Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,147 εγγεγραμμένα μέλη και 3,524,787 μηνύματα σε 104,916 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 246 άτομα.
Εγώ δεν έχω συναντήσει τέτοιες γυναίκες. Αλλά γενικότερα αποφεύγω τον κόσμο irl, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνωΓια γυναίκες μιλάμε...η μέση γυναίκα μπορεί κάλλιστα να πάθει κατάθλιψη μια ολόκληρη εβδομάδα γιατί π.χ. έφυγε μια κλωστή απ' το αγαπημένο της μπουφάν ή γιατί έβαλε μισό κιλό κ.α.
Κι εγώ το κάνω αυτό μερικές φορές. Το αποδίδω στην απουσία αυθεντικών σχέσεων που έχω.να κάνει την τρίχα τριχιά σε διάφορα θέματα
Συμφωνώ.να μην τα παίρνει όλα στραβά ή/και προσωπικά και ν' απασχολεί τη σκέψη της με πιο εποικοδομητικά πράγματα
9/10 ανθρώπους έτσι είναι ! Δεν θα εκτιμήσουν τίποτα καλό.Μίλησα σε σκηνοθέτιδα που γνωρίζω, για εκείνη. Περιμένει τηλέφωνο. Και αυτό δεν έπρεπε να το πει γιατί από εμένα ακούει και λαμβάνει τα καλύτερα.
Οι άνθρωποι δεν θα πάψουν ποτέ να με απογοητεύουν
Προφανώς κι ήταν υπερβολικό το παράδειγμα, αλλά πήγα ως εκεί για να τονίσω (συν τις άλλοις) ότι δεν είμαστε το ίδιο, οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικά πλάσματα, έχουν περισσότερες κι εντονότερες ανασφάλειες, έχουν τα ups and downs τους, τις μέρες της περιόδου που τρελαίνονται κ.ο.κ.Εγώ δεν έχω συναντήσει τέτοιες γυναίκες. Αλλά γενικότερα αποφεύγω τον κόσμο irl, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος για να κρίνω