυτός που βρίσκεσαι καθημερινά μαζί του… άνετα σε παρατάει. Φίλος είναι αυτός που και μήνες να περάσουν χωρίς να μιλήσετε, όταν βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε ούτε μέρα.

24-01-25

08:07
Καλά τα λες.Το πιστεύω φουλ αυτό και χαίρομαι που έχω την κολλητή μου που στηρίζουμε η μία την άλλη, βριζόμαστε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει για να ξυπνήσουμε η μια τα μυαλά της άλλης (the blind leading the blind hahaha) και χαιρόμαστε η μια με τις χαρές και τις επιτυχίες της άλλης.
Να προσθέσω βέβαια πως φίλος δεν είναι απαραίτητα αυτός που βρίσκεσαι καθημερινά μαζί του… άνετα σε παρατάει. Φίλος είναι αυτός που και μήνες να περάσουν χωρίς να μιλήσετε, όταν βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε ούτε μέρα.

Μια φιλία είναι πολύτιμη και απαιτεί χρόνο για να στεριώσει.
Αυτό που την μια μέρα γνωριζόμαστε και την άλλη γίναμε φίλοι καρδιακοί, ποτέ δεν το κατάλαβα.
΄Αλλο φίλοι, άλλο γνωστοί.
Τεράστια η διαφορά μεταξύ των δύο.
Πέρα από την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, το ουσιαστικό νοιάξιμο, την παρουσία μας και την στήριξή μας τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές τους, αυτό που για μένα τουλάχιστον έχει την μέγιστη σημασία είναι η αποδοχή.
Ταυτόσημοι άνθρωποι δεν υπάρχουν.
Τα σημεία λοιπόν στα οποία διαφέρουμε ή θα είναι τέτοια που θα μπορούμε να τα αποδεχτούμε ή αν δεν είναι, τότε δεν θα προχωρήσει η γνωριμία σε φιλία.
Δεν κάνουμε το τεράστιο λάθος να πιέζουμε τους ανθρώπους για να τους φέρουμε στα μέτρα μας.
΄Η ταιριάζουμε ή δεν ταιριάζουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Εριφύλη
- Giorgkalo
- bibliofagos
- touvlo
- camil
- rafaela11
- Jack of Spades
- DimitraA.
- Scandal
- Libertus
- Friday_k