• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ζαλάδες

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
Θα ήθελα την άποψη σας σε ένα σοβαρό θέμα. Πριν 2 χρονια τον Αύγουστο του 2019 άρχισα να έχω ζαλάδες, με πιάνει σφίξιμο στο κεφάλι και νιωθω οτι χανω την ισορροπία μου/ σαν να μου τραβάει το κεφάλι κάποιος. Αυτό διαρκεί από μισή ώρα μέχρι και ώρες. Έρχεται για κανένα μήνα και μετά φεύγει και επανέρχεται σε περιόδους που έχω άγχος η με στεναχωρεί κάτι. Στις γενικες εξετασεις δεν εχω τιποτα απολυτος και η οραση μου ειναι φυσιολογική. Λέτε να προχωρήσω σε εγκέφαλο γράφημα η μαγνητική εγκεφάλου?? Αν ηταν κατι σοβαρό 2 χρόνια τώρα δεν θα είχα και αλλά συμπτώματα??

Θα με βοηθουσε πολυ καθε αποψη!!

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν έχεις κάνει εξετάσεις είναι όλα φυσιολογικά και επανέρχεται μόνο όταν στρεσαρεσαι τοτε μιλάμε για καθαρά άλλο ένα ψυχοσωματικό που εντείνεται ακόμα λόγο ανησυχίας.

Δες την ακοή σου γιατί καμιά φορά θέμα με τον λαβύρινθο δημιουργεί και τέτοιες ζαλάδες ,κάνε και μια μαγνητική και αν όλα είναι καλά κοίτα να προσπαθήσεις να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου .

Είναι πολύ ύπουλο όλο αυτό και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν είσαι τέτοιος χαρακτήρας θα σου εμφανίζεται το ένα ψυχοσωματικο μετά το άλλον.

Στα λέει ένας άνθρωπος που το άγχος του για πολλά τον έχουν περάσει από όλες τις ειδικότητες μέχρι που με την βοήθεια ειδικού έμαθα να διαχειρίζομαι εγώ το μυαλό μου και όχι το άγχος μου .

Μόνο τότε ηρέμησα και εξαφανισυηκαν ακόμα και κάποιοι αφόρητοι πονοκέφαλοι που είχα με την παραμικρή πίεση και ζάλη ...

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Αν πήγες σε παθολόγο και σε διαβεβαίωσε ότι δεν είναι σωματικό ή δεν σε παρέπεμψε σε άλλες εξετάσεις, πήγαινε σε κάποιον ψυχολόγο (θα πρότεινα CBT εφόσον τα συμπτώματα σου είναι ξεκάθαρα και εμφανίζονται υπό συγκεκριμένες ψυχοπιεστικες καταστάσεις).

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
Θα ήθελα την άποψη σας σε ένα σοβαρό θέμα. Πριν 2 χρονια τον Αύγουστο του 2019 άρχισα να έχω ζαλάδες, με πιάνει σφίξιμο στο κεφάλι και νιωθω οτι χανω την ισορροπία μου/ σαν να μου τραβάει το κεφάλι κάποιος. Αυτό διαρκεί από μισή ώρα μέχρι και ώρες. Έρχεται για κανένα μήνα και μετά φεύγει και επανέρχεται σε περιόδους που έχω άγχος η με στεναχωρεί κάτι. Στις γενικες εξετασεις δεν εχω τιποτα απολυτος και η οραση μου ειναι φυσιολογική. Λέτε να προχωρήσω σε εγκέφαλο γράφημα η μαγνητική εγκεφάλου?? Αν ηταν κατι σοβαρό 2 χρόνια τώρα δεν θα είχα και αλλά συμπτώματα??

Καλημέρα Φώτη.

Θα καταλάβεις αν η αιτία των ιλίγγων που έχεις, είναι ο λαβύρινθος, αν σε πιάνουν ζαλάδες κατα τη στιγμή που γυρίζεις πλευρό στον ύπνο σου ή και μόλις σηκωθείς.
Ενα σημείο που πρέπει να δεις, είναι και ο αυχένας σου. Εδώ, χρειάζεσαι μαγνητική.

