Η Τούνη κι άλλοι influencers

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Απ' αυτή την άποψη ναι, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα το άλλο γιατί μύτες αυτιά χείλη κ.λπ. φτιάχνονται αλλά αν π.χ. το ένα μάτι απέχει καθέτως απ' το άλλο κι είσαι σαν το Sloth απ' τους Goonies τότε κάηκες!
Δεν μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις... Πχ η Ιωάννα Τουνη , η οποία αν και είναι αρκετά εντυπωσιακή και εγώ την βρίσκω όμορφη , αρκετοί στα σχόλια κλπ λένε ότι δεν έχει τόσο όμορφο πρόσωπο κ νομίζω αναφέρονται σε αυτό γιατί δεν έχει κάποιο άσχημο χαρακτηριστικό.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Το 5 (τουλάχιστον) είναι «Βλέπεται δε βλέπεται».
Εγώ το βλέπω ως εξής:
«Δεκάρι» δεν είναι καμία και κανένας (γιατί 10/10 είναι το «τέλειο» κι αυτό δεν υπάρχει, ο πιο ωραίος άντρας κι η πιο ωραία γυναίκα όλο και κάποια ατέλεια έχουν), οπότε πρακτικά το «άριστα» είναι το 9 και το 7-8 είναι οι ωραίες-πολύ ωραίες γυναίκες...το 5-6 είναι το αμέσως επόμενο (δηλαδή το «άνω του μετρίου»)...
Δεν μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις... Πχ η Ιωάννα Τουνη , η οποία αν και είναι αρκετά εντυπωσιακή και εγώ την βρίσκω όμορφη , αρκετοί στα σχόλια κλπ λένε ότι δεν έχει τόσο όμορφο πρόσωπο κ νομίζω αναφέρονται σε αυτό γιατί δεν έχει κάποιο άσχημο χαρακτηριστικό.
Το μόνο «εντυπωσιακό» πάνω στην Τούνη είναι το πόσο μοιάζει στο Χαραλαμπόπουλο!:rolleyes:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Η Τούνη είναι απαίσια. Ψεύτικη και έκφυλη φάτσα.🙃

Guest 881237

Επισκέπτης

Το μόνο «εντυπωσιακό» πάνω στην Τούνη είναι το πόσο μοιάζει στο Χαραλαμπόπουλο!:rolleyes:
Εμένα μου αρέσει. Αλλά ερχόμαστε σε αυτό που είπα πιο πάνω λέει αρμονίας χαρακτηριστικών μιας και η συγκεκριμένη πχ δεν έχει κάτι άσχημο πάνω της (μεγάλη μύτη , να απέχει το μάτι καθέτως που είπες κλπ...)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.
Εμένα μου αρέσει. Αλλά ερχόμαστε σε αυτό που είπα πιο πάνω λέει αρμονίας χαρακτηριστικών μιας και η συγκεκριμένη πχ δεν έχει κάτι άσχημο πάνω της (μεγάλη μύτη , να απέχει το μάτι καθέτως που είπες κλπ...)
Κάτσε βρε αγάπη μου κι εσύ. Τι σου αρέσει; Αφού είναι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω🥺

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Τη θυμάμαι απ' όταν έκανε πίπες για 20€ στις τουαλέτες του Markiz, όλο χωνόταν στην παρέα μας γιατί είχε βάλει στο μάτι τον Ιακωβίδη...και κάθε φορά μου έλεγε «πάλι εκεί σ' αυτή την πατσαβούρα θα πάμε ρε μ@λάκα, άλλα μαγαζιά δεν έχει στη Θεσσαλονίκη;»!:lol:

Guest 881237

Επισκέπτης

Κάτσε βρε αγάπη μου κι εσύ. Τι σου αρέσει; Αφού είναι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω🥺
Μόνο την μύτη της έχει αλλάξει . Πιστεύω ότι ο λόγος που την λένε άσχημη είναι επειδή έχει πολύ ωραίο σώμα κ θέλουν κάπως να το μειώσουν...
Επίσης το ότι κάποια έχει παρέμβει στο πρόσωπο της δε σημαίνει ότι δεν είναι ωραία... Πχ μαριγκονα ....

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν μπορώ να θαυμάσω κάτι ψεύτικο, συγγνώμη. Μου αρέσουν οι γυναίκες που μοιάζουν με αγάλματα, από μόνες τους, φυσικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης εδώ μπαίνει και αυτό που λέγαμε πριν. Δεν μπορώ να δω όμορφη μια γυναίκα σαν την Τούνη, λόγω χαρακτήρα...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Μόνο την μύτη της έχει αλλάξει .
Συν το φουσκωμένο στήθος, τα φουσκωμένα οπίσθια και κάποιες ακόμη επεμβάσεις για να έχει αυτό το αχλαδοειδές σχήμα (που αρέσει μόνο σε κάτι άχυτους χαζομ@λάκες που έκαναν την Kardashian sex symbol)...

Guest 881237

Επισκέπτης

Επίσης εδώ μπαίνει και αυτό που λέγαμε πριν. Δεν μπορώ να δω όμορφη μια γυναίκα σαν την Τούνη, λόγω χαρακτήρα...
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τον χαρακτήρα της ... Αυτό που προβάλλεται είναι μια περσόνα... Προσωπικά δεν την έχουμε γνωρίσει κι ούτε πρόκειται... Επίσης έχω πάθει λίγο σοκ για αυτά που είπε ο Τζακ γτ δεν τα πίστευα όσα λέγανε... (Μιας και ο μισογυνισμός πάει σύννεφο και όλες μη τυχόν κι έχουν καταφέρει 1-2 πράγματα , αμέσως είναι β...τες !!!)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Νομίζω από γυναίκες εν ζωή, μόνο η Μαρία μου αρέσει 100%🥺😂

Αλλιώς μετά μου αρέσουν εξίσου, η Ρίτα Χέιγουορθ και η Χέντι Λαμάρ.

Έχω συγκεκριμένο γούστο που δεν αλλάζει.
Σ' αρέσουν οι γυναίκες;
Επίσης έχω πάθει λίγο σοκ για αυτά που είπε ο Τζακ γτ δεν τα πίστευα όσα λέγανε... (Μιας και ο μισογυνισμός πάει σύννεφο και όλες μη τυχόν κι έχουν καταφέρει 1-2 πράγματα , αμέσως είναι β...τες !!!)
Αν πας ποτέ μπουζούκια στον Ιακωβίδη και π.χ. πας και τον δεις σε κάνα καμαρίνι στείλε μου p.m. να σου πω τι να του πεις για Τούνη να τον κάνεις να νιώσει άβολα!:P

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τον χαρακτήρα της ... Αυτό που προβάλλεται είναι μια περσόνα...
Δεν μπορώ να θαυμάσω μια γυναίκα που το μόνο που έχει να δείξει είναι το σώμα και η ομορφιά της.. δεν μπορώ να θαυμάσω άνθρωπο που δεν έχει προσωπικότητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σ' αρέσουν οι γυναίκες;
Εμφανισιακά εννοείται. Πολύ περισσότερο από τους άντρες. Τις θαυμάζω τις όμορφες.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Εμφανισιακά εννοείται. Πολύ περισσότερο από τους άντρες. Τις θαυμάζω τις όμορφες.
Σε ρώτησα γιατί έτσι όπως γράφεις μου 'δωσες την εντύπωση ότι προτιμάς άτομα του ίδιου φύλου (και κάτι που έγραψα προηγουμένως ήταν «κάπως» in that case και θα 'θελα να το πάρω πίσω)...

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.291 μηνύματα.
Eμένα η Τούνη μου φαίνεται πιο άσχημη από τη μέση γυναικα, η Κίτσου η μέση γυναικα και πχ η Βλαντή πιο όμορφη από τη μέση γυναίκα. Με μια έννοια αντικειμενικής ομορφιάς.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Eμένα η Τούνη μου φαίνεται πιο άσχημη από τη μέση γυναικα, η Κίτσου η μέση γυναικα και πχ η Βλαντή πιο όμορφη από τη μέση γυναίκα. Με μια έννοια αντικειμενικής ομορφιάς.
A, συμφωνώ μαζί σου σε κάτι. Η Τούνη έχει αντρικό πρόσωπο ρε παιδιά, είναι ίδια με τον Χαραλαμπόπουλο. Αλλά έχει πολύ ωραίο σώμα.
1738394089166.png

Η Κίτσου (που εδώ στο στέκι την έμαθα) μια απλή, μέση γυναίκα μου φαίνεται και η Βλαντή είναι γυναικάρα, πανέμορφη με σωματάρα.

Στα του θέματος, η ομορφιά είναι αντικειμενική. Αν δεν είναι δεν υπάρχει σαν έννοια. Και συμβαδίζει με την υγεία. Ένα εύρωστο και δυνατό κορμί είναι όμορφο. Ένα παχύσαρκο ή λιπόσαρκο δεν είναι. Στη γυναίκα είναι ωραίες οι καμπύλες, στον άντρα οι γωνίες. Βασικά πράγματα.

Τώρα αυτά τα «η ομορφιά είναι στον χαρακτήρα» είναι ιστορίες για αγρίους και ταπεινά χαμομηλάκια. Ναι, σίγουρα θα δεις πιο όμορφο κάποιον αν είναι καλός, αλλά, παιδιά... για ομορφιά μιλάμε, για την έννοια που τίμησαν και δόξασαν οι αρχαίοι ημών. Υπάρχουν συγκεκριμένα στάνταρντς που πρέπει να πληροί κάποιος για να είναι όμορφος.

Συνημμένα

• 1738393691607.png
    1738393691607.png
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Επίσης έχω πάθει λίγο σοκ για αυτά που είπε ο Τζακ γτ δεν τα πίστευα όσα λέγανε... (Μιας και ο μισογυνισμός πάει σύννεφο και όλες μη τυχόν κι έχουν καταφέρει 1-2 πράγματα , αμέσως είναι β...τες !!!)
Εσύ τί πίστευες δηλαδή, οτι ξεκίνησε από αδελφή Νεονύμφη σε μοναστήρι των Καλαβρύτων;

Για τη Μενεγάκη που έκανε πίπες στον Κυριακού το ήξερες ή και αυτή πιστεύεις οτι ήρθε από μοναστήρι;

Για τη Βανδή οτι έκανε πίπες στον Καρρά;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Τη θυμάμαι απ' όταν έκανε πίπες για 20€ στις τουαλέτες του Markiz, όλο χωνόταν στην παρέα μας γιατί είχε βάλει στο μάτι τον Ιακωβίδη...και κάθε φορά μου έλεγε «πάλι εκεί σ' αυτή την πατσαβούρα θα πάμε ρε μ@λάκα, άλλα μαγαζιά δεν έχει στη Θεσσαλονίκη;»!:lol:
Για την Τούνη λέτε; Και βίντεό της είχαν κυκλοφορήσει κάποτε, γνωστή βιζιτού.
Βγάζουν λεφτά και μετά γίνονται «κυρίες».
Τι να πουν οι γυναίκες που δουλεύουν σε εργοστάσια, σαν καθαρίστριες, σαν απλές υπάλληλοι κοκ. Αν η Τούνη είναι κυρία, αυτές τι είναι;

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Εγώ αυτά τα πίπες έκανε δεν ξέρω αν τα πιστεύω είναι λόγια που ακούγονται και δεν ξέρεις καν τι ρίζες έχουν.
Όπου κι αν δεις και σε λιγότερο διάσημες κοπέλες αν έχουν βγάλει λεφτά τους λένε πως είχαν χορηγό.
Δεν αποκλείω πως πολλές μπορεί ετσι να βγάλαν χρήματα αλλά δεν μπορώ να το θεωρήσω και δεδομένο επειδή ακούγεται απο τον κόσμο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ναι, φαίνεται και πολύ σοβαρός άνθρωπος η Τούνη και πέσατε από τα σύννεφα😂

Χρήστες Βρείτε παρόμοια