Ζαμπόν Κασέρι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

15-06-12

16:45
Ως λάτρης της ζαμπονοκασερόπιτας είπα να σας παραθέσω μια εύκολη συνταγή με θαυματουργά αποτελέσματα! 
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
10 φέτες γκούντα ψιλοκομμένες ανακατεμένες με ένα αβγό χτυπημένο
λίγα μανιτάρια (προαιρετικά)
2-3 ροδέλες ντομάτας (προαιρετικά)
1 κρόκο με λίγο νερό ανακατεμένα για το άλειμμα
Εκτέλεση:
1. Απλώνετε το φύλλο στον πάγκο και βάζετε μέσα όλα τα υλικά. Το τυλίγετε σε ρολό και το τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Το τρυπάτε από πάνω με το πιρούνι και το αλείφετε με τον κρόκο.
2. Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Εγώ το ρολό το έκοψα σε ροδέλες και τα ζαμπονοκασεροπιτάκια μου, μου βγήκαν κάπως:

* Μην το παρακάνετε με την γέμιση, μην σας πω να βάλετε λιγότερη δοσολογία απο αυτή που περιέχει η συνταγή γιατί εγώ ως γνωστό λιγούρι έβαλα παραπάνω και η γέμιση ήταν υπερβολική.*
Καλή επιτυχία & Καλή σας όρεξη!

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένες
10 φέτες γκούντα ψιλοκομμένες ανακατεμένες με ένα αβγό χτυπημένο
λίγα μανιτάρια (προαιρετικά)
2-3 ροδέλες ντομάτας (προαιρετικά)
1 κρόκο με λίγο νερό ανακατεμένα για το άλειμμα
Εκτέλεση:
1. Απλώνετε το φύλλο στον πάγκο και βάζετε μέσα όλα τα υλικά. Το τυλίγετε σε ρολό και το τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψάκι. Το τρυπάτε από πάνω με το πιρούνι και το αλείφετε με τον κρόκο.
2. Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Εγώ το ρολό το έκοψα σε ροδέλες και τα ζαμπονοκασεροπιτάκια μου, μου βγήκαν κάπως:

* Μην το παρακάνετε με την γέμιση, μην σας πω να βάλετε λιγότερη δοσολογία απο αυτή που περιέχει η συνταγή γιατί εγώ ως γνωστό λιγούρι έβαλα παραπάνω και η γέμιση ήταν υπερβολική.*
Καλή επιτυχία & Καλή σας όρεξη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.698 μηνύματα.
Ζαμπόν Κασέρι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

15-06-12

17:42
Με τσενταρ τυρί είχα δει και εγώ μια συνταγή αλλα πήγα supermarket και δεν είχαν και έτσι αποφάσισα να φτιάξω την παραπάνω.
Νόστιμο φαίνεται! Να κανονίσουμε να μου κάνεις το τραπέζι καμία μέρα..
Νόστιμο φαίνεται! Να κανονίσουμε να μου κάνεις το τραπέζι καμία μέρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.

15-06-12

17:53
@Ζαμπόν Κασέρι νομίζω έπρεπε να τα ψήσεις λίίίγο παραπάνω, γιατί μου φαίνονται λίγο άψητα.
Κατα τ' άλλα κάνει και η μαμά μου τέτοια με διαφορετική γέμιση κάθε φορά, μαι φορά τα' χε κάνει μόνο με κέτσαπ και τυρί (νομίζω βάζει και κάποιο αλλαντικό, αλλά δεν είμαι σίγουρη), πολύ καλό κι εύκολο πάντως.
Κατα τ' άλλα κάνει και η μαμά μου τέτοια με διαφορετική γέμιση κάθε φορά, μαι φορά τα' χε κάνει μόνο με κέτσαπ και τυρί (νομίζω βάζει και κάποιο αλλαντικό, αλλά δεν είμαι σίγουρη), πολύ καλό κι εύκολο πάντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζαμπόν Κασέρι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

16-06-12

13:15
Όντως έπρεπε να τα ψήσω λίγο παραπάνω.. Δεν πειράζει όμως! Την επόμενη φορά!



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ιάσονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 179 μηνύματα.

16-06-12

14:12
Την έκανα και εγώ την συνταγή! Οι αδερφες μου ξετρελάθηκαν! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul95
Δραστήριο μέλος
Ο paul95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χειρούργος και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 421 μηνύματα.

16-06-12

15:32
Φαίνεται εξαιρετικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζαμπόν Κασέρι
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ζαμπόν Κασέρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

16-06-12

16:24
Chemysterious όντως είναι εξαιρετικό! Να το ξανακάνεις! 
Παύλο φτιάξε την συνταγή και θα με θυμηθείς!

Παύλο φτιάξε την συνταγή και θα με θυμηθείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...