Σήμερα, όλοι μας καθόμαστε σε απαράδεκτες στάσεις κατα την διάρκεια της ημέρας, κάνοντας χρήση του υπολογιστή ή οτιδήποτε άλλο.

Εκτός απο αυτά, ίσως να σε επηρεάζει και η γενική κατάσταση της υγείας σου, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δενδρολίβανο, μαντζουράνα, jingo biloba και γενικά διάφορα αιθέρια έλαια και αφεψίματα, μπορούν να σε βοηθήσουν. Είσαι νέος και προληπτικά αν αρχίσεις, σταδιακά θα μπορέσεις να φέρεις κάποιο αποτέλεσμα.

Guest 890013

Επισκέπτης

Πριν 2 χρονια τον Αύγουστο του 2019 άρχισα να έχω ζαλάδες, με πιάνει σφίξιμο στο κεφάλι και νιωθω οτι χανω την ισορροπία μου/ σαν να μου τραβάει το κεφάλι κάποιος.
B12 μου ακούγεται.
Έκανες εξετάσεις για Β12;

Μάξιμος

Διάσημο μέλος

Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
B12 μου ακούγεται.
Έκανες εξετάσεις για Β12;
Η Β12, είναι στενά συνδεδεμένη με την δυνατότητα που έχει ο οργανισμός μας απορρόφησης της απο τις τροφές που του δίνουμε.
Ανάμεσα στις τροφές και τον οργανισμό μας, υπάρχουν οι μικροοργανισμοί (παράσιτα, βακτηρίδια) τα οποία εμποδίζουν την πρόσληψη της Β12.
Μία δραστική λύση, είναι το σκόρδο.
Σε άδειο στομάχι, παίρνουμε τρεις με τέσσερις σκελίδες και τις καταπίνουμε με μισό ή ένα ποτήρι νερό.
Για τρεις με τέσσερις μέρες αυτό.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

1) Γενική αιματος , βιταμίνη D . Σίδηρο , φεριτίνη , b12 . Φιλικό οξυ, TSH, fT4
ΤΚΕ

2) βυθοσκόπηση (καλή θα βγει )

3) Mri εγκεφάλου ( για τον λόγο που το έχεις σταθερά 2 χρόνια δε θεωρώ ότι θα βγάλει κάτι )

4) εγκεφαλογραφημα (δε πιστεύω πως είναι επιληπτικο , ούτε ότι είναι εγκεφαλίτιδα όποτε δε θα τη συνιστούσα

5) ακουογραμμα

αν και με το ιστορικό που εδωσες δε προκύπτει κάτι νευρολογικό κανε αυτές τις εξετάσεις και μετά αποδόσε το σε ψυχοσωματικό ή σε πρωτοπαθή κεφαλαλγία με άτυπους χαρακτήρες

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 699855

Επισκέπτης

Μην τον στέλνετε για εξετάσεις.
Αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.
@Volkswagen Fan Φώτη μόλις μπορέσω θα σου στείλω πμ.:)

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.
Για να αποδόσεις σε ψυχοσωματικό ή σε
σωματομετατροπη πρέπει να αποκλείσεις το οργανικό (ένας εργαστηριακός έλεγχος και ένα ακουογραμμα ) και ισως μια μαγνητική
δεν είναι κακο να γίνουν πριν δουλευτεί το άλλο κομμάτι.

Guest 699855

Επισκέπτης

Για να αποδόσεις σε ψυχοσωματικό ή σε
σωματομετατροπη πρέπει να αποκλείσεις το οργανικό (ένας εργαστηριακός έλεγχος και ένα ακουογραμμα ) και ισως μια μαγνητική
δεν είναι κακο να γίνουν πριν δουλευτεί το άλλο κομμάτι.
Ωραία, σίγουρα δεν είναι κακό.
Ας το κάνει απλά και μόνο για να του φύγει η ιδέα.

Guest 528707

Επισκέπτης

Ει άι η πιο λάθος ανυιμετω

Είναι η πιο λάθος αντιμετώπιση αυτή ώστε να αντιμετωπίσεις μια ψυχολογική κατάσταση .

