Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο καιρός πέρναγε και βλέποντας ότι δε μπορεί να καταφέρει κάτι παραιτήθηκε των προσπαθειών της (Τουλάχιστον αυτό ήθελε να πιστέψουμε) Επανήλθε στη παρέα, μη δημιουργόντας πλέον εντάσεις και παριστάνοντας τον αληθινό φίλο.

Μόλις ο φίλος μου χώρισε, λίγο καιρό μετά στράφηκε προς τη συγκάτοικο της ενδιαφερομένης για αυτόν, η οποία είχε και αυτή παρεπιπτόντος χωρίσει. (Βίος και πολιτεία

Τελικά τη κάναμε οριστικά πέρα και η ιστορία σταμάτησε εκεί, αλλά μας έκανε ζημιά ανεπανόρθωτη. Τον άλλο φίλο της παρέας μας, τον έβγαλε τοξικομανή και εμένα αλκοολικό και τοξικομανή επίσης. Τέλος πάντων προσπαθήσαμε να περισώσουμε ότι μπορούσαμε αλλά κάποιες σκιές έμειναν. Τη προειδοποιήσαμε ότι θα αναλαμβάναμε σκληρά μέτρα εναντίον της αν δε σταματούσε κα;ι τελικά τα πράγματα ηρέμησαν μετά από κάποιο καιρό.
Αυτά τα ολίγα για το που μπορεί να φτάσει μια κοπέλα που αγαπά παράφορα και καταντά να μισεί παράφορα, ενώ εφαρμόζει παράλληλα το δόγμα της συλλογικής ευθύνης... Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Περιττό να πω πως σε όλα αυτά παίζει ρόλο και η ψυχοσύνθεση του ατόμου, η φυσιολογική αντίδραση ακόμη κι όταν είσαι ερωτευμένος θα ήταν κάποια στιγμή να το πάρει απόφαση και να στραφεί αλλού ειδικά αφού ήταν ξεκαθαρο πως το παιδί δεν την ήθελε ούτε με σφαίρες.Αντίθετα εκείνε εμένε και επέμενε σε μια εξαρχής χαμένη υπόθεση και το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει και τον ίδιο και την παρέα της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο έρωτας από το μίσος θα έλεγα, όχι η αγάπη..
Scandal
Διαχειριστής

.. με αποτέλεσμα να μη βλέπει και αντιλαμβάνεται τη πραγματικότητα με τη λογική, αλλά με τα συναισθήματά της τα οποία πληγώθηκαν λόγο του χαρακτήρα της που είναι έτσι.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ο κόσμος γυρίζει μόνο γύρω από αυτήν.... όλοι της οφείλουν και πρέπει να τα κάνουν όλα όπως θέλει αυτή με το όποιο τίμημα.... αυτή φυσικά δεν οφείλει ουτε στον άγιο της νερό....

Subject to change
e-steki.gr Founder

nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nikita13:...Αν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις απλώς να φύγει..![]()
Τον αφήνεις να φύγει αν τον αγαπάς? Και αν αυτη την ενέργεια την καταλάβει ο άλλος διαφορετικά? "Με αφήνει να φύγω άρα δεν τον ενδιαφέρει..."
nikita13
Διάσημο μέλος

Αυτό το λέω με προυπόθεση ότι έχεις δείξει κάποια πράγματα..Αν ο άλλος δεν ανταποκριθέι τι κάνεισ?Πιέζεις καταστάσεις?Αν δεν είναι αμοιβαίο δεν έχει αξία..Τα πράγματα έρχονται από μόνα τους χωρίς να τα πιέζεις..Αλλιώς χάνεις και κάπου την αξιοπρέπεια σου..Δεν λέω να μην το προσπαθήσεις..Εννοειται αυτό,αλλά με μέτρο πάντα..Αν ο άλλος ενδιαφέρεται πραγματικα θα ξαναγυρίσει πίστεψε με..Και τότε θα αξίζειΑρχική Δημοσίευση από Founes:Τον αφήνεις να φύγει αν τον αγαπάς? Και αν αυτη την ενέργεια την καταλάβει ο άλλος διαφορετικά? "Με αφήνει να φύγω άρα δεν τον ενδιαφέρει..."

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε μια ταινία νομίζω, έλεγε ότι αν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να φύγει και αν γυρίσει είναι για πάντα δικός σου.Αν όχι, δεν ήταν ποτέ.
nikita13
Διάσημο μέλος

Σε αυτό δεν έχεις καθόλου άδικο..Φαίνεται αυτό εξάλλου περίτρανα από την συμπεριφορά της..Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Δε θα μου έκανε εντύπωση, αν τελικά έκανε κάτι η συγκεκριμένη κοπέλα με αυτόν που κυνηγούσε και αφού πρώτα αυτοεπιβεβαιωνόταν, ικανοποιώντας τον εγωισμό και όχι τον έρωτα που ένιωθε, να χώριζε σχετικά γρήγορα.Γιατί όπως είπαν οι περισσότεροι, εδώ μιλάμε για εγωισμό-πείσμα και όχι κάτι πιο ουσιαστικό, πάνω στο οποίο θα χτιζόταν η σχέση.
Αυτό ακριβώς εννοούσα..Και πιστεύω ακράδαντα ό,τι ισχύειΣε μια ταινία νομίζω, έλεγε ότι αν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να φύγει και αν γυρίσει είναι για πάντα δικός σου.Αν όχι, δεν ήταν ποτέ.

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρώτη φορά - και θέλω να πιστεύω τελευταία, συνάντησα στη ζωή μου τέτοιο ασταθές άτομο που εκδήλωσε τέτοιες αντιδράσεις. Να αναφέρω ακόμα κάποιες άλλες λεπτομέρειες που φανερώνουν τη ψυχοσύνθεση της συγκεκριμένης κοπέλας. Πέρα από τη κέτσαπ και το θάψιμο με το φτυάρι...
Λίγο πρίν λήξει η συγκατήκηση των δύο πρώην φιλενάδων, η νεα αγαπημένη του φίλου μου, είχε αναγκαστεί να κλειδώνει το δωμάτιό της για να προστατέψει τα υπάρχοντά της από τη μανία της άλλης. Σε μια φάση η <<ψυχασθενής>>, άρχισε να παραπονείται στην άλλη κοπέλα ότι ο καπνός από τα τσιγάρα μας, της έκανε κακό και έκανε τα ρούχα της να μυρίζουν, ενώ η ίδια ΚΑΠΝΙΖΕ ΚΡΥΦΑ.

Η εν λόγω άρχισε να διαδίδει ότι εγώ και οι άλλοι δύο της παρέας, μαζευόμαστε στο σπίτι τους (Των δυο συγκατοίκων) και κάναμε ομαδικά όργια με την αγαπημένη του φίλου μας. Κυκλοφορούσαμε γυμνοί στο σπίτι ή με ένα μπουρνούζι και στο τέλος πληρώναμε τη κοπέλα για τις <<υπηρεσίες>> της. Ακόμα ενίοτε κάναμε και χρήση ναρκωτικών. Αυτό το επαίσχυντο ψέμμα μας ανέβασε το αίμα στο κεφάλι και θα ήμουν πρώτος που θα τη πλάκωνα στο ξύλο και θα της έκανα τη μούρη κρέας, (κι ας ήταν κοπέλα) αλλά τελικά σταμάτησε.
Υ.Γ. Εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε κανένα και καμία από εσάς. Ειλικρινά.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ενταξει, παρατραβηγμενα πραγματα, κριμα την κοπελα.
Btw ποιος νορμαλ ανθρωπος πιστευει τις αρλουμπες με τα ομαδικα οργια; Σιγα το πληγμα που προκαλεσε στην υποληψη σας εδω που τα λεμε ! :p
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Btw ποιος νορμαλ ανθρωπος πιστευει τις αρλουμπες με τα ομαδικα οργια; Σιγα το πληγμα που προκαλεσε στην υποληψη σας εδω που τα λεμε ! :p
Αυτό το λές γιατί δεν την έχεις γνωρίσει. Είχε μια μοναδική ικανότητα να παρουσιάζει τον εαυτό της ως θύμα σε άσχετα άτομα και επίσης το μαύρο ως άσπρο...
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Σε μια ταινία νομίζω, έλεγε ότι αν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να φύγει και αν γυρίσει είναι για πάντα δικός σου. Αν όχι, δεν ήταν ποτέ.
αυτή η ρήση έχει έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. his name is εγωισμός.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά και σε κάθε περίπτωση ο έρωτας δεν μπορεί να μπει σε καλούπι, ακόμα και σε αυτό μιας τόσο γοητευτικής φράσης..
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Lexx
Νεοφερμένο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Τι αετος χρυσοφτερουγος ειναι αυτος;;;

Καλως πραξατε και την απομακρυνατε απο την παρεα σας κρινοντας απο τα οσα εχεις γραψει.
Την δευτερη ευκαιρια της την δωσατε και τα εκανε παλι μπου...οποτε...μονη της ταεπαθε.
Μια παροιμια λεει:
"Εαν με κοροιδεψεις μια φορα,ντροπη σου!Εαν με κοροιδεψεις και δευτερη...ντροπη μου!"
Και Κατερινα, σε αυτο που λες εχεις ενα δικιο οτι συνηθως τετοιες μπαρουφες δεν πιστευονται απο τριτους, αλλα εστω και μερικοι να το "χαψουν" και να μεταφερουν την ιστορια λιγο τροποποιημενη και λιγο πιο "ξεφουσκωτη" το κακο εγινε.
Σκεψου οτι η ιδια μπορει να ειπε αλλιως την ολη ιστορια (πιο πιστευτη) και απο στομα σε στομα και με τις διαφορες σαλτσες να εφτασε ετσι στα αυτι το crow και της παρεας του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.