Ζητείται Ξενάγηση στο Ischool.gr

klepidas7

Νεοφερμένο μέλος

Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Αθλητής και μας γράφει από Ασήμι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ναι περίεργος τίτλος είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου θέμα στο φορουμ...Μετά από ελάχιστες ώρες κοιτάζοντς τα θέματα που έχετε φτιάξει εντόπισα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και πάρα πολύ για απο ότι φαίνετε μαθητικό φορυμ(βλέπε βρισιές κ.α.)Απλά επειδή θέλω να μου λυθούν κάποιες απορίες ας με κάνει όποιος θέλει add στο msn να μου λύσει τις απορίες να γνωριστούμε κ.τ.λ....Χάρηκα που ήρθα στο φορούμ ας ελπίζω να έχω μια καλή διαμονή:D

Το msn μου θα το βρείτε από κάτω:thanks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

!Βάλια!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.
Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας δεν αρμόζουν σε μαθητικό φόρουμ;;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nicole

Νεοφερμένο μέλος

Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Τι ακριβώς εννοείς λέγοντας δεν αρμόζουν σε μαθητικό φόρουμ;;)

Όντως τι ακριβώς εννοείς????

Mavro Provato

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
.....ότι έχουμε και ξερόλες που κρίνουν και βρίζουν όποιους δεν συμφωνούν και θέλουν μόνο τους "αυλικούς" τους να τους δοξάζουν...

σόρρυ αν ήμουν off

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.236 μηνύματα.
σε οποιον δν αρεσει ο δρομος ειναι ελευθερος ....

Mavro Provato

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
συμφωνώ!
-----------------------------------------
σε οποιον δν αρεσει ο δρομος ειναι ελευθερος ....

θίχτηκες εσύ ή μου φάνηκε?

michael92

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα.
Ακριβώς άντε πίσω στο Ps3forums :lol: :p

klepidas7

Νεοφερμένο μέλος

Ο Αντρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Αθλητής και μας γράφει από Ασήμι (Ηράκλειο). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
.....ότι έχουμε και ξερόλες που κρίνουν και βρίζουν όποιους δεν συμφωνούν και θέλουν μόνο τους "αυλικούς" τους να τους δοξάζουν...

σόρρυ αν ήμουν off

Αυτό ακριβλως και αυτή η εξυπνάδα συνεχίζεται ακόμα και σε αυτό το θέμα....

Anarki

Διάσημο μέλος

Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα.
Μια μινιατούρα (μακέτα για την Κύνθια, κλίμακα 1:20) της κοινωνίας είναι το forum, παντού θα πέσεις πάνω σε πράγματα που δεν σου αρέσουν.
Αν θες κάποια βοήθεια Κωνσταντινε, πες μου.
Γουέλκαμ.

~kynthia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κύνθια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα.
Μια μινιατούρα (μακέτα για την Κύνθια, κλίμακα 1:20) της κοινωνίας είναι το forum, παντού θα πέσεις πάνω σε πράγματα που δεν σου αρέσουν.
Αν θες κάποια βοήθεια Κωνσταντινε, πες μου.
Γουέλκαμ.

Αχαχαχαχ!
Και μακετούυυυυυυυλες
, και σοφές κουβέντες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...