Ένας άνθρωπος που παλεύει με ψυχοσωματικά και με κρίσης πανικού που απορρέουν από όλο αυτό μόνο με χειροπιαστα αποτελέσματα και με διαχείριση του μυαλου του θα μπορέσει να το καταπολεμήσει όλο αυτό .

Ξέρεις τι μακακιες άκουγα μέχρι να ανακαλύψω ότι πηγή ενός συμπτώματος μου είναι ο θυρεοειδής ?

Αν δεν κάνει τις εξετάσεις ,μια ζωή ο,τι και να κάνει θα υπάρχει στο μυαλό του το σαράκι και θα τον τρώει ...

Τα ψυχοσωματικά είναι εκεί και κάνουν τα συπτωματα χειροπιαστα .
Πως μπορεί ενας άνθρωπος να αγνοεί τον πόνο όταν υφίσταται?

Όσοι άνθρωποι είναι μέσα σε αυτό δεν μπορούν να έχουν την σκέψη και να λειτουργούν όπως όλοι οι υπόλοιποι που βάζουν πάνω απ' όλα την λογική και μετά όλο αυτό ....

Guest 699855

Επισκέπτης

Είναι η πιο λάθος αντιμετώπιση αυτή ώστε να αντιμετωπίσεις μια ψυχολογική κατάσταση .

΄Εχει ξανακάνει εξετάσεις στο παρελθόν!
Και είπα και παραπάνω ότι, ας ξανακάνει για να του φύγει η ιδέα ότι έχει κάτι.
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι ηλίθια!
Δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο αν δεν ήξερα...
Τέλος πάντων κακώς απάντησα, ο,τι έχω να του πω, θα του το πω κατ΄ιδίαν.

Guest 528707

Επισκέπτης

΄Εχει ξανακάνει εξετάσεις στο παρελθόν!
Και είπα και παραπάνω ότι, ας ξανακάνει για να του φύγει η ιδέα ότι έχει κάτι.
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι ηλίθια!
Δεν θα έγραφα ποτέ κάτι τέτοιο αν δεν ήξερα...
Τέλος πάντων κακώς απάντησα, ο,τι έχω να του πω, θα του το πω κατ΄ιδίαν.

Όντως πολύ κακώς απάντησες ...

Να ξανακάνει γιατί δεν έχει κάνει ΟΛΕΣ τις εξετάσεις και το κυριότερο δεν έχει κάνει μαγνητική αυχένα ..

Γνωρίζεις ότι αυτές οι ζαλάδες μπορεί να είναι από μια κήλη στον αυχένα ή από κάτι αλλο?
Γνωρίζεις ότι ένα απλό πρόβλημα στο στομαχι από το άγχος να είναι η αιτία να χάνονται σημαντικες βιταμίνες από τον οργανισμό μας ?

Τελοσπαντων άλλωστε έχω μιλήσει με τον ίδιον, όλα τα άλλα δεν βοηθάνε και καλύτερα να μην ακυρώνουμε κάποιους που γνωρίζουν και πέντε πράγματα παραπάνω όπως οι γιατροί ...

Guest 699855

Επισκέπτης

Όντως πολύ κακώς απάντησες ...
Συμφωνούμε σ΄αυτό λοιπόν!

Να ξανακάνει γιατί δεν έχει κάνει ΟΛΕΣ τις εξετάσεις και το κυριότερο δεν έχει κάνει μαγνητική αυχένα ..

Γνωρίζεις ότι αυτές οι ζαλάδες μπορεί να είναι από μια κήλη στον αυχένα ή από κάτι αλλο?
Γνωρίζεις ότι ένα απλό πρόβλημα στο στομαχι από το άγχος να είναι η αιτία να χάνονται σημαντικες βιταμίνες από τον οργανισμό μας ?

Τελοσπαντων άλλωστε έχω μιλήσει με τον ίδιον, όλα τα άλλα δεν βοηθάνε και καλύτερα να μην ακυρώνουμε κάποιους που γνωρίζουν και πέντε πράγματα παραπάνω όπως οι γιατροί ...
ΟΚ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια