Η έκταση του Internet

Guest 207242

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
62,5% όλων των ανθρώπων χρησιμοποιούν το internet. Σύμφωνα με το Google. To Internet είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών. Πέρα απ' οτι σου δίνει πρόσβαση σε όλη τη γνώση που υπάρχει προς ένα πενιχρό αντίτιμο παίζει και έναν άλλο απίστευτο και πρωτοποριακό ρόλο. Συμβάλλει στην εξαιρετική πλέον ταχύτητα διάδοσης της πληροφορίας. Και μέσω των social media δίνει βήμα δωρεάν στον καθένα να μιλήσει και να πει το μήνυμα του! Τεράστια συμβολή στην άμεση δημοκρατία. Η δύναμη των κυβερνήσεων που βγαίνουν απ' τη κάλπη περιορίζεται πολύ. Το λόγο έχουν οι διανοούμενοι να πουν κάτι πνευματώδες που θα διαδοθεί γρήγορα και μεγάλο ρόλο παίζουν όλοι οι οργανισμοί που στοιβάζουν χρήμα. Επενδυτικές τράπεζες, εταιρίες...για προφανείς λόγους. Η επιρροή και η διαδικασία λήψης αποφάσεων έχει αλλάξει άρδην στις δυτικές κοινωνίες. Είναι όμως αυτή η αλλαγή προς το καλύτερο?
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,081 μηνύματα.
To Internet είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών
Για μένα η ηλεκτρική ενέργεια. Αν κοβόταν η ηλεκτρική ενέργεια για 5 μέρες δε νομίζω οτι θα υπήρχε πλέον κόσμος. Για να μην πω για τα αντιβιοτικά. Το ίντερνετ είναι ως επί το πλείστον ψυχαγωγία και γνώση. Τα υπόλοιπα είναι ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
 

Guest 207242

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτό που λέω για το βήμα πάντως είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ας πάρουμε μια παλαιότερη εποχή. Στην Αγγλία που κάποτε ήταν εξαπλωμένη παντού πριν 200 χρόνια γινόσουν 10 χρονών και αποτελούσες περιουσία της βασίλισσας. Μπορεί κάποιος να σε αγόραζε για 10 λίρες και από 'κει και πέρα αποτελούσες περιουσία του. Μπορεί να έσκαβες να έκοβες ξύλα κτλπ για μια ζωή. Κοιτάξτε πόσο πολύ έχουμε προχωρήσει και πόσο δρόμο έχουμε ακόμα να καλύψουμε. Δεν πρέπει να καταστραφούμε. Πρέπει να είμαστε συνετοί.
 

Guest 207242

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εχουν κάνει και βελτιώσεις νομίζω οι αρμόδιες αρχές. Τώρα πια αν πας να παρακολουθήσεις μουσική με αυτοκτονικό ή σατανιστικό χαρακτήρα σου βγάζει μήνυμα: "Μιλήστε με κάποιον..." και από δίπλα τηλέφωνο ψυχολόγου. Εχουν βγάλει και όλες τις ταινίες του σεξ με βίαιο ή πολύ ακατάλληλο περιεχόμενο, δεν έχει μείνει τίποτα καλό απ' αυτά. Σε λίγο καιρό ο κόσμος θα σταματήσει να βλέπει. Πλέον αν θες καλό υλικό πρέπει να έχεις φιλίες με κάποιον νταβατζή που έχει φίλες παλλακίδες και ιδιωτικό σέρβερ. Αλλά αν κάτι κινείται στα όρια της νομιμότητας καλό είναι να το αποφεύγεